- 14 Temmuz 2016
- 57
- 50
- 38
- 30
- Konu Sahibi yesilli asena
1 yıllık evliyiz eşimde kaynaklanan bir sorun yüzünden çocuğumuz olmuyor eşim tedaviden kaçıyor elin çocuğunu seviyor ama kendisinin olması için çaba göstermiyor kayınvalidem kredi çekmiş 1300 tl ödemesi oluyor aylık bu sabah 1000 lira bırakmış üstünü de sen tamamla demiş eşime ben çalışıyorum eşim çalışıyor ki evlenirken hiç masraf yaptırmadım inanın ev vardı zaten üstüme düşen herşeyi aldım 1900 lü yıllardan kalma mutfak dolaplarını boyadım kullanıyorum sadece mobilya borçlarını ödüyorlar halı perde beyaz eşya vs kendimiz ödedik bu zamana kadar bi oğulları var zaten mobilyasınıda ödesinler bi zahmet durumları olmasa lafını yapmam zaten kayınvalidem de kayınpederimde çalışıyor kira ödemiyoruz ben bileziklerimi eşime verdim çok araba almak istiyordu kıyamadım masraf yaptık sağa sola borçlandık 8 / 6 çalışıyorum bide kaynanamın kredisinin 300 lirasını ödemek koyuyor ne yalan söyleyeyim elektrik su doğal gaz market pazar telefon herşey bana bakıyor sanki adam bana bakmıyor ben adama bakıyorum ben evin direğiyim zoruma gidiyor dinlenemiyorum yoruluyorum onlara 1 lira vermek bile zoruma gidiyor çünkü ben daha zor şartlarda büyüdüm gece konduda yaşadım ailemi arkamda bırakıp onlara yararlı olmak benim zoruma gidiyor onlara vereceğim 300 lirayla kendi anneme babama yararlı olmak istiyorum benim ailem diye değil daha çok ihtiyaçları var diye hiç bi zaman nasılsınız ihtiyacınız eksiğiniz var mı diye sormuyorlar ya nefret ediyorum gerçekten maaşımdan bi çeyrek parası alıp birikim bile yapamıyorum onu geçtim çoğu zaman pantolon alacak param kalmıyor ama bizimki annesinin bu borcu babasının şu borcu arabanın benzin parası delirtiyor beni bide yetmezmiş gibi 10 - 15 günde bir birlikte oluyoruz ben istememe rağmen çoğu zaman beni geri çeviriyor kadınlık gururum inciniyor öyle bi ders vermek istiyorum ki kendine gelsin annemlere gitsem hemen laf çıkacak konuşsam anlamıyor zekası kıt 7 sene önce tanıştık en büyük pişmanlığım olmaya başladı daha bi sürü anlatacaklarım varda uzun oldu