Bir de beni dinler misiniz ?

a şıkkı koşarak uzaklaş...işinmi yokta hasta insanla uğraşacaksın, hemde 39 yaşında bir adamla....

Neden elin psikolojisi bozuk adamını siz duzeltesiniz ki???Evli deilsiniz.Yuvanız yok.Cocuk yok.Eee neden fedakarlik yapasiniz?Ask böle yasanmaz.zehir eder size hayati.

Evlenince düzelmesini düşünüyorsanız hata yapıyorsunuz. Asla düzelmez ve şiddeti gitgide artarak fiziksel şiddete bile döner. Kendinizi ateşe atmayın.

Adamın normali küfürlüyse birde sinirlendirin isterseniz .
Derdiniz boşanmaya çalışırken şiddeti beklemek mi .
Kaçıııın.

Siz kimsenin rehabilitasyon merkezi değilsiniz yok aile sevgisi görmemiş ben düzeltebilir miyim diye düşünmeyin.Tek aile sevgisi olmadan büyüyen insan o değil yetişkin insanlar yanlış davranışlarını saçma sapan bahaneler ardına saklamaz.39 yaşında ama ergen gibi whatsapptan online oluşunu mu takip ediyor ya yol ver gitsin.Bir de neymiş seni tanıyana dek sen dikkat edecekmişsin oldu canım ya paşam ne sanıyorsa kendini

Benim eşim kıskanç gerçekten çok kıskanç bu adam kıskanç değil bildiğiniz hasta düzelmez 39 yaşinda bu saatten sonra düzelmez biz disardayken beni darlamaz esim mesela karşimda kim var hic bakmam bilmem 15 senelik evliyiz bi kere telefonumu kurcalamadi yaninda ben yokken mesaj gelse dahi acıp bakmaz siz bu adamdan yol yakınken ayrılın

Nasıl tatlısınız çok teşekkür ederim:) Konumu hem okuyup hem yorumlayıp fikirlerinizi sunacaksınız sizlere o kadar külfet olup uğraştırıcam sizi ve ben de sinirleneceğim mümkün değil :) ve en en önemlisi o kadar haklı eleştiri ve yorumlar ki o kadar samimi ki iyi ki varsınız.. Yakın arkadaşlarım benim hissettiklerimi ona karşı duygumu bildikleri için yorumlarken arafta kalabiliyor bu yüzden tanımadığım insanlara içimi dökmenin en iyisi olacağını düşündüm..Ki diyeceksiniz ki kendi kararınızı kendiniz veremeyecek yaşta değilsiniz ama insanlar çaresizliği en çok kalbin evet, aklının hayır dediği yerde hisseder ya öyle bir anımda yazdım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler her şey o güzel gönlünüzce olsun..

Uzun uzun yazmaya gerek yok, kısaca yapma.
Kendini yakma.
Evlenirsen çocuğun agresif ve küfürlü bir adamla büyüsün ister misin.
Olmaz.

Ben de böyle düşünüp günler öncesi oturup tek tek tüm belirtileri, yansımaları okudum bir çoğuyla örtüşüyor. Geriye kalansa, ben artık daha ne duruyorum dimi:) Teşekkür ederim sevgiler..

onun hakkında yanlış konusup günahına girmek istemem ama evlenirsen kıyafetlerıne karısacak vs vs bu işin sonu şiddet..
Yakma başını bence.
Zamanla düzelir dediğimiz ilişkiler sadece 20 yaşlarda geçerlidir.
Ve sinirlendiğinde küfre başvuran insanlar yanyanayken malesef hızını alamayıp şiddet uyguluyor

Ben de böyle düşünüp günler öncesi oturup tek tek tüm belirtileri, yansımaları okudum bir çoğuyla örtüşüyor. Geriye kalansa, ben artık daha ne duruyorum dimi:) Teşekkür ederim sevgiler..
İnşallah kolayca kurtulursunuz bu adamdan.

Sanirim adamin maddi durumu iyi ve statüsü yüksek. Hali ile etrafin "artik yasin gelmis, böyle bir adami kaçirma" gibi beyanlarda bulunmuslardir. Ki adamin gerçek halini bilmeden (tabi Türkiyede bazeleri için önemli degil, maddi durum ve statü en önemlisi).

Yas kaç olursa olsun, herkesin özgür ve güvende hisedecigi bir iliskiyi hak ediyor. Ister adam dünyayi yönetsin, sana karsi saygisi ve güveni yoksa, o iliski zülüm olur. Küfür ve hakaretinden bahs etmiyorum bile. Daima diyorum zaten karsindaki insanin iyi oldugu zamanlara bakma, kötü oldugu zamanlara bak. Sen iyiken, herkes iyi olur fakat sen kötü oldugunda, yada hata yaptiginda nasil davraniyor?

Yani kesinlikle bu iliskiye son vermelisin. Ve o kadar güzel ve açiklayici yaziyorsun ki, seviyen ortada. Yani çok çok daha iyilerine layiksin canim, gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…