Bir de beni dinler misiniz ?

Evlenip aynı eve girince daha ilk gün etkisi bitecek. O zaman neyinden etkilendim ben bu adamın diyeceksin. Yol yakınken vazgeç.

Kötüyü düşünmek istemiyorum ama bugün tamamen tüm bağları koparıyorum umarım iş çirkinleşmeden, tehdite varmadan biter.. Çok teşekkürler

konu sahibi yazmadam edemedim. Ne kadar kibar ne kadar naif bir bayansınız.

Biz böyle konu sahiplerine alışkın değiliz. Genellikle buradan olumsuz yorum alınca sinirlenen savunmaya gecen konu sahiplerine alışkınız.

Karşınıza inşallah gönlünüze göre sizi gerçekten seven değer veren biri çıkar. küfürbaz bir adam sizin gibi birini haketmiyor.

Ne güzel yerden girdiniz kesinlikle öyle düşünüyorum artık.

Çok teşekkürler..

Kim oluyor da size küfüre varan sözler sarfedebiliyor?
Üstelik henüz ciddi bir adım bile atılmamışken.
15yıllık eşimden duymadım ben hiç küfür. Hiç çevrimiçi olduğumla da ilgilenmedi. Normali bu çünkü.
Bu ne hadsizlik ? İzin vermeyin lütfen. İşindeki başarısı sizi etkilemiş olabilir mi?
Kimse bu safhadayken küfür yemeyi normal karşılamaz.
Hayatı zehir eder evlenirseniz; şimdiden böyleyse.
Kendinizi yakmayın!

Evlen 1 haftaya kalmaz acilde bulursun kendini
Bu tipler en tehlikelisi
Adam okumus etmis dr,avukat olmus yıllarca karısını dövüyor evde.
Egitim almıs ama egitilememis.
Hic bulasma derim.

Dikkat edin sonra pişman olursunuz

Tavizsiz, şiddetsiz bir ilişki olmaz mı zanediyorsunuz?

Tabii ki olması gereken bu. İlk kez karşıma böyle biri çıktı tüm iyimserliğim, duygusal yanım ve yanımdayken çok naif davranması acaba uğraşılması gereken bir şey mi diye düşündürmüştü sadece fakat artık netim Çok teşekkür ederim emeğiniz, samimiyetiniz, uzun uzadıya açıklamalarınız için. Sevgiler..

Adam davranışlarıyla diyor ki;

Kaç kurtar kendini benden
Olacaklardan korkuyorum
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor
Bak seni son kez uyarıyorum.

Burada okuduğumdan edindiğim tecrübelere bakarak adamın narsist olduğunu düşünüyorum.
Yani en tehlikeli tip.
Narsist erkeklerle ilgili belirtilere bakın derim.

ben şahsım adına özellikle son zamanlarda duyup okuduğum , şahit olduğum olaylardan sonra bu tarz insanlardan gerçekten korkmaya başladım , kıskanmak , kıskanılmak asla yadırgamam hatta dozunda hoşuma dahi gider ama sizin arkadaşınız tarzında olan kişilerden kaçarcasına uzaklaşırdım , çünki bugün kıskançlıktan olay çıkartmaya meyilli olan yarın farklı boyutlarda şiddette gösterir , bu benim fikrim tabiki hakkınızda hayırlısı

Bunu kendinize yapmayın, koşarak uzaklaşın lütfen yazık olacak size böyle kişiler asla değişmez, sadece değiştim diyip sizi kandırır ama kat be kat fazlasıyla geri gelir bu hareketlerin

Kötüyü düşünmek istemiyorum ama bugün tamamen tüm bağları koparıyorum umarım iş çirkinleşmeden, tehdite varmadan biter.. Çok teşekkürler
Böyle bir ihtimal olacağını düşünebildiğiniz bir insanla nasıl yuva kurmak istersiniz ? Şimdiden bu şekilde kıskançsa evlendikten sonra daha zor günler bekliyor sizi.

Allah'ın delisini siz adam edecek değilsiniz. Hali hazırda düzgün birini bulun iyiliğiniz için. Biz kadınlar romantik filmlerden çok etkileniyoruz. Serseri, hovarda, agresif, dengesiz erkek bir kıza aşık olur ve hoba muazzam bir romantige dönüşür. Aile babası olur. Biz de bu aşklara özeniriz. Gerçek hayat böyle bir şey değil. Yol yakınken arkanıza bakmadan Şener Şen koşuşuyla kaçın.

Boşanma zaten lafı bile olmazmış. Dediğiniz gibi yapacağım düzelebilir mi ye mahal vermeden .. Teşekkür ederim çook..
Bu mesajınızı okuyunca sizin için çok korktum.
İnşallah başınıza bela olmaz.
Çok korkutucu bu cümlesi.

Kararınıza sevindim. Kimse kusursuz değil. Sevgililerimizin, eşlerimizin bazı hareketlerinden hoşlanmayabiliriz ama tolere edebiliriz. Ama şiddet bu hareketlerden biri olamaz. Size yaptığı şey psikolojik şiddet. Umarım bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsınız.

Ailesinden ne gördüyse onu uyguluyor insan. Bir şey görmediyse... sen beni değiştirirsin falan hikaye. Görgülü kuşlar gördüğünü işler demişler

Devam ederseniz cok konu acarsiniz benden soylemesi. Wp online durumu takip etmek hesap sormak nedir yahu. Küfür konusuna girmiyorum bile. Kendinize nasil yakistirdiginiza ve devam ettiginize inanamiyorum.

Boyleleri yuzunden her gun onlarca kadin en ufak sey bahane edilerek dayak yiyor siddet goruyor olduruluyor.buraya sormaniz bile hata.isi daha ileriye mazallah evlilige falan gotururseniz bu adamdan asla kurtulamazsiniz.kac yasina gelmis adam degismez duzelmez yakmayin kendinizi.
Benim enistem de disariya melek gibi asla yapmaz oyle sey der herkes ama tam bir psikopat.teyzem agir depresyon ilaclariyla yasiyor simdi.cocuklarini ses yapti diye duvara firlatan bir adam.bizim yanimizda babam yavrum der gercekten cok duskundur de bir yandan.sagi solu belli degil manyagin.

Aile hayatından bu derece kopuk olması bence büyük sıkıntı bu tür kişiler aşırı problemli olabiliyorlar ki bu kıskançlığın sebebi bu bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…