Bir de beni dinler misiniz ?

Kesinlikle küfrün bahanesi olamaz ne durumda olunursa olunsun küfür varsa her şey olur.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz, emeğiniz için. İyi ki yazmışım buraya daha keskin dönüş yapıcam sizlerin de sayesinde acabaya gerek duymadan..

39 yaşındaki adamı değiştiremezsin kuzum,
Hele bu denli baskın adamı boşayamazsın bile uzak dur, Yol yakınken koşarak uzaklaş...

Boşanma zaten lafı bile olmazmış. Dediğiniz gibi yapacağım düzelebilir mi ye mahal vermeden .. Teşekkür ederim çook..

Lütfen koşarak uzaklaşın.Hayatınızın hatasını yaparsınız devam ederseniz,çok emin olarak söylüyorum bunu.

İyi ki yazmışım buraya daha önce böyle bir insanla hiç karşı karşıya kalmamıştım duygusal yönün etkisiyle acaba düzelir mi ler kafamda dönüp durmaya başlamıştı artık netim. Çok teşekkürler..

Buraya yazmasanız evlecek mıydınız?

Hayır tabii ki sadece yardım alırsak düzelir mi izlenmeye, devam etmeye değer mi diye acabalarım vardı içten içe cevabın ne olduğunu bildiğim halde.. En ufak bi belki kalmadı şimdi.. Teşekkürler değerli yorumlarınız için.

Aklı başında bir bayan olduğunuz belli. Emin olun o adamın size verdiği daha doğru veremediği değerden cok daha değerlisiniz. Hakkınızdan hayırlısı olsun

Adam gelmiş 40 yaşına, bu saate kadar Allah bilir kaç tane ilişkisi oldu onlarda düzelmemiş şimdi uzman desteği de almadan düzelir mi sence. Adam sana küfür ediyormuş. Bunun sonraki adımı dayak daha sonrası Allah korusun cinayettir. Daha aranızda ciddi hiçbirşey yokken kıskandığındığını bahane ederek küfür etme hakkını kendinde gören adam, evlendiğinizde sizi iyice sahibi olarak görüp neler yapar siz düşünün. O televizyonda gördüğünüz kadın cinayetlerinin erkek figürleride sizin erkek arkadaşınız gibi adamlar. Sizi bunca yıldır iş ortamında görmüş gözlemlemiş de neyinizi görmüş, sürekli sizin onu aldatacağınızı düşünüyor. Ayrıca siz 30 yaşını geçmiş meslek sahibi bir kadın olarak sizi isnat ettiği şeyleri nasıl kendinize yakıştırıyorsunuzda birde suçlu gibi ekran görüntüsü gönderiyorsunuz. Bakın kadına karşı şiddet olaylarında hiçbir adam kapıdan girerkenden hayatına aldığı kadını tokatlamaya başlamıyor. Önce kıskançlık bahanesi ile kısıtlamalar, kadın karşı gelmeye başlayınca küfürler, evlenince tokatla başlayan şiddet ve kadınınn her karşı gelişinde artan şiddet. Karısına şiddet uygulayan adamların hep işsiz güçsüz olduğı sanılır ama aksine 6284 yasa kapsamında koruma talep eden kadınların bir çoğunun eşi meslek mevki sahibi adamlar, kaldı ki bir o kadar kadında toplum nazarında itibar kaybına uğrama korkusu ile bu duruma sessiz kalıyor. Bence siz olayı çok yanlış yerden okuyorsunuz. Erkek arkadaşınızın kıskançlık ve ağız bozukluğu sorunu yok. Erkek arkadaşınız muhtemelen paranoyak güvensiz ve hayatında olan insana insan olarak saygı duymayan ve büyük ihtimalle şiddet eğilimi olan bir adam. Aşk ve koca her zaman bulunur ama insan bir kere dünyaya geliyor. Aşk kisvesi altında bile bile kendinizi ateşe atmayın. Erkek arkadaşınız ciddi bir psikolojik destek almadığı sürece onunla ilişkiye devam etmemeniz can sağlığınız için daha güvenli.

Adam kıskanç değil, hasta. Sizi sevmiyor bile olabilir. Özgüvenini pekiştirmek için ezip kontrol altında tutabileceği birine ihtiyacı var. Kazasız belasız uzaklaşın inşaAllah.

Neredeyse birebir aynı yorumu bugün bir tanıdığım daha yaptı.. Özgüvenini pekiştirmek için kontrol altında tutmak.. Çok teşekkürler iyi ki varsınız..

Kosarak uzaklasmayi oneririm. Simdiden boyle ise evlenince dozu artar. Bunlar normal kiskancliklar degil. Aile ortamini gorse de degismez. Ustelik sen onun psikologu da degilsin. Canini seviyorsan kac.

Aklı başında bir bayan olduğunuz belli. Emin olun o adamın size verdiği daha doğru veremediği değerden cok daha değerlisiniz. Hakkınızdan hayırlısı olsun

Çok ama çok teşekkür ederim hepimizin hakkında her şeyin en hayırlısı olsun sevgiler..

Kosarak uzaklasmayi oneririm. Simdiden boyle ise evlenince dozu artar. Bunlar normal kiskancliklar degil. Aile ortamini gorse de degismez. Ustelik sen onun psikologu da degilsin. Canini seviyorsan kac.

Kesinlikle yapmam gereken tek şey bu. Çok teşekkürler..

O kadar samimi, o kadar güzel geldiniz, o kadar haklısınız ki emeğinize sağlık. Kesinlikle sebep ne olursa olsun küfür hiçbir şekilde ağızdan çıkmamalı. Dediğiniz gibi şimdiden bu sinyalleri veren adam yarın neler yapmaz. Fazla duygusal bakmış, yanımdaki halleriyle kafamı karıştırmıştı.. Yardım alınırsa acaba mı dedim. Şimdi çok netim artık iyi ki varsınız desteğiniz, değerli yorumunuz için çok tekrar teşekkürler..

Adam ruh hastası. Küfürler, paranoyalar havada uçuşuyor. Tedavi olmak yerine, bana kendini ispat et, inandır diye bunun yükünü de size yükleme derdinde. Demiyor ki, evet haklısın, sen böyle psikopatça şeyleri hak etmiyorsun, seni seviyorum, sana zarar vermek de istemiyorum, bu yaptıklarım normal değil, seni mutlu etmek, bu ilişkiyi sürdürmek için gerekirse dünyanın bütün tedavilerini olurum. Demiyor bunu. Diyor ki, sen benim oyun hamurum ol, kuklam ol, egomun oyuncağı ol. Otur dersem otur, kalk dersem kalk, ta ki seni iyice avucumun içine alana kadar. Sonra zaten iyice esirim olacağın için, paranoya yapmamı gerektirecek şeyler azalacak. Adam bunu söylüyor size. Farkında mısınız? Ve siz hala olur mu diye düşünebiliyorsunuz.

Şiddete uğrayan, öldürülen kadınların nasıl erkekler tarafından bunlara maruz bırakıldığını düşünüyorsunuz? Gerçekten endişe verici bir durum. Adamlar bas bas ben manyağım diye bağırırken, bir kadının arkasına bakmadan kaçmak yerine hala bir şeyleri oldurma derdinde olması beni gerçekten ürkütüyor. Neden? Anlatın bana? Bir ilişki yaşamanın bedeli mi olmalı illa ki? Tavizsiz, şiddetsiz bir ilişki olmaz mı zanediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…