Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu kendinize yapmayın, koşarak uzaklaşın lütfen yazık olacak size böyle kişiler asla değişmez, sadece değiştim diyip sizi kandırır ama kat be kat fazlasıyla geri gelir bu hareketlerin
Allah'ın delisini siz adam edecek değilsiniz. Hali hazırda düzgün birini bulun iyiliğiniz için. Biz kadınlar romantik filmlerden çok etkileniyoruz. Serseri, hovarda, agresif, dengesiz erkek bir kıza aşık olur ve hoba muazzam bir romantige dönüşür. Aile babası olur. Biz de bu aşklara özeniriz. Gerçek hayat böyle bir şey değil. Yol yakınken arkanıza bakmadan Şener Şen koşuşuyla kaçın.
Bence önce ayrılmakla ilgili ağzını arayın. Tepkisi korkutucuysa onun istemediği şeyleri yaparak sizden vazgeçmesini sağlayın.Haklısınız.
Bana dün kendini iyileştirmek, nasıl mücadele ediyorum, nasıl çabalıyorum kisvesi altında bir takım çözüm önerileriyle geldi. Bunlardan en komik olanı da whatsapp kullanmanın bize zarar verdiği, bana karışmaya hakkı olmadığını, kendi istemediğim bir şeyi yapmamamı, kullanmaya devam etmemi ama onun o programı kaldırıp en azından asılsız kuruntuları için böylesinin en doğru olduğunu söyledi. Yüz yüze konuşmamız gerektiğini söyledim. Telefonda bitirmek değil de ( çünkü bunun onu çok sinirlendireceğini düşünüyorum ) yüz yüze konuşarak bu işi bugün bitireceğim.
Bu mesajınızı okuyunca sizin için çok korktum.
İnşallah başınıza bela olmaz.
Çok korkutucu bu cümlesi.
Kararınıza sevindim. Kimse kusursuz değil. Sevgililerimizin, eşlerimizin bazı hareketlerinden hoşlanmayabiliriz ama tolere edebiliriz. Ama şiddet bu hareketlerden biri olamaz. Size yaptığı şey psikolojik şiddet. Umarım bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsınız.
Mantıklı bir kadınsınız tebrik ederim sizi, bakın sunduğu öneriler bile saçma önce WhatsApp kaldıracak sonra ya başka bir yerlerden takip etmeye çalışacak yada yapamayıp geri yükleyecek WhatsApp, yani yine o ruh hastası tavrımı düzeltirim demiyor size uygulama silerim diyor, kendinize düşman etmeden soğutmaya bakın lütfen size bir zararı dokunmasını istememHaklısınız.
Bana dün kendini iyileştirmek, nasıl mücadele ediyorum, nasıl çabalıyorum kisvesi altında bir takım çözüm önerileriyle geldi. Bunlardan en komik olanı da whatsapp kullanmanın bize zarar verdiği, bana karışmaya hakkı olmadığını, kendi istemediğim bir şeyi yapmamamı, kullanmaya devam etmemi ama onun o programı kaldırıp en azından asılsız kuruntuları için böylesinin en doğru olduğunu söyledi. Yüz yüze konuşmamız gerektiğini söyledim. Telefonda bitirmek değil de ( çünkü bunun onu çok sinirlendireceğini düşünüyorum ) yüz yüze konuşarak bu işi bugün bitireceğim.
Ailesinden ne gördüyse onu uyguluyor insan. Bir şey görmediyse... sen beni değiştirirsin falan hikaye. Görgülü kuşlar gördüğünü işler demişler
Devam ederseniz cok konu acarsiniz benden soylemesi. Wp online durumu takip etmek hesap sormak nedir yahu. Küfür konusuna girmiyorum bile. Kendinize nasil yakistirdiginiza ve devam ettiginize inanamiyorum.
Rica ederim. Bu yasta bir adamin bazi duygulari oturmus olmali. Kiskanclik gibi neticede ergenlikte degiliz. Hala varsa eger bu ciddi sorundur. Ben 10 yillik evliyim daha kocamin online durumuna 1 kez bile bakmamisimdir. Hastalik onunki. Boyle omur hayatta gecmez. Net olmaniza sevindim. Hayatinizi heba etmeyin.Sanırım şu oldu bende. Diyorum ya ofise gelip giden, uzun sayılacak zamandır çalışma hayatında tanıdığımı sandığım çok çok normal bir insandı. Özele girince bir anda bambaşka birini görmem afallamama, anlam veremememe hatta inanın suçu kendimde aramama sebebiyet verdi.. Bir nevi algılayamama evresi içindeydim sanırım. Dediğim gibi artık netim ..Çok teşekkürler.
Boyleleri yuzunden her gun onlarca kadin en ufak sey bahane edilerek dayak yiyor siddet goruyor olduruluyor.buraya sormaniz bile hata.isi daha ileriye mazallah evlilige falan gotururseniz bu adamdan asla kurtulamazsiniz.kac yasina gelmis adam degismez duzelmez yakmayin kendinizi.
Benim enistem de disariya melek gibi asla yapmaz oyle sey der herkes ama tam bir psikopat.teyzem agir depresyon ilaclariyla yasiyor simdi.cocuklarini ses yapti diye duvara firlatan bir adam.bizim yanimizda babam yavrum der gercekten cok duskundur de bir yandan.sagi solu belli degil manyagin.
Kopardınız mı bagları?
Yol yakınden donun, bu herıflerden ayrılmakta zor olur zaman gectıkceDün görüşemedik bugün yüz yüze görüşücezve kesinlikle bitecek bu iş. Dün akşam telefonda bir sürü çözüm önerisiyle geldi, kendi yapacağı fedakarlıkları ardı ardına sıraladı. Açıkçası tedirgin oldum akabinde kafamdakileri söylemeye..
Sız acaba cok mu guzelsınız, sızı gozunde cok mu buyutuyor?Ya da kendısı daha orta bırı mı kı bu kadar takıntı yapıyor. Kesınlıkle guven sorunu oldugunu dusunmuyorum ya asagılık kompleksı var ya da bılmıyorum
Benim güzel ülkemin, güzel fedakar kadınlarından biri. Özgüvensiz ve ne yapacağı belli olmayan birini "düzeltmek" uğruna; kendi emeğini, sevgisini, zamanını ve en mühim ruhunu kurban etmeyi tasarlıyor.
DÜZELMEZ. insan değişmez, sen düzelttim sanırsın, o içinde yıllarca kurmayı bırakmaz çünkü bu bir takıntı. Yarın bir gün, olur da bir yanlış anlaşılma olursa, senin karşına geçip konuşma hakkını bulur. Yıllarca kafasında kurduklarını döker.