Bir de beni dinler misiniz ?

temmuz86

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
242
108
38
Şimdiden okuyan, yorum yapan, empati kuran herkese çok teşekkürler..

Yaklaşık 2 yıldır sadece ofis ortamında ( arada bizim ofise denetleme için gelir ) görüp değerlendirdiğim, etkilendiğim biri var.
Onun da bana karşı ilgisinden eminim hatta son zamanlar daha da sık gelmeye başlamıştı her neyse .. Bu kişi iş hayatında çok sevilen takdir edilen, aranan hep istenen biri. (çalıştığı diğer firmalarla da irtibatım var bu yüzden söylüyorum)
Her neyse gel zaman git zaman telefon muhabbetleri işsel muhabbetleri aştı ve özele döndü. Bu çok aşırı kıskanç biri olduğunu en başında söyledi ben de klasik kıskançlıklardır ne kadar olabilir ki diye düşünüp ilişkinin içinde buldum kendimi. (Yaşlarımızı merak edenler için ben 33 o 39.) Whatsappta kaç dakika çevrimiçi olmuşum bunu bile önüme sermeye başladı daha yeniyken hiç yüzyüze görüşmemişken bile. Her neyse dedim bi görüşelim sonuçta az çok tanıyorum daha beni tanımıyor tanıyınca normale döner. Görüştük defalarca görüşme esnasında son derece ilgili, anlayışlı, hoşgörülü. Fakat telefonda ve mesajlaşırken haddini çok fazla aşıyor küfre varan sözler sarfediyor.. Çevrim içi oluşumdan çok çok rahatsız ve bunu izah ettim ve hiç tasvip etmeyeceğim şeyleri yaparken buldum kendimi. ( screenshot alıp ıspat etmek gibi) .
Evlenmek istiyorum seninle, 2 yıldır bilfiil aklımdasın 1,5 yıl önce evimi alırken bile ikimizi hayal ederek aldım o evi vs vs.
İlgisinden, sevdiğinden emin olmaya başladım fakat bu kıskançlık bazlı küfürlü konuşmaları düzelecek gibi değil. Bir cafede otururken karşıma karşı cins birinin oturmadığından emin olarak oturuyorum. Diyeceksiniz ki ne zorun var ne çekiyosun bu herifi ne olduğu belli.. Yıllardır ilk kez birinden bu denli etkilendim. Aile hayatı çok farklı birbirlerinden çok kopuklar aile sevgisi olmadan büyümüş biri. Yardım alsa düzelir mi veya aile görmemiş biz aile olursak düzelir mi diye kafamı kurcalıyor.
Bu şekilde seninle ilerleyebilmemiz mümkün değil, şu küfürlü konuşmaların, sürekli gergin oluşun, herhangi bi yerde acaba burada bir şey çıkaracak mı tedirginliğim hiç bitmiyor ve daha da ötesi şiddete meylin olduğunu bile düşünmeye başladım dedim.
Yardım almasını teklif ettim kabul etmiyor. Bana sen yardımcı ol hareketlerine en azından ben senden emin olana dikkat et diyor ki hareketlerden kasıt online oluşum sürekli.. Sonuç olarak en ufak sinirlenişinde küfrü artarak çoğalıyor. İnanır mısınız hala konduramıyorum bir insan iş hayatı ve özel hayatınca ancak bu kadar uç noktalarda farklılıklar sergileyebilir.
Ne yapacağımı bilmiyorum arkama bakmadan koşarak uzaklaşmak mı, yoksa yardım almasına ikna edip bi süre daha seyretmek mi?

33 yasında ıs guc sahibi kadınsınız ve ne yapacağınızı bilmiyor musunuz sahiden?
Biliyorsunuz da, birileri cıkıp duzelır sende hareketlerıne dikkat et derler diye bekliyorsunuz. Nafile.
Dunyada cehennemi yasamak istiyorsanız devam edin, evlenin.
Ama size Bı sir vereyım asla degismıyolar. Hoş, bu pek sır olmadı bunu sizde gayet iyi biliyosunuz. Hayat sizin.

küfür ettiği an bitmiştir benim için.

Daha yeni açıldığı kıza kıskançlıktan küfreden adam düzelmez.

Bana birde çok egolu geldi. Sanki iş hayatında fazla pişpişlenmiş. Sizi cepte görüyor bu yüzden.

Allah aşkına bir insan küfürü normal görse bile iliskinin daha başında sevdiği kıza küfreder mi? Bana sorsanınız ilişkinin hiçbir aşamasında küfür olmamalı ama hadi onu göz ardı edelim.

Bu arada özel hayatında bu kadar farklıysa iş hayatında statü uğruna oynuyor demektir. iki yüzlülüğüde cabası.

Karar sizin.

Şaka mı? Bana bir kez küfreden insanla ikinci kez konuşmam ben. Ciddi ciddi evlenmeyi mi düşünüyorsunuz?

39 yaşında adamı nasıl düzelteceksiniz? İnsan kendinden pay biçmeli, kendimizdeki sevmediğimiz huyları bile bırakamıyoruz.

Kıskançlık ayrı facia. Bugün nette kimle konuşuyorsun diye şüphe eden adam, yarın markete kim için gidiyorsun diyecek.

Bile bile kendinizi yakmayın.

Lütfen koşarak uzaklaşın.Hayatınızın hatasını yaparsınız devam ederseniz,çok emin olarak söylüyorum bunu.

Ne yapacağını bilmemek değil de aslında duygularımın etkisi altında düzeleceğini ümit etmek ama çok haklısınız bile bile lades demek olur benimki. Çok karışık durumdaydım buraya da yazıp sizin de fikirlerinizle belki daha keskin dönüş yaparım yaparım dedim. Çok teşekkürler

Bence olmaz değişmez,evlenınce sureklı aynı ortamda küfürleri duymak daha çıldırtır insanı

bişey soracağım. şimdi biz sizinle iş arkadaşıyız diyelim. bi huyunuz bana battı. ben size gelip küfretsem ne yaparsınız?

Tabii ki kabul edilebilir bir şey değil. Böyle olduğunu inanın hiç bilmiyordum diyorum ya iş hayatında çok başka biri. Sırf bu yüzden konduramamıştım

Canım bazen kıskançlık erkeklerde aşırı sevgi ve kaybetme duygusu birazda öz güvensizlikten gelir. Bu senin için zamanla ızdıraba dönüşe bilir. Bunun seni üzdüğünü anlat. Bana güvenip kıskanmaman için ne yapabilirim de. (topu ona at.) belliki seviyorsun. Sen bununla devam edebilir misin veya o kendini dizginleye bilirmi. Küfür konusunda çok ciddi konuş. Bir daha duymayacak kadar ciddi konuş.

Kıskançlık, hakaret, şiddet eğilimi ... bunlar ciddi bozukluklar
Evlenmeyle, ilgiyle, anlayışla düzelecek şeyler değil
Evlenirseniz çemberi daha da daraltacak, bitirmek en iyisi

Arkanıza bile bakmadan kaçın. Güven sevgiden büyüktür. Kıskançlık ise küçüktür. Hasta ve yardım almak da istemiyor. Başınıza bela olur muhtemelen. Normal değil kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…