Bir Dayı Meselesi

Yine o ablana bayılıyormuş bunlar işine gelene bayılıyor. Zorunlu samimiyet akrabalık. Yüz yüze geliyorsun istemesen de.

Son düzenleme:
Yine o ablana bayılıyormuş bunlar işine gelene bayılıyor. Zorunlu samimiyet akrabalık ne yazık ki yüz yüze geliyorsun istemesen de.
Evet geliniyor ama zamnla degerszlesyor..akrabalarm icnde en sevdklerimdendi..eve gelecgi gun bana düğün bayramdi..simdi ya cikip gdyorum..ya konsmyorm..farkedyor..biliyor..cocuklari arasnda bile ayrım yapan biri..zamnla degerini yitirince oturup dsnmyo insan dogru mu davranyorum diye..simdi siz anlatnca aklma geldi..yoksa aklmn ucundan dahi gececk biri degil..yakin da otryorz..ama yok benim icn..sz de zamnla alisrsnz insallah..değmez dusunmeyin..

Öyle. En azından yalnz değilmişim teşekkür ederim

Eee ? Demekki siz görüsmek istemiyormuşsunuz sevmiyormuşşunuz o da size bu firsati vermiş. Bir telefon konusunu amma da abartmişşiniz. Bana da bagirirlardi gülüp gecerdim.. Regl döneminizdemiydiniz acaba ?

Eee ? Demekki siz görüsmek istemiyormuşsunuz sevmiyormuşşunuz o da size bu firsati vermiş. Bir telefon konusunu amma da abartmişşiniz. Bana da bagirirlardi gülüp gecerdim.. Regl döneminizdemiydiniz acaba ?
Yoo önceleri seviyordum. Mesele bağırması değil zaten bunu yengem ve kuzenimin yanında yapması. Eşin ya da bir akraban sana bazı tanıdıklarının yanında bağırsa sende kızarsın heralde?

Yoo önceleri seviyordum. Mesele bağırması değil zaten bunu yengem ve kuzenimin yanında yapması. Eşin ya da bir akraban sana bazı tanıdıklarının yanında bağırsa sende kızarsın heralde?

Kaç yaşindasiniz acaba ? Cünku bu soruya cevabim yaşiniza göre degişir.
Eger ergenlik dönemimdeysem evet aglar ve sizin verdiginiz tepkiyi verirdim. Ama olgunluk dönemimdeysem gülüp tamam be dayi sen yeterki iste hemen birakiyorum senden önemlimi sinirine yazik der konuyu kapatirdim.

Ergen değilim 25 yaşında gayet aklı selim bir kadınım. Başkasının yanında verilen öğüt,öğüt değil hakarettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…