yok yavrum içinden gerçekten bunu söylemek gliyorsa onu söyliyeceksin tabiki
kendini zorunlu hissetmeden
bak mesela bana şu an gıcık olabilirsiniz
ama başka arkadaşlıklar kazanıyorsunuz
buda br kazançtır demi
çok haklısın ....empati yapmak gerek ...karşısındaki insanın o anki ruh hali ve yaşadıklarını bilemez ama anlamaya çalışarak karşı fikrinde bile olsa ona karşı bunu uslübünla ,edebinle söyleyebilmek ve anlatabilmek bir erdem - başarı....derdim var topiğinde çok sık görüyorum ...insanların ne kadar incindiğini de, inan hissedebiliyorum... o yüzden empati ve anlayış muhakkak...kendimize yapılmasından hoşlanmadığımız hiç bir tavrı ve hareketi karşımıdakine uygulamamalıyız...düşünmeden yazılan nice incitici ve alay vb mesajlar o insanlar için o ruh halinde iken bir kurşun misali olabilme ihtimali olası...a.s
yok yavrum içinden gerçekten bunu söylemek gliyorsa onu söyliyeceksin tabiki
kendini zorunlu hissetmeden
bak mesela bana şu an gıcık olabilirsiniz
ama başka arkadaşlıklar kazanıyorsunuz
buda br kazançtır demi
sus la esprik yapıoz bulandırma :mymeka:
seni sevmeye başladığımı söylemiştim ....
ve seni anlayıp ,hissettikçe özündekileri daha da sevecek,yakınlık hissedeceğim gibi görünüyor...
zaten seninle olan karşılıklı msjlarımızı okuyan 3. bir kişi bile bunu hisseder...a.s
yok olum zate:içelim:n büyük sevgiler böyle başlar öyle değilmi
seni sevmeye başladığımı söylemiştim ....
ve seni anlayıp ,hissettikçe özündekileri daha da sevecek,yakınlık hissedeceğim gibi görünüyor...
zaten seninle olan karşılıklı msjlarımızı okuyan 3. bir kişi bile bunu hisseder...a.s
sevgili kk rasathane çalışanları ben yatar dişim ağrıo tek gözümü açamıom vala ağrıdan..
yarına damlarım ben yine buraya...
hadi ii geceler size sevgi kelebeğiniz uçuo delikafadulden
cemre110
alık bir balık olsan da sende o hisler varsa cevherde var demektir...buyrunnnnnnnnn
magic
geçmiş olsun cnm ..umarım rahat uyuyabilirsin..mirmirmirmir
diş ağrısı zor..
aslan burcuyum ...tahminin doğru mu ?ben çok anlasamda senin burcun ne
klişe bir soru ama
¤ decemBer ¤;9583368 .!.:şimdi geçmiş yazılarınızı okurken gözümün önünde anılarım canlandı
hani demişsiniz ya ahali birbirini pek övüyo die.. bu tür topikten pek çıkmayan bi hatun vardı, hala ölemi bilmiom. amanın bişi koysun herkes doluşurdu aman çok güzel çok cici çok şeker. ben pek anlamam yani ne biliyim, yorumsuz bakmıştım bikaç kez.
soracıma bu övülen arkadaş günün birinde sevgilisinden ayrıldığına dair bi derdim varda konu açtı.
bu övenlerden biri geldi damladı "ben seni görüyodum bu topikten, sen hep açık saçık giyinip sevgilinle buluşmaya gidiyodun tabi terkeder seni" yazdı. ohaaaaaaaaaaaaaa falan oldum. akannehir:bbo: orda kıza övgüler yağdıran tip, bu konuya gelip böle yorum yaptı :S yuhhh artık ne denir bilmiyorum. ve bunu farkeden olmadı, özellikle dikkat ettim. konu sahibi de görmezden gelmişti..
yani övseler de birbirlerini, ellerine koz geçince kuyu kazmaktan da geri kalmıyolar. aynen dediğiniz gibi bu tipler sahte sevgi saçıyorlar.. rumuzunu hatırlasam çekinmeden rumuz da sölicem ama çok zaman geçti unuttum. konuyla ve insanlarla hiç alakam olmadığı halde orda yaptığı şey benim içime oturdu. ne biçim insanlarla aynı havayı soluyoruz.:sinifsinif:
şimdi geçmiş yazılarınızı okurken gözümün önünde anılarım canlandı
hani demişsiniz ya ahali birbirini pek övüyo die.. bu tür topikten pek çıkmayan bi hatun vardı, hala ölemi bilmiom. amanın bişi koysun herkes doluşurdu aman çok güzel çok cici çok şeker. ben pek anlamam yani ne biliyim, yorumsuz bakmıştım bikaç kez.
soracıma bu övülen arkadaş günün birinde sevgilisinden ayrıldığına dair bi derdim varda konu açtı.
bu övenlerden biri geldi damladı "ben seni görüyodum bu topikten, sen hep açık saçık giyinip sevgilinle buluşmaya gidiyodun tabi terkeder seni" yazdı. ohaaaaaaaaaaaaaa falan oldum. akannehir:bbo: orda kıza övgüler yağdıran tip, bu konuya gelip böle yorum yaptı :S yuhhh artık ne denir bilmiyorum. ve bunu farkeden olmadı, özellikle dikkat ettim. konu sahibi de görmezden gelmişti..
yani övseler de birbirlerini, ellerine koz geçince kuyu kazmaktan da geri kalmıyolar. aynen dediğiniz gibi bu tipler sahte sevgi saçıyorlar.. rumuzunu hatırlasam çekinmeden rumuz da sölicem ama çok zaman geçti unuttum. konuyla ve insanlarla hiç alakam olmadığı halde orda yaptığı şey benim içime oturdu. ne biçim insanlarla aynı havayı soluyoruz.:sinifsinif:
aslan burcuyum ...tahminin doğru mu ?
cemre aplam süper bi topic olmuş bu bencede
ben içimden gelmediği zaman kesinlikle canım cicim tatlım hayatım demem kimseye
ama burada öle bişi yok sanırım
herkes sevgi pıtırıcığı şeklinde geziyo