bir dakikalık doğallık eylemi

hemde cok fena bozuldu ..
ben karsımdakıne nasıl davranıyosam öyle beklerım kaldıkı mesaı basıda ıken ben onun arkadası degılımkı senın labalılık ya hıc sevmem vallahı..
yaşla ılgısı yok bence karsısıdakıne saygılı olmak zorunlulug vardır alısverısde ısem magzada calısan bırı bak tatlım bu sana yakıstı dese almam o şeyı
baska bayan sız asıl gordugunuz der ıse alırım fıyatına dahı bakmam..
bende calısdım ısımı cıddıye alarak babama bıle beyefendı dedım ıs yerının kapısıdan cıkınca baba dedım ..

kesınlıkle cemre abla hanı sık sık gorustugum bırı bebısım der bınde bır temem derım takmam ama ılk kez karsılastıgı bırıne oyle demem asla dıyenlerıde sevmem acıkcası ..
bıde sanal ortamdada en sık gorustugum bır kac kısı dısında arkadaslarıma sen ve nıcklerıyle hıtap ederım kaldıkı tanımadıgım bırıne ben 4 kez sız dedıysem oda tam tersı canım hayatım derse ozaman dayanamam

reelde tek bı sefer bırıyle degısık bı konusmam oldu oda annemı arkadasının kardesı avukat bısı danısmam ıcın a..... teyze onu ara dedı bende tamam dedım ama avukatın adını sormadım unuttum..telefonu actı karsımdakı ..
merhaba ben avukat cebraıl dedı ..
bende merhaba sızın azraılıınzım dedım ..
hmm can alan melek sensın kar demek dedı ıkımızde gulduk :roflol:
oda az cok tanısıklıkdan dolayı ..
kaydirigubbakcemile3

kar süpersin HAYATIMkaydirigubbakcemile3 şaka şaka hayatım yok delikafadulden çok güldüm vala sırnaşık şey

gerçekten öle, belirli bi samimiyete ulaştıklarıma o tarz hitap ederim içimden gelirse, ama ilk günden vıcık vıcık olmanın bi lüzumu yok kaydirigubbakcemile

ya aslında bunlar bize hep tv den geliyor
mesela bir ara memetali nin yüzünden herkeze oha diyoduk
ağız bir kere alışmaya görsün

he vala modelden öğrenir olduk iice, duya duya normal gelmeye başladı artıkkaydirigubbakcemile2

bazende öle laflar duyuorumki;

"ohalarım çüş oldu"
"hayretlerim şaştı" vs..

ilk duyduğumda akannehir

:roflol::roflol:ya bak en azında senle bıle konusuruz senı demene bıle alınmam tabıkıde..a.s.zatı cok muhabbet tez ayrılık olur sonucuda ılk gunden gelen labalılıgın..süprizzzzz

he vala modelden öğrenir olduk iice, duya duya normal gelmeye başladı artıkkaydirigubbakcemile2

bazende öle laflar duyuorumki;

"ohalarım çüş oldu"
"hayretlerim şaştı" vs..

ilk duyduğumda akannehir
anlamları nedır pekı?
kk sayesıde agzım bozulcak kaydirigubbakcemile3
ya gercekdende oyle sozler duyuyomkı burda sasırıyom anlamlarını arastırıyom ..
:umursamaz:
zatı gencede burda ogrendıgım bı soz yuzunden basım derde gırıydı nerdeyse :bbo:

cemre psikolojim bozuldu he
forumlarda sonunda nuş muş mış olan bütün kelimeleri görür oldum artık:bbo:
burnuş bile varmış yaw:bbo:
ben burnuşu oğlum küçükken burnunu öperken derdim.
bu arada her cümlemin başında canım var benim ya.burdan sonra dikkat ediyim diyorum olmuyokaydirigubbakcemile3
can çıkar huy çıkmazşakkıdı
bu arada kar sen de çok resmisin ya
o kadar da sizli bizli gelemem yani.öyle çok önemli kişilerle ya da iş ortamında tamam ama beni fazlası kasar.

Son düzenleme:
:roflol::roflol:ya bak en azında senle bıle konusuruz senı demene bıle alınmam tabıkıde..a.s.zatı cok muhabbet tez ayrılık olur sonucuda ılk gunden gelen labalılıgın..süprizzzzz

sen derim zaten sizli cümleleri pek kuramıorum ben kkda ya özellikle dikkat etmediğim sürecekaydirigubbakcemile3

bi bakıorum cümle sizle başlamış yüklem sen'e uygun bitmiş.
"siz böle yaparsan olmaz " delikafadulden
:roflol:

çok şaşırmak anlamında heralde :uhm:
noldu hangi sözdü?

burnuşmukafamçokkarıştı

yakında totomuz içinde totoş deriz-tatlicadiarzu-

kızlar birde dikkatinizi çekiyordur mutlaka
yapay insanlar buradada çok yaygın geçende birisi resim koymuş
bu resmi koyan kişi her konuda ahkam kesenlerden
bende bu arkadaş herşeyleri biliyorya
tamam işte süper bir varlık görücez diye heyecanla resmi bekliyorum
ALLAHIM o ne kıyafet rüküş saç desen berbat yüzü karalanmış biraz yorumum yok
fakat insanlar yine aynı kırmamak adınamı bilemiyorum
harikasın süpersin gibi şeyler yazdılar
burada bile politiklik ve yapaylık sözkonusu
ne olur ya doğal olun
ha hakaret etmeyin ama yorumsuz bırakın o kişide hatasını anlasın değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…