- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
yok gitme ama kocum diyip ensemede şaplak atma:hulya:
şinci makkaj topiğindeki arkadaşlar kızmasın alınmasınlar ama bak yeri geldi diye şeediyomyerimseniben
hani güzel makyaj görünce diyolar ya kız ben senin kaşına kirpiğine ölürüm o ne güzellik o ne bilmemnelik
yaw bakıyom bakıyom abartılacak hiç bişe yok.tamam çok güzel olanlar var ama hepsi mi güzel bunların.
yani öyle aham şaham bişe yok.hele bazıları sırf göz rengine iltifat edilsin diye bi tane rimel çekip koyuyolar
yani şimdi sokakta bi kadının makyajını beğenince kız ben senin kaşını gözünü yirim yirim mi diyoruz:bbo:
magıclowe çok haklısınn....
herşeyede yazma zorunluluğu varmış gibi...
herşey ,herkes çok muhteşem olamaz ki...
bir pohpohlama halinde bazı kişiler...
beğenmediğime yorum yapmam geçerim..incitmekten korkarım...
yada tarzım değil ama güle güle kullan diyebilirim ... vs...
şinci makkaj topiğindeki arkadaşlar kızmasın alınmasınlar ama bak yeri geldi diye şeediyomyerimseniben
hani güzel makyaj görünce diyolar ya kız ben senin kaşına kirpiğine ölürüm o ne güzellik o ne bilmemnelik
yaw bakıyom bakıyom abartılacak hiç bişe yok.tamam çok güzel olanlar var ama hepsi mi güzel bunların.
yani öyle aham şaham bişe yok.hele bazıları sırf göz rengine iltifat edilsin diye bi tane rimel çekip koyuyolar
yani şimdi sokakta bi kadının makyajını beğenince kız ben senin kaşını gözünü yirim yirim mi diyoruz:bbo:
:roflol::roflol::roflol:
bir de forumun en güzel kızı seçilen konu varya ...Allah diyorummmmm....akannehir güzel arkadaşlarımız gerçekten var yok değil... ama daha çok körler sağırlar birbirini ağırlar durumu çok fazla gibi...delikafadulden etiketlerde ayyuka çıkanlarda cabası:jeyyar:
güzellik görecelidir evet
fakat birde çoğunluğun işte budur gerçekten güzel bu dediği hanımlar vardır
ama oradakiler çoğunluk hatır gönül işi
mesela ben birkere girdiğimde tesadüf gözlerinde bant olan bir bayana
iltifatlar yağdırıyorlardıakannehir
iyide belki o bant olmayınca arkadaş şehla bakıyor:bbo:
veya hakkaten güzel olmayacak nebiliyorsunuz
ha ucunda ölüm yokya ne var dersiniz ama kk nın en güzel hanımını seçiyoruz diyemezsiniz
ha birindede yüzünü görmedikleri bir hanıma iltifat ediyorlardı kafamçokkarıştı
ben bugün bu konuya ilgili yeterince tartışma yaşadım zaten :1ninca:
bazı diyalolar aynen şöle
A : ayyy çok güzelsinnn bayıldım sanaaaa!!! bak buda ben...
B: bebem nası güzelsin sen öle bende çok beğendim senii
C: ayyy kızlar ikinizinde maşallahı var süpersinizz
A+B: bizde seni çok beğendik cnmmm yani görmedik ama duyduk güzelliğini kafamçokkarıştı
bunları okuyunca dorumki :Rabbim sana geliorummm
:roflol:
ben bugün bu konuya ilgili yeterince tartışma yaşadım zaten :1ninca:
bazı diyalolar aynen şöle
A : ayyy çok güzelsinnn bayıldım sanaaaa!!! bak buda ben...
B: bebem nası güzelsin sen öle bende çok beğendim senii
C: ayyy kızlar ikinizinde maşallahı var süpersinizz
A+B: bizde seni çok beğendik cnmmm yani görmedik ama duyduk güzelliğini kafamçokkarıştı
bunları okuyunca dorumki :Rabbim sana geliorummm
:roflol:
yok olum otur oturduğun yerde daha büyük buluşma için erken
deseydin bari azcık bu nedir gerçekten böylemi düşünüyorsunuz diye
ahahahahahahah şimdi ölücem gülmekten:roflol::roflol::roflol: konusmaların kimler arasında geçtiğini bile çözebildim..güzel analiz yapmışsın magiclove:lepi:
ama doğru değil mi yaaaaa:dance::dance::roflol::roflol:
magic aynen cnm..sana katılmamak içten değil...a.s
harika süper wwwoooowww diyolar ama ben bakıyorum sıradan, hatta bazen vasatın altında...
illa yorum yazılacak yani...zor durumda mı kaldın ,ortada bişi yaz,sıyrıl...:smiley-cool:
ama doğru değil mi yaaaaa:dance::dance::roflol::roflol:
magic aynen cnm..sana katılmamak içten değil...a.s
harika süper wwwoooowww diyolar ama ben bakıyorum sıradan, hatta bazen vasatın altında...
illa yorum yazılacak yani...zor durumda mı kaldın ,ortada bişi yaz,sıyrıl...:smiley-cool:
cnm yok cemre kızıo :mymeka: :roflol:
wala öle anacımmm yaa, buarada sende çok güzelsin öle duydum vala ben kulağımın yalancısıyım :roflol:
yok olum burda iltifat canım bitanem aşkitom
kocişim annişim hamişim vs vs yassah
başçavuşun şeysi muamelesi yapmayın üleen
şimdi o senin iltifatına ah canıım sağol emini sende öylesindir diye yazarsa
görürsün bendeki iltifatlarıkaydirigubbakcemile
heralde la ne sandın daha herkese soracam ben nasılım die :dilcikar:
bide her cümlemin sonuna şeniz ve opiiimnanaktan koyacam sevgi kelebeği gibi gezcem ortalıktaa:roflol:
poffffff mafoldumben
sende bozuk plak gibi dünkü mevzuya takıldın :uhm:bende diyorumki yererkende överkende ölçülü olalım
birbirimizi boğmayalım
natürel olalım
tamam ama buraya girerken bir dakikalığına
kanatlarını vestiyere bırak
ne dedik bir dakikalık doğallık
bir dakka duramıyormusun olumkaydirigubbakcemile