bir dakikalık doğallık eylemi

yok gitme ama kocum diyip ensemede şaplak atma:hulya:

timam dimem yuppppppppppuuuuuuuuuuhihoyyyt
ditmedim deldim dine :1hug:

ha bu arada benim arkadasim bacims diye bir laf buldualkisalkisalkis
bacimi benden duymustu... 3 kisi msnde sohbet ediyorduk,
cogul konusmak isteyince bacims dedi :icecream: severim bacims lafini

:roflol::roflol::roflol:

bir de forumun en güzel kızı seçilen konu varya ...Allah diyorummmmm....akannehir güzel arkadaşlarımız gerçekten var yok değil... ama daha çok körler sağırlar birbirini ağırlar durumu çok fazla gibi...delikafadulden etiketlerde ayyuka çıkanlarda cabası:jeyyar:

başık süperdi hemen daldım vala

siteyi çok seviorum ama bazen anlamsız bulduğum şeyler oluo yani yalan yok:kedi:

mesela hamile demiolarda "hamiş" diolar, o ne abi yaa:bbo:

herkes herkesin aldığı şeyi çok beğenio :hulya:

tamam kırmak istemiolardır ama ozaman yorum yapmayın yaa, ben şahsen bişeyi beğenmiosam ve heveseni kırmak istemiosam yorum yapmadan geçiorum. tabi bu alımı bitmiş şeyler için geçerli, karar verme aşamasındaysa fikir istiosa tabiki sölüorum fikrimi..:ecrin_bebek:

forumumuzun en güzel kızı die bi topik vardı, tamam gerçekten güzel hatunlar var, ama bi bakıorum herkes herkese çok güzelsin bal gisin gül gibisin vskafamçokkarıştı şuana kadar bitane olumsuz bi yorum okumadım ben o forumda, tabi ıyyy çirkinsin denmez ve herkesin kendince güzelliği vardır ama bukadar gereksiz iltifatada gerek yok:umursamaz:
ayrıca benim şuram şöle buram böle boyum posum bukadar kaşım gözüm böledir demeyide mantıklı bulmuorumgamyoncuiremsu

yorumumu ve kendimce güzelleri yazdım okadar.. bana yazan arkadaşlarada tşk ettim geçtim..

bi derdim var köşesinde segilisiyle tartışana erkek arkadaşı bağırana"ayrıl" diolar hemen hasta oluorumakannehir yok kızdıysa eğer "aşkım sonra konuşalımdesin" nie bağırıo:bbo: yahu kardeşim hangimiz öfkeden kudururken böle cümleler kuruoruz, yada herkesin hayatında kibarlıktan kırılan kuşlar gibi narin herifler varda benmi farkında değilimsengözlerimebaksanab

ayyy ne dertliymişimmm delikafadulden

yazarım aklıma geldikçee gamyoncuiremsu

magıclowe çok haklısınn....
herşeyede yazma zorunluluğu varmış gibi...
herşey ,herkes çok muhteşem olamaz ki...
bir pohpohlama halinde bazı kişiler...
beğenmediğime yorum yapmam geçerim..incitmekten korkarım...
yada tarzım değil ama güle güle kullan diyebilirim ... vs...

dimi yaaa Rouge:hulya:
pembe dolap topiği var, yeni alınan kıyafetler eklenio çokta güzel bi topik fikir sahibi olunuo yada arayıpta bulamadıklarını orda görüosun nerden aldıklarını öğreniosun, ama bakıorum yine her kıyafet mükemmel çok güzel.. kaydirigubbakcemile

a kişi b kişinin aldığını çok beğenmiş tam benim tarzım hep böle giyerim başka tarz giyemem sevmiorum dio, 2 sayfa sonra bakıorum tam zıttı hiç giymem dediği kıyafete bayılıo akannehir

bide kimileri olumsuz yorum kaldıramıo bunuda anlamıorum.. ben beğenmedim yazıolar(çok az rastladım) vay efendim olabilir sen git daha güzelini al ozaman ben beğendimki aldım bakmazsın beğenmezsen vs s:sinifsinif: kardeşim her eleştiriye açık değilsin nie foto koyupta yorum bekliosun ozaman
sositosositosositososito

yalnız yakında biri çıkar eleştirdiğiniz topiklere girmeyin okumayın derse şaşmam vala:icecream: :roflol:

yarıldım

evet sanki iltifat etmek mecburidir diye kural koymuşlar
abi buluşmalarda kıyafet topiklerinde
bide varya en güzel kk kızı topiğnde bu tür mesajlar çok var vıcık vıcık yağ
tamam hakaret etme ama iltifattada ölçülü ol
buluşmalarda özellikle
bakıyorum ayyy kk nın dünyagüzelleri nasıldagüzelsiniz yok böyle muhabbet
çıtırlar fıstıklar lolişler falan ne bu gerçekmi şimdi doğrumu söylüyorsun diyesim geliyor
biraz daha doğallıktan yanayım lütfen yani

güzellik görecelidir evet
fakat birde çoğunluğun işte budur gerçekten güzel bu dediği hanımlar vardır
ama oradakiler çoğunluk hatır gönül işi
mesela ben birkere girdiğimde tesadüf gözlerinde bant olan bir bayana
iltifatlar yağdırıyorlardıakannehir
iyide belki o bant olmayınca arkadaş şehla bakıyor:bbo:
veya hakkaten güzel olmayacak nebiliyorsunuz
ha ucunda ölüm yokya ne var dersiniz ama kk nın en güzel hanımını seçiyoruz diyemezsiniz
ha birindede yüzünü görmedikleri bir hanıma iltifat ediyorlardı kafamçokkarıştı

ben bugün bu konuya ilgili yeterince tartışma yaşadım zaten :1ninca:

bazı diyalolar aynen şöle

A : ayyy çok güzelsinnn bayıldım sanaaaa!!! bak buda ben...
B: bebem nası güzelsin sen öle bende çok beğendim senii
C: ayyy kızlar ikinizinde maşallahı var süpersinizz
A+B: bizde seni çok beğendik cnmmm yani görmedik ama duyduk güzelliğini kafamçokkarıştı

bunları okuyunca dorumki :Rabbim sana geliorummm

:roflol:

yok olum otur oturduğun yerde daha büyük buluşma için erken
deseydin bari azcık bu nedir gerçekten böylemi düşünüyorsunuz diye

ahahahahahahah şimdi ölücem gülmekten:roflol::roflol::roflol: konusmaların kimler arasında geçtiğini bile çözebildim..güzel analiz yapmışsın magiclove:lepi:

ama doğru değil mi yaaaaa:dance::dance::roflol::roflol:
magic aynen cnm..sana katılmamak içten değil...a.s
harika süper wwwoooowww diyolar ama ben bakıyorum sıradan, hatta bazen vasatın altında...
illa yorum yazılacak yani...zor durumda mı kaldın ,ortada bişi yaz,sıyrıl...:smiley-cool:

yok olum otur oturduğun yerde daha büyük buluşma için erken
deseydin bari azcık bu nedir gerçekten böylemi düşünüyorsunuz diye

otur kız magic daha çok şey görcen kkda :mymeka:
anacım günlerdir OFT de rastlıodum böle tartışmalara yorum yazmıodum, yada konuyla ilgili yazıodum geçiodum, ama sürekli okuodum yazılanları.
bugün yine tartışma çıkmış baktım, yorum yazdım kendimce, alevlendi ortalıkakannehir

neyse kapandı konu galiba bilmiom ama..

ahahahahahahah şimdi ölücem gülmekten:roflol::roflol::roflol: konusmaların kimler arasında geçtiğini bile çözebildim..güzel analiz yapmışsın magiclove:lepi:

vala adamın gözüne gözüne sokular artık bu yorumları görmemek elde değil be yavsdelikafadulden

cnm yok cemre kızıo :mymeka: :roflol:

wala öle anacımmm yaa, buarada sende çok güzelsin öle duydum vala ben kulağımın yalancısıyım :roflol:

bende diyorumki yererkende överkende ölçülü olalım
birbirimizi boğmayalım
natürel olalım

cnm yok cemre kızıo :mymeka: :roflol:

wala öle anacımmm yaa, buarada sende çok güzelsin öle duydum vala ben kulağımın yalancısıyım :roflol:

yok olum burda iltifat canım bitanem aşkitom
kocişim annişim hamişm vs vs yassah
başçavuşun şeysi muamelesi yapmayın üleen
şimdi o senin iltifatına ah canıım sağol eminim sende öylesindir diye yazarsa
görürsün bendeki iltifatlarıkaydirigubbakcemile

Son düzenleme:

heralde la ne sandın daha herkese soracam ben nasılım die :dilcikar:

bide her cümlemin sonuna şeniz ve opiiimnanaktan koyacam sevgi kelebeği gibi gezcem ortalıktaa:roflol:

poffffff mafoldumben

heralde la ne sandın daha herkese soracam ben nasılım die :dilcikar:

bide her cümlemin sonuna şeniz ve opiiimnanaktan koyacam sevgi kelebeği gibi gezcem ortalıktaa:roflol:

poffffff mafoldumben

tamam ama buraya girerken bir dakikalığına
kanatlarını vestiyere bırak
ne dedik bir dakikalık doğallık
bir dakka duramıyormusun olumkaydirigubbakcemile

bende diyorumki yererkende överkende ölçülü olalım
birbirimizi boğmayalım
natürel olalım
sende bozuk plak gibi dünkü mevzuya takıldın :uhm:
magic teşekkür ederim canım,kulakların dert görmesin :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…