Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemde cok fena bozuldu ..fena bozmuşun kadını kar. sen de peki teyzecim diyeydin -tatlicadiarzu-
ama haklısın o tür yerler öle. ben de öle resmi biyere gittiğimde "sen" denilmesine ifrit olurum.. hadi alışverişte burda falan takmam gayriresmi yerlerdir yaşım da küçük die.. ama oralarda laubalilikten başka bişi değil.
kesınlıkle cemre abla hanı sık sık gorustugum bırı bebısım der bınde bır temem derım takmam ama ılk kez karsılastıgı bırıne oyle demem asla dıyenlerıde sevmem acıkcası ..tanıdık olsa dediği güzel
ama birbirini tanımayan ilk defa görüşmüş kimselerde canım hayatım bitanem laubali kaçıyor evet
bir kuaföre gitmiştim manikür bitene kadar kadın bebeeem diye hitap etti halbuki ilk görüyordu beni
vallahı cemre abla super bı konu olmus...
şahsen ben reeldede burdada tatlım canım sozlerını az kullanmısımdır..
allahda bılıyo ozellıkle cıddı konularda canım denmıyomu sınırlerım daha artar ben kımsenın canı degılım bıtanesı degılım neden ınsanlar herdaım bu sozlerı sarf ederkı helekı tanımadı ılk kez karsılastıg bırıne
nufus mudurlugune gıttım ıslemlerımı yapan kadnı bana hayatım dedı
bende afedersızı ama sızn hayatınız degılım burası resmı bı kurumdur sozlerınıze dıkkat edınız dedım
kadın sınır oldu ama napım ben anneme bıle bınde bır canım demısımdır cevremdekı herkese sız dıye hıtap etmekde yanayım ..can olmak canım olmak okadar kolay degıldır..
ya aslında bunlar bize hep tv den geliyor
mesela bir ara memetali nin yüzünden herkeze oha diyoduk
ağız bir kere alışmaya görsün
:roflol::roflol:ya bak en azında senle bıle konusuruz senı demene bıle alınmam tabıkıde..a.s.zatı cok muhabbet tez ayrılık olur sonucuda ılk gunden gelen labalılıgın..süprizzzzzkar süpersin HAYATIMkaydirigubbakcemile3 şaka şaka hayatım yok delikafadulden çok güldüm vala sırnaşık şey
gerçekten öle, belirli bi samimiyete ulaştıklarıma o tarz hitap ederim içimden gelirse, ama ilk günden vıcık vıcık olmanın bi lüzumu yok kaydirigubbakcemile
anlamları nedır pekı?he vala modelden öğrenir olduk iice, duya duya normal gelmeye başladı artıkkaydirigubbakcemile2
bazende öle laflar duyuorumki;
"ohalarım çüş oldu"
"hayretlerim şaştı" vs..
ilk duyduğumda akannehir
:roflol::roflol:ya bak en azında senle bıle konusuruz senı demene bıle alınmam tabıkıde..a.s.zatı cok muhabbet tez ayrılık olur sonucuda ılk gunden gelen labalılıgın..süprizzzzz
anlamları nedır pekı?
kk sayesıde agzım bozulcak kaydirigubbakcemile3
ya gercekdende oyle sozler duyuyomkı burda sasırıyom anlamlarını arastırıyom ..:umursamaz:
zatı gencede burda ogrendıgım bı soz yuzunden basım derde gırıydı nerdeyse :bbo:
cemre psikolojim bozuldu he
forumlarda sonunda nuş muş mış olan bütün kelimeleri görür oldum artık:bbo:
burnuş bile varmış yaw:bbo:
ben burnuşu oğlum küçükken burnunu öperken derdim.
bu arada her cümlemin başında canım var benim ya.burdan sonra dikkat ediyim diyorum olmuyokaydirigubbakcemile3
can çıkar huy çıkmazşakkıdı
bu arada kar sen de çok resmisin ya
o kadar da sizli bizli gelemem yani.öyle çok önemli kişilerle ya da iş ortamında tamam ama beni fazlası kasar.