bir dakikalık doğallık eylemi

Paylaşamadığınız nedir ? Sorun bende mi sizi çözemiyorum yoksa sorun sizdemi ? Güncellikteki yapamadıklarınızı ! söyleyemeyediklerinizi burada yazmanızı sağlayan rahatlığınızmıdır bu ? İnanın artık çözemiyorum sizi....

Allah kadını yarattı ama şeytana neden gerek duydu hala çözemedim....

Paylaşamadığınız nedir ? Sorun bende mi sizi çözemiyorum yoksa sorun sizdemi ? Güncellikteki yapamadıklarınızı ! söyleyemeyediklerinizi burada yazmanızı sağlayan rahatlığınızmıdır bu ? İnanın artık çözemiyorum sizi....

pardon sayın kazen hangi cümleleri kastettiğinizi inanın anlamadım
:uhm:

a.s a.s a.s buyrunnnnnnnnn şutarafagitti

benimkiyse benim karşı olduğum
tamamen yağcılık yapaylık hislerinzden faklı söylenen sözleredir
yoksa ona höt buna det değil yani
natürel olalım bir dakikalığına dedik bu kadar

benimkiyse benim karşı olduğum
tamamen yağcılık yapaylık hislerinzden faklı söylenen sözleredir
yoksa ona höt buna det değil yani
natürel olalım bir dakikalığına dedik bu kadar

Dün gece burada doğallık değil seviyesiz hakaretler vardı canım........

Mesajlar taşındı,bu yüzden göremiyorsunuz.........

Dün gece burada doğallık değil seviyesiz hakaretler vardı canım........

Mesajlar taşındı,bu yüzden göremiyorsunuz.........

üzüldüm doğrusu kim yaptıysa başkalarını kimse kendi konularına alet etmemeli
bende kendi adıma eyvah ben kimseyi hakkaten hiç bir kişiyi kırmak istemedim
acaba nerde yanlış yaptım dedim
neyse eğer benden yana bi şey yoksa sevindim dğrusu

kazen bey uyarınız için çok tşkrlerrrbuyrunnnnnnnnn

cemrem herşey yolunda merak etme yerimseniben

tabi yaa, cidden ne oliyy bize. iyisi mi bırakalım canımı cicimi. sevdiklerimize seviyorum ulenn diyelim demi zilliler:)) ( zilli) aha bu biraz fazla kaçtı pardon:kedi:

sevdiklerimizeee?? biz bunu demioruzkii..

ilk defa birine mesaj yazıoruz yada konusuna yorum yapıoruz hemen bisürü sıfat kullanıoruz canım, bebem, bitanem gibi..-tatlicadiarzu-

tabi herkesin tarzıdır isteyen istediği sıfatı söler, bizede saygı duymak düşerbuyrunnnnnnnnn

ama bizede bu konu hakkında kendi fikirlerimizi söleme hakkı düşer dimiyerimseniben

ayrıca hoşuna gitmeyen ciddiye almaz yorumları, kimse zaten isin vermio yazarken, geyik topiğindeyiz deyin ve geçin kaydirigubbakcemile3

ben "lan" demeyi severim aslinda.. erkek arkadasim yokki lan diyeyim :sinifsinif:
kizlara derim ama cok hosuma gider dogruyu söylemek gerekirse..:nazar:
daha cok saka maksatli dabikine süprizzzzz

ben "lan" demeyi severim aslinda.. erkek arkadasim yokki lan diyeyim :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile5

içinden geldiği gibi konuşmak en güzeli yaa, yeri gelir "hadi ordan nan" derim yeri gelir " hadi ordan şeker" derim.

tabiki takılma şaka amaçlı,yoksa kalp kırmaya değmez dimikaydirigubbakcemile2

vallahı cemre abla super bı konu olmus...
şahsen ben reeldede burdada tatlım canım sozlerını az kullanmısımdır..
allahda bılıyo ozellıkle cıddı konularda canım denmıyomu sınırlerım daha artar ben kımsenın canı degılım bıtanesı degılım neden ınsanlar herdaım bu sozlerı sarf ederkı helekı tanımadı ılk kez karsılastıg bırıne
nufus mudurlugune gıttım ıslemlerımı yapan kadnı bana hayatım dedı
bende afedersızı ama sızn hayatınız degılım burası resmı bı kurumdur sozlerınıze dıkkat edınız dedım
kadın sınır oldu ama napım ben anneme bıle bınde bır canım demısımdır cevremdekı herkese sız dıye hıtap etmekde yanayım ..can olmak canım olmak okadar kolay degıldır..

allahda bılıyo ozellıkle cıddı konularda canım denmıyomu sınırlerım daha artar ben kımsenın canı degılım bıtanesı degılım neden ınsanlar herdaım bu sozlerı sarf ederkı helekı tanımadı ılk kez karsılastıg bırıne
bende afedersızı ama sızn hayatınız degılım burası resmı bı kurumdur sozlerınıze dıkkat edınız dedım
kadın sınır oldu ama napım ben anneme bıle bınde bır canım demısımdır cevremdekı herkese sız dıye hıtap etmekde yanayım ..can olmak canım olmak okadar kolay degıldır..

fena bozmuşun kadını kar. sen de peki teyzecim diyeydin -tatlicadiarzu-
ama haklısın o tür yerler öle. ben de öle resmi biyere gittiğimde "sen" denilmesine ifrit olurum.. hadi alışverişte burda falan takmam gayriresmi yerlerdir yaşım da küçük die.. ama oralarda laubalilikten başka bişi değil.

tanıdık olsa dediği güzel
ama birbirini tanımayan ilk defa görüşmüş kimselerde canım hayatım bitanem laubali kaçıyor evet
bir kuaföre gitmiştim manikür bitene kadar kadın bebeeem diye hitap etti halbuki ilk görüyordu beni

kaydirigubbakcemile5

içinden geldiği gibi konuşmak en güzeli yaa, yeri gelir "hadi ordan nan" derim yeri gelir " hadi ordan şeker" derim.

tabiki takılma şaka amaçlı,yoksa kalp kırmaya değmez dimikaydirigubbakcemile2

ya aslında bunlar bize hep tv den geliyor
mesela bir ara memetali nin yüzünden herkeze oha diyoduk
ağız bir kere alışmaya görsün

hımmm....ama ben tatlı dilli biriysem ne olcek...ağzımdan kaçıyo bazan aşkım diyorum elin adamına.... :roflol:

hımmm....ama ben tatlı dilli biriysem ne olcek...ağzımdan kaçıyo bazan aşkım diyorum elin adamına.... :roflol:

kocan kızmıyosa bizden yanada sorun yok yavrum
ama mazallah dediğin adam bir yanlış anlarsa yandığın gündürkötükedihüso

X