pişşşşşt doğal ve natural hatunlar nerelerdesiniz bea
sevgi pıtırcığınız gelidi
ıyyyy ne gaddar tiksincim yeaaww:1ninca:
karar ver hangisisin pıtırcıkmı kelebenkmi iğrençmi
hepsi bir bünyede barınmaaz:hulya:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pişşşşşt doğal ve natural hatunlar nerelerdesiniz bea
sevgi pıtırcığınız gelidi
ıyyyy ne gaddar tiksincim yeaaww:1ninca:
Etiketlerde de hakaretler var ....akannehir
Paylaşamadığınız nedir ? Sorun bende mi sizi çözemiyorum yoksa sorun sizdemi ? Güncellikteki yapamadıklarınızı ! söyleyemeyediklerinizi burada yazmanızı sağlayan rahatlığınızmıdır bu ? İnanın artık çözemiyorum sizi....
Allah kadını yarattı ama şeytana neden gerek duydu hala çözemedim....
Paylaşamadığınız nedir ? Sorun bende mi sizi çözemiyorum yoksa sorun sizdemi ? Güncellikteki yapamadıklarınızı ! söyleyemeyediklerinizi burada yazmanızı sağlayan rahatlığınızmıdır bu ? İnanın artık çözemiyorum sizi....
benimkiyse benim karşı olduğum
tamamen yağcılık yapaylık hislerinzden faklı söylenen sözleredir
yoksa ona höt buna det değil yani
natürel olalım bir dakikalığına dedik bu kadar
Dün gece burada doğallık değil seviyesiz hakaretler vardı canım........
Mesajlar taşındı,bu yüzden göremiyorsunuz.........
ben "lan" demeyi severim aslinda.. erkek arkadasim yokki lan diyeyim :sinifsinif:
kizlara derim ama cok hosuma gider dogruyu söylemek gerekirse..
daha cok saka maksatli dabikine süprizzzzz
vallahı cemre abla super bı konu olmus...
şahsen ben reeldede burdada tatlım canım sozlerını az kullanmısımdır..
allahda bılıyo ozellıkle cıddı konularda canım denmıyomu sınırlerım daha artar ben kımsenın canı degılım bıtanesı degılım neden ınsanlar herdaım bu sozlerı sarf ederkı helekı tanımadı ılk kez karsılastıg bırıne
nufus mudurlugune gıttım ıslemlerımı yapan kadnı bana hayatım dedı
bende afedersızı ama sızn hayatınız degılım burası resmı bı kurumdur sozlerınıze dıkkat edınız dedım
kadın sınır oldu ama napım ben anneme bıle bınde bır canım demısımdır cevremdekı herkese sız dıye hıtap etmekde yanayım ..can olmak canım olmak okadar kolay degıldır..
vallahı cemre abla super bı konu olmus...
şahsen ben reeldede burdada tatlım canım sozlerını az kullanmısımdır..
allahda bılıyo ozellıkle cıddı konularda canım denmıyomu sınırlerım daha artar ben kımsenın canı degılım bıtanesı degılım neden ınsanlar herdaım bu sozlerı sarf ederkı helekı tanımadı ılk kez karsılastıg bırıne
nufus mudurlugune gıttım ıslemlerımı yapan kadnı bana hayatım dedı
bende afedersızı ama sızn hayatınız degılım burası resmı bı kurumdur sozlerınıze dıkkat edınız dedım
kadın sınır oldu ama napım ben anneme bıle bınde bır canım demısımdır cevremdekı herkese sız dıye hıtap etmekde yanayım ..can olmak canım olmak okadar kolay degıldır..
ben "lan" demeyi severim aslinda.. erkek arkadasim yokki lan diyeyim :sinifsinif:
kizlara derim ama cok hosuma gider dogruyu söylemek gerekirse..
daha cok saka maksatli dabikine süprizzzzz
kaydirigubbakcemile5
içinden geldiği gibi konuşmak en güzeli yaa, yeri gelir "hadi ordan nan" derim yeri gelir " hadi ordan şeker" derim.
tabiki takılma şaka amaçlı,yoksa kalp kırmaya değmez dimikaydirigubbakcemile2
hımmm....ama ben tatlı dilli biriysem ne olcek...ağzımdan kaçıyo bazan aşkım diyorum elin adamına.... :roflol: