sende bozuk plak gibi dünkü mevzuya takıldın :uhm:
magic teşekkür ederim canım,kulakların dert görmesin :1hug:
:roflol::roflol::roflol:cemre la ben sana bi topikte sinir olmuştum, hangisi olduğunu hatırlamıom ama sorma, böle gıcık gıcık yazmışın bişeler nikinden hatırlıorum..
ama şimdi deişio fikirlerim yakında sana övgü dolu şeyler yazabilirim, toton tavan yapar artık :roflol:
bugun ne gıydın ,yaptıgın makyagı goster mı ne var bırde..
bu baslıklarda bır tane kotu yorum okumadım ben ..
hepsi cok guzel hepsi fit hepsi cok sexsiiiiii naniknanik
tamam guzel olan bayanlarda var da abartılacak kadar yok bence..
ben de yazıyorum bazen ama gercekten guzel gelenlere :)
cemre la ben sana bi topikte sinir olmuştum, hangisi olduğunu hatırlamıom ama sorma, böle gıcık gıcık yazmışın bişeler nikinden hatırlıorum..
ama şimdi deişio fikirlerim yakında sana övgü dolu şeyler yazabilirim, toton tavan yapar artık :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ay bende buna bu topikte sinir oldum iyi mi ?lülülülülülü
:roflol::roflol::roflol:
ay bende buna bu topikte sinir oldum iyi mi ?lülülülülülü
doğrudur bilemem yalnız kk da elini sallasan cemreye değiyor
cemrelerin önündede bir sürü rakam bensemde merak ettim doğrusu hangi topikteydi
boşver ya övme beni gerek yokki herkez şahsına münhasırdır bir kişiliği vardır
ve onu herkez sevebilirde sevmezde ama tahammül ederiz hatır gönül adına
ne ettim ki ben ,senin sözüne geleyim şakkıdıolabilir işte bir cümleyle içinden geçeni söyledin
ne oldu kk da depremde olmadı benden yana emin ol kavgada çıkmaz
geldinmi sözüme şimdikaydirigubbakcemile5
ne ettim ki ben ,senin sözüne geleyim şakkıdı
kimi pohpohladım,kime balım ,peteğim dedim ...CADIARZU
cemre110 şimdi seni sever gibi oldum...sengözlerimebaksanabhayır arkadaşım anlatamadım ben
bunu sen yapıyorsun demedimki genel olarak kk da yapılıyor burada
içimizden geldiği gibi konuşalım dedim
tabi hakaret etmeden birbirimizi kırmadan
sende şimdi içinden geldi bunları söyledinya benim anlatmak istediğim gibi konuştun dedim
demedi vala kimseye hem nie desinki nolcak hee dese
aynen katılıorum arkadaşımmm
vs
vs..
bde bu var yeni moda..
birisiyle bi tartışma yaşıosun bi bakıosun 3-4 dk sonra avukatları gelio ellerinde çantalarıyla :1ninca:
hep aynı kişilerin tartışmasında aynı kişiler gelio savunmaya geçio, yapılan yorum nekadar uçuk olursa olsun farketmio, mutlaka savunuluo :bbo:
cemre110 şimdi seni sever gibi oldum...sengözlerimebaksanab
al işte gel de bu hatunu sevmeeeeeee ...napim yani tanımam etmem magic i ama kanım kaynadı bir keresositosositokaydirigubbakcemile5
düşündüklerimin aynısını birebir paylaşıyorsun,aynam gibisin beni yansıtıyorsun ...a.s
gerçekten de tespitler çok doğru ....
benim öz tespitim ve hep söylediğim de bu ''körler sağırlar birbirilerini ağırlar.... '' yalan mı? (az bir kısmı için yalan )
al işte gel de bu hatunu sevmeeeeeee ...napim yani tanımam etmem magic i ama kanım kaynadı bir keresositosositokaydirigubbakcemile5
düşündüklerimin aynısını birebir paylaşıyorsun,aynam gibisin beni yansıtıyorsun ...a.s
gerçekten de tespitler çok doğru ....
benim öz tespitim ve hep söylediğim de bu ''körler sağırlar birbirilerini ağırlar.... '' yalan mı? (az bir kısmı için yalan )
çok haklısın ....empati yapmak gerek ...karşısındaki insanın o anki ruh hali ve yaşadıklarını bilemez ama anlamaya çalışarak karşı fikrinde bile olsa ona karşı bunu uslübünla ,edebinle söyleyebilmek ve anlatabilmek bir erdem - başarı....derdim var topiğinde çok sık görüyorum ...insanların ne kadar incindiğini de, inan hissedebiliyorum... o yüzden empati ve anlayış muhakkak...kendimize yapılmasından hoşlanmadığımız hiç bir tavrı ve hareketi karşımıdakine uygulamamalıyız...düşünmeden yazılan nice incitici ve alay vb mesajlar o insanlar için o ruh halinde iken bir kurşun misali olabilme ihtimali olası...a.sya sevip sevmemek için değil hayatta en korktuğum şeydir
insanları kırmak
yanlış anlaşılmak bazıları burası sanal aman kıralım yağ çekelim yada ağzımıza gleni söyleyelim diye düşüne bilirler
ama düşünülmeyen şey bir cümle insanın kalbinde derin yaralarada yol açabilir büyük bir arkadaşlıkta doğurabilir
yani demek istediğim şahsına asla böyle eleştri getirmek haddime düşmez
böyle bir şey ancak sen bana ağır hakaretlerde bulunursun kötü söz söylersin o zaman ben karşımdakini eleştrebilirim
ben şöleyim sevin beni ben böleyim sevin benii delikafaduldendelikafadulden
tşk ederimm ....(boşluğu sen güzel bi kelimeyle doldur cemre kızıo yazamıom :roflol: )
ya gerçekten böle oluo, bugün bi topikte tartışma olmuş okuorum yine, baktım daha öncede görmüştüm bikaç tartışmada, birazdan x ve y gelir dedim, 5 dk sonra gerekli delillerle olay yerindelerdizemuszemus