şimdi geçmiş yazılarınızı okurken gözümün önünde anılarım canlandı
hani demişsiniz ya ahali birbirini pek övüyo die.. bu tür topikten pek çıkmayan bi hatun vardı, hala ölemi bilmiom. amanın bişi koysun herkes doluşurdu aman çok güzel çok cici çok şeker. ben pek anlamam yani ne biliyim, yorumsuz bakmıştım bikaç kez.
soracıma bu övülen arkadaş günün birinde sevgilisinden ayrıldığına dair bi derdim varda konu açtı.
bu övenlerden biri geldi damladı "ben seni görüyodum bu topikten, sen hep açık saçık giyinip sevgilinle buluşmaya gidiyodun tabi terkeder seni" yazdı. ohaaaaaaaaaaaaaa falan oldum. akannehir:bbo: orda kıza övgüler yağdıran tip, bu konuya gelip böle yorum yaptı :S yuhhh artık ne denir bilmiyorum. ve bunu farkeden olmadı, özellikle dikkat ettim. konu sahibi de görmezden gelmişti..
yani övseler de birbirlerini, ellerine koz geçince kuyu kazmaktan da geri kalmıyolar. aynen dediğiniz gibi bu tipler sahte sevgi saçıyorlar.. rumuzunu hatırlasam çekinmeden rumuz da sölicem ama çok zaman geçti unuttum. konuyla ve insanlarla hiç alakam olmadığı halde orda yaptığı şey benim içime oturdu. ne biçim insanlarla aynı havayı soluyoruz.:sinifsinif: