bir dakikalık doğallık eylemi

kk da her türlü türkçe yi katletmek ve kelime türetmek mümkün...
söyledikleriniz dışında, kocişişko yu da anımsıyorum akannehir

niye len artı rep verdim neye alınmışımki

mühim olan içeriğindeki mesaj ahanda bu "illa akıllı geçinmekmi istiyorsun sen bilirsin ne diyim".. akıllı geçinir gibi bi halim mi görünüyo ordan aşkolun yani :gitme:

mühim olan içeriğindeki mesaj ahanda bu "illa akıllı geçinmekmi istiyorsun sen bilirsin ne diyim".. akıllı geçinir gibi bi halim mi görünüyo ordan aşkolun yani :gitme:

haaa bende yanlışlıkla eksi rep verdim sandım
sanada deli diyorum kızıyosun
akıllı diyorum kızıyosun karar ver len delimisin akıllımıkaydirigubbakcemile

haaa bende yanlışlıkla eksi rep verdim sandım
sanada deli diyorum kızıyosun
akıllı diyorum kızıyosun karar ver len delimisin akıllımıkaydirigubbakcemile
kızmadıydım aaaaa ne kızcam beeeeeeeaaaaaaa :pPP
türk filmi mizanseni yaptıydım kuzum falan. canım demeyim başka şey diim die uydurduydum amaaann..
aslında gerçek hayatta ben de kullanmam canımı ya. ama şimdi burda msnde kullanıyorum yoksa bu şekil yannış anlamalar olabülüyo.. bazı durumlarda smayliler bile beni kurtaramıyo mafoldumben

kızmadıydım aaaaa ne kızcam beeeeeeeaaaaaaa :pPP
türk filmi mizanseni yaptıydım kuzum falan. canım demeyim başka şey diim die uydurduydum amaaann..
aslında gerçek hayatta ben de kullanmam canımı ya. ama şimdi burda msnde kullanıyorum yoksa bu şekil yannış anlamalar olabülüyo.. bazı durumlarda smayliler bile beni kurtaramıyo mafoldumben

boşver senide benide ve herkezide olduğu gibi kabul etsinler
laelaelaelaelae

yeni manyaklığımı duymak istermisiniz o zaman :ecrin_bebek:
son 2 haftadır evdeki herkese küstüm ve okulda inanılmaz başarılıyım. halbuse tembelimdir ben.
anamla küsüz, babamla buruğuz, babanneme gitmiyom posta koydum ohh.. naniknanik
etrafta herşeye karışan bağıran çağıran olmayınca, babanneye de gitmeyince süper oldum yahu.
okul bitene kadar odadan çıkmıcam bu gidişle zemuszemus evet beni böle kabul edin opuyorumnanaktan
yaşasın kendini düşünmek. oh deee

ona şüphem yok canımzemuszemus
sonuçta hepimiz birer meleğiz
ve tabiki şeytanda bir melektikötükedihüso
öyle mi dersin ....
sadece birini barındıran yok mudur ki biz kadınlar aleminde ..CADIARZU
beni sorarsan ben her ikisiyim....a.s.kötükedihüsoa.s

yeni manyaklığımı duymak istermisiniz o zaman :ecrin_bebek:
son 2 haftadır evdeki herkese küstüm ve okulda inanılmaz başarılıyım. halbuse tembelimdir ben.
anamla küsüz, babamla buruğuz, babanneme gitmiyom posta koydum ohh.. naniknanik
etrafta herşeye karışan bağıran çağıran olmayınca, babanneye de gitmeyince süper oldum yahu.
okul bitene kadar odadan çıkmıcam bu gidişle zemuszemus evet beni böle kabul edin opuyorumnanaktan
yaşasın kendini düşünmek. oh deee
oh iyi işte olduğun gibi görün ve davran budur yanikötükedihüso
öyle mi dersin ....
sadece birini barındıran yok mudur ki biz kadınlar aleminde ..CADIARZU
beni sorarsan ben her ikisiyim....a.s.kötükedihüsoa.s

yok anam ya doğallık deyip kadınların şeytan yada melek olduğuna geçtik
o başka uzuuun bir konu olur bencekötükedihüso

şinci makkaj topiğindeki arkadaşlar kızmasın alınmasınlar ama bak yeri geldi diye şeediyomyerimseniben
hani güzel makyaj görünce diyolar ya kız ben senin kaşına kirpiğine ölürüm o ne güzellik o ne bilmemnelik
yaw bakıyom bakıyom abartılacak hiç bişe yok.tamam çok güzel olanlar var ama hepsi mi güzel bunların.
yani öyle aham şaham bişe yok.hele bazıları sırf göz rengine iltifat edilsin diye bi tane rimel çekip koyuyolar
yani şimdi sokakta bi kadının makyajını beğenince kız ben senin kaşını gözünü yirim yirim mi diyoruz:bbo:

Son düzenleme:
heee siz de gonya geliniydiniz demi naniknanik körümcelik yaparım haaaalaelaelaelaelae

senin gibi körümce başım gözüm üstüne valla!

şinci makkaj topiğindeki arkadaşlar kızmasın alınmasınlar ama bak yeri geldi diye şeediyomyerimseniben
hani güzel makyaj görünce diyolar ya kız ben senin kaşına kirpiğine ölürüm o ne güzellik o ne bilmemnelik
yaw bakıyom bakıyom abartılacak hiç bişe yok.tamam çok güzel olanlar var ama hepsi mi güzel bunların.
yani öyle aham şaham bişe yok.hele bazıları sırf göz rengine iltifat edilsin diye bi tane rimel çekip koyuyolar
yani şimdi sokakta bi kadının makyajını beğenince kız ben senin kaşını gözünü yirim yirim mi diyoruz:bbo:

evet evet evet! ben en çok çeyiz topiğine uyuz oluyorum. adam bi tuzluk alıyor, resim ekliyor iltifat yağıyor. harikaymış şekerim nerden aldın şu, bu.. geçen gün birisi bakın beyaz eşyalarımı aldım nasıl diye topic açmış. ne diycez ıyy berbatmış başka bişey bulamadın mı yazıcaz. bende evlendim ne gelinliğimin ve eşyalarımın resmini ekledim. ha bi kararsızlığın olur fikir istersin konu açarsın tamam ama, nasıl olmuş diye konu mu açılır ay? bende buna uyuz oluyorum. hele ki çeyiz topiğine :eek:klava:

X