- 10 Ekim 2014
- 31.846
- 142.606
- 798
- Konu Sahibi bikitapkahve
:) İşte siz bulmuşsunuz kendinize göresini.
Ama emsal kocaların geneli, konfor alanı istiyor niyeyse. Ama onların konfor alanı benimkini öldürüyor.
Ya buradaki konulara bakıyorum, kayın aile gelip 1-4 hafta belki de daha fazla yatılı kalabiliyor. E evlatlarını özlemişler, normaldir yılda bir ay denebiliyor. İşte ben bunu düşününce içim kıyılıyor. Evimde 2+ kişinin haftalarca kalması fikri beni basıyor. Çünkü benim hayatım kolektif değil, hiç olmadı.
Yani ben haftalarca her gün kahvaltı hazırlayabileceğimi sanmıyorum. Ya ben çeyrek ekmeğin içine hindi füme basıp kahvaltı yapan biriyim. Olacak iş mi?
İşte o yuzden eşim cikmasa karsima ben uzzzunnn sure dusunmezdim aklimda yoktu. Ben de yapamam devamli misafir agirla, yatiya al bilmem ne. Yeni evliyken eşimin ailesi emrivaki bizim eve gelip duruyorlardi bazen, biraz kiyametler kopmuştu o donem. Ama kökten kurtuldum yoksa cidden boşanirdim çekemem oyle şeyler ki o yuzden evlenirken 6252626 defa emin misin diye sordum boşuna evlenmeyelim diye
Ben en çok iki cesit yemek yaparim bazen de tek cesit ama doyurucu saglikli şeyler olur icerigi boldur. Misafir agirlarken de yine disardan guzel ev yemegi yapan sevdigim yerlerden yardim aliyorum. Eve zaten zirt pirt misafir gelmez bizim.