Bir daha dünyaya gelseniz yine de evlenir miydiniz?

Ama düşündüm de ben bu ekonomide evlenirdim ya. Tek yerde doğalgaz elektrik parası öderiz bari evliliği bitirmemek için bir sebep olarak elektrik faturası

ben en cok kira parasina uzuluyordum.

bir arkadasim var, evlenmemeyi tercih ediyorlar sevgilisi ile, ayni apartmanda oturup deli gibi kira parasi oduyorlar 2 eve.
Onlar memnun hallerinden ama bana dert oluyor o kira parasi

Ben tek yaşarken evim daha pisti valla. Bak pisti diyorum baya baya dlfkfkfl süpürge falan acmazdım kolay kolay, yemek yapardım ama yapamasam dışardan söylerdim. Evlendim ben yine süpürmem ama eşim temizler bazen işten gelir şurayı bir süpüreyim der süpürür, ben genelde robota süpürtüyorum ama yeterli olmuyor yani 1 ay süpürge açmayınca kirleniyondfnkffk
Ama yemek yaparım çünkü seviyorum yapmayı, tekken de yapardım. Ben tek yaşıyorken nasıl yaşıyorsam aynıyım, hayat kalitem ciddi şekilde arttı. Akşam tek izlediğim netflix dizilerini eşimin koynunda izlemek bana daha mutluluk veriyor.

İlk evliliğimden boşandığımda bir daha asla kimseyle evlenmem demiştim. Ama şimdi 2. evliliğimi düşünüyorum da kesinlikle bir daha dünyaya gelsem yine aynı eşim olacaksa evlenirdim.

Ne iş yapıyorsunuz? Merak ettim

Evlendiğin zaman eften püften şeylere ayrılmaları bırak aldatılsa dahi ayrılmayanlar var.ya da ayrılamayanlar diyelim.iyiki evlenmişim diyebilmek mutlu bir evlilik gerektiriyor.bu platformda bir derdim var olunca pekde sanmıyorum iyiki diyen çıkacağını.evlilik işi şans bence kimini güldüren kimini ağlatan.denemeden bilemiyor insan.

Sevgin ile değişmeyen , değer veren , saygılı bir eşe sahip olduğunuzda evlilik çok güzel bir hâl alıyor. İyiki eşimle evlenmişim diyorum , aksi olduğunda çekilmez olur tabi kii .Allah iyi insanlar çıkarsın bekarların karşısına da

Evlenmezdim. Evlenmemis sekilde yasamayi denerdim, evliligi gordum guzel bir sey benim icin. Diger turlu hic evlenmeden hayatim nasil olurdu diye denerdim. Niye ayni seyleri yasayayim sansim varken.

Evlenirdim ama daha erken evlenirdim.Ben çok geç evlendim.Cocukta 1 den fazla yapardim.Evlilik adamina denk gelmissen guzel birsey.

O pizzadan bende yaptım hemide misafirlere
Bi pizza tadı vardı ama pizza aromalı ekmek diyelim biz ona

Ben 33 yaşında evlendim. Bir daha dünyaya gelecek olsam 40 ta evlenirdim. O aradaki 7 senede de ayrı eve çıkar, turlara katılıp seyahat eder, bol bol alışveriş yapar ve birkaç da flört ederdim

Şaka şaka :) I love my husband

Ben evlenirdim ama aynı kişiyle evlenirdim ve yine yapacağım her şeyi yaptıktan sonra evlenirdim. Eğer evlenmeden gezip tozmamış ve hayallerini gerçekleştirmemiş; maddi özgürlüğüm olmadan evlenseydim çok mutsuz olurdum. Aşık olmadığım; ana kuzusu; beni boğan ve her sorumluluğu üstüme yıkan bir adamla evlenseydim net boşanırdım. Ben 29 umda evlendim. Biraz erken evlendiğimi düşünüyorum. Yani eşimle biraz daha sevgili olarak takılabilirdik. Gerçi sevgiliyken yapacağımız her şeyi evliyken de yaptık ama ben evlilik yaşının 33+ olması gerektiğini düşünüyorum. Çevremdeki birçok kişi 35 inde falan evlendi çünkü. Evliliğin iyi veya kötü olması çok fazla etkene bağlı. O yüzden kendinizi, eşinizi, kendi ailenizi ve eşinizin ailesini çok iyi tanıyın. Bir de yorumlara şöyle bir baktım da evlilik kurumunun kendine uygun olmadığını düşünen bir sürü kadın var. Umarım bütün kadınların evlilik delisi olduğunu düşünen erkekler de buralarını okur da bazı şeylerin değiştiğinin farkına varırlar.

Aynı çocuğu yapabileceksem evlenirdim :)) Evlenmek icin evlenmemistim, cok aşiktim, bu ulkede evlenmeden birlikte yasamak zor diye evlendim. Simdi de kavga ettiğimizde sevdiğim için barışıyorum bir sure sonra. Sevmesem asla evli kalmazdım.

Sizi tanimayan, eski konularinizi bilmeyenler dunya iyisi bir kocanız var sanacak.

Aileniz ile görüşmenize izin vermiyordu.

Buraya kaydolurken bile ondan izin almıştınız.

Boyle gereksiz övmeye ne gerek var?

Sosyal medya da aynı sizin bu yorumunuz gibi.

Hemen herkesin yaşadığı hayat başka, sundukları hayat bambaşka.

Asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla. Asla demiş miydim? Oğluma da bakardım . Ama evlenmezdim. Hatta evlenmezdim. Bir daha yazarsam artık şikayet ederler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…