- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi bikitapkahve
-
Ama düşündüm de ben bu ekonomide evlenirdim ya. Tek yerde doğalgaz elektrik parası öderiz barievliliği bitirmemek için bir sebep olarak elektrik faturası
Ben tek yaşarken evim daha pisti valla. Bak pisti diyorum baya baya dlfkfkfl süpürge falan acmazdım kolay kolay, yemek yapardım ama yapamasam dışardan söylerdim. Evlendim ben yine süpürmem ama eşim temizler bazen işten gelir şurayı bir süpüreyim der süpürür, ben genelde robota süpürtüyorum ama yeterli olmuyor yani 1 ay süpürge açmayınca kirleniyondfnkffkYüzde yüz hak veriyorum. Kahvaltıları eşim hazırlar akşam da basit kolay şeyler veya dışardan söyleriz. Asla düzenli bi insan değilim. Temizim ama tek yaşasam da yapacaktım zaten. Evlendikten sonra dünyayı gezmeye başladım vs vs uzar gider b. Gerçekten özürlüğü evliliğin antitezi olarak ortaya sunanlar yanlış evliliklerde…
Ne iş yapıyorsunuz? Merak ettimÇünkü bir kocam yok, geçindirmem gereken bir ev yok, çekip çevirme derdim de yok. E haliyle çocuğum da yok. Niye canım isterse modunda olmayayım ki?
Ha bir tek işim var, ama işimi sevdiğim için onu canım istiyor. Hayattaki misyonumun işim olduğunu düşünüyorum bazen. Bazı insanlar belli işler için yaratılıyor sanırım, benimki de o hesap.
İşte onun dışında genel bir serbestlik mevcut hayatımda. Flörtlerime bile yansıyor. Mesela geçenlerde birinden hoşlanır gibi oldum, hop atlayıverdim. Sonra bir anda soğudum ve adios deyivermiş bulundum. Başka örnek vermek gerekirse, mesela bugün başımı alıp çıktım evden, gezdim, birrr sürü yürüdüm. Spotify listemi sarıp sarıp dinledim.Çünkü canım öyle istedi.
Bilmiyorum ya, fazla melodram kıvamında bir hayata gelemiyorum, fazla ciddiye almak istemiyorum galiba. Bir arkadaşımla bozuştuk, eski sevgilisiymişim gibi tripli mesajlar atıyor ara ara. İçim kıyılıyor valla, ne diyecekse net bir şekilde dese ve kapatsak. Hiç değerim yokmuş sende bilmem ne diye diye başımı şişiriyor. Kahır, sitem, karmaşık ilişkiler vs. bana göre değil. O yüzden geleneksel aile yapısı, kayın aile ilişkilerine de gelemiyorum.
O pizzadan bende yaptım hemide misafirlereYa,yeni evliyiz ben eşime ilk defa pizza yapacağım,zaten ilk defa yapıyorum yani.O pizzayı size anlatmaya kelimeler yetmez,çok değişik birşey oldu.Pizza değil de ekmek yaptım sanki,ama şimdi İtalyan ustalara kafa tutarım yani .
Şimdi nasıl?O pizzadan bende yaptım hemide misafirlere
Bi pizza tadı vardı ama pizza aromalı ekmek diyelim biz ona
Şimdi on numara veriyorum kendimeŞimdi nasıl?
Sizi tanimayan, eski konularinizi bilmeyenler dunya iyisi bir kocanız var sanacak.Evet evlenirdim 28 yaşındayım 26 yaşımda evlendim 10 senedir çalıştım kendi işimi kurdum vs ama hayatımda yaptığım en güzel şey bence evlenmek hele birde sevdiğin insanla evleniyorsan bence bambaşka.. cok sorumlar yaşadık cok ayrılıklardan döndük ama sevgimiz hep üstesinden geldi bende deli doluydum ama evlilik beni ben yapan şey bence ve eşimin bana kattığı bir çok güzellik var iyiki eşim var Allah isteyen herkese nasip etsin RabbimEvlilik doğru insanla çok güzel bi sorun olduğunda hemen ayrılmak vs bana cok yanlış geliyor çünkü ben kusursuz değişim 4 4 lük değilim ki eşimden de 4 4 lük olmasını bekleyeyim o yüzden bazı şeyleri konuşarak bazı şeyleri de kavgayla halleşiyoruz en fazla küslüğümüz 1 hafta sürüyor ama sonunda barışıyoruz şükür
AslaBir daha dünyaya gelseniz yine evlenir miydiniz?
Keşke evlenmeseydim diyenler var mı?
Evlenmek zorundaymışım gibi bir algı var çevremde. Yaş da ilerleyince bu muhabbet kaçınılmaz oluyor haliyle. Mesela önceki ilişkimde gayet güzel anlaşıyorduk fakat bir yalanından ötürü ayrıldım. Anında soğuyorum. Bir şeye kırılınca mesela yüzünü göresim bile gelmezdi, inanılmaz gıcık olurdum. Evli olsaydık hiç düşünemiyorum aynı evin içindeBelki gerçek sevgi olmadığından böyle düşünüyorumdur bilemiyorum. Ama evlilikte tabi ki pat diye ayrılamıyorsunuz. Ayrılıyorum ben demek elbette çok daha zor. Peki bu durumlarda nasıl devam edebiliyorsunuz, en azından soğumadan? (yalanlar,ses yükselmeleri, hatalar vs)
Gerçekten merak ettiğim konular bunlar. Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?