• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir daha dünyaya gelseniz yine de evlenir miydiniz?

Eşimi seviyorum, altı aylık evliyim, uyum süreci haricinde öyle büyük problem yaşamadık, evde tüm işler onda, yemek dahil. Net söylüyorum. Evlenmezdim.
Evde tüm işi bana veren eşim olsa 2 ay dayanmazdim net söylüyorum. Ne yemek yapmalıyım düşüncesi insanı 14.gunde boğar haftada 5 gün dışarıdan soylemiyorsak.
Eşim olan insana da böyle yük vermezdim valla yapması bir yana düşünmesi ne olur

Üşenmedim herkesin yorumlarını okudum. Ne mutluymuşsunuz arkadaşlar ya 😂😂. 25 yaşındayım bekarım ama evlenmek isterdim. Eski sevgilimle baya ciddiydik ama olmadı. Bir daha biriyle öyle ciddi olur muyum zor gibi ama evlenmek nedense çok güzel bir şey gibi geliyor bana. Hemen gidip kötü evlilik hikayeleri okuyup durumumu dengelemeye gidiyorum 🤣

Evet evlenirdim 28 yaşındayım 26 yaşımda evlendim 10 senedir çalıştım kendi işimi kurdum vs ama hayatımda yaptığım en güzel şey bence evlenmek hele birde sevdiğin insanla evleniyorsan bence bambaşka.. cok sorumlar yaşadık cok ayrılıklardan döndük ama sevgimiz hep üstesinden geldi bende deli doluydum ama evlilik beni ben yapan şey bence ve eşimin bana kattığı bir çok güzellik var iyiki eşim var Allah isteyen herkese nasip etsin Rabbim 🤲🏻 Evlilik doğru insanla çok güzel bi sorun olduğunda hemen ayrılmak vs bana cok yanlış geliyor çünkü ben kusursuz değişim 4 4 lük değilim ki eşimden de 4 4 lük olmasını bekleyeyim o yüzden bazı şeyleri konuşarak bazı şeyleri de kavgayla halleşiyoruz en fazla küslüğümüz 1 hafta sürüyor ama sonunda barışıyoruz şükür 🤲🏻

Evliyim esimi seviyorum ve cok sukur cok mutluyuz. Ama cocuk yapmayacagiz.
Benim icin evli hayata evet ama cocuklu hayata hayir.
Esimle boyle bir sorumluluk almayacagiz bu hayatta. Ise gidiyoruz, spora gidiyoruz, ozellikle ben kurslara katiliyorum, arkadaslarla cikiyoruz, bol bol seyahate gidiyoruz, ailelerle gorusuyoruz, evde dinlenip film dizi izliyoruz. Zaman bunlarla anca yetiyor zaten. Bu sekilde bu haliyle guzel. 🙏

Yorumlar çok tuhaf. Ev işi yapmak istemiyorum evlenmem, çok özgürüm evlenmem😆.

Zaten istediğiniz şeyleri yapamadığınız adamlarla evlenirseniz sıkıntı var hanımlar. Evlilik kendini değiştirme değil ya da zorunluluklar değil aksine o hayatı birlikte sürdürmektir.
Kahvaltı hazırlamam ekmek arası yerim o yüzden sorumluluk alamam tavrı cok çocukça. Sanki sabahtan akşama kadar iş yapıp yemek mi yapıyoruz:))) hayat doğru insanla kolay ve güzel. Eğer zorluk varsa doğru değildir kesinlikle.
Yüzde yüz hak veriyorum. Kahvaltıları eşim hazırlar akşam da basit kolay şeyler veya dışardan söyleriz. Asla düzenli bi insan değilim. Temizim ama tek yaşasam da yapacaktım zaten. Evlendikten sonra dünyayı gezmeye başladım vs vs uzar gider b. Gerçekten özürlüğü evliliğin antitezi olarak ortaya sunanlar yanlış evliliklerde…

Evlilik basta hic istemedigim bir seydi, ama simdi iyi ki yapmisim diyorum. Yaninda surekli sana destek olan birisinin olmasi iyi. Bir de yaslanirken beraber yaslaniyorsun. Yani tek basima yaslaniyor olsam daha cok uzulurdum sanirim. Cunku yasinizin sinyallerini vermeye basladiktan sonra yani guzelliginiz azaldiginda es bulmak zorlasiyor. Erkekler genc nesle yoneldigi icin daha cok secenekleri oluyor. Nufus surekli arttigi icin de erkeklere dusen kadin sayisi daha cok. Hemen evlenin demiyorum ama evlenmeyecekseniz de kendinizden genc erkekleri de degerlendirin ki sevgili bulma sansiniz azalmasin.

ben evlendiğim ay yapıverdim çocuk .duymamazlıktan geleyim yazdıklarını. :işsiz:
Bütün olay cocukla basliyor ceycey niye 9 sene kadar bekledim cocuk yapmadan saniyorsun 🤣
Konu sahibi bikitapkahve bikitapkahve evlilik güzel bence. Tabi öncesinde en az 10 yil kendi basina yasama, gezip tozma, her halti yeme olunca ve sonrasinda kafana göre bir adam bulunca güzel. Ha bir de evlenir evlenmez degil de cocuk da bir on sene sonra olursa missss. Böyle yazinca kendimi cok sevdim ya 😂

Son düzenleme:
Bütün olay cocukla basliyor ceycey niye 9 sene kadar bekledim cocuk yapmadan saniyorsun 🤣
Konu sahibi bikitapkahve bikitapkahve evlilik güzel bence. Tabi öncesinde en az 10 yil kendi basina yasama, gezip tozma, her halti yeme olunca ve sonrasinda kafana göre bir adam bulunca güzel. Ha bir de evlenir evlenmez degil de cocuk da bir on sene sonra olursa missss. Böyle yazinca kendimi cok sevdim ya 😂
😐😂35-40 yasinda evlenirsen 10 sene beklemek istemez kimse.. 20 de evlenirsen durum baska.

Tek yasayinca temizlik utu yapmiyor musunuz? Utu yemek bulasik.. esler yardim edip is bolumu olursa tek olmaktan daha kolay degil mi? Ha kirleten tek sen olursun o ayri ama o supursun sen sil, camasiri o toplasin sen katla.. ya beraber katlayin..haftanin belli gunu yemegi sen yap belli gunu o..ya da isten kim erken gelirse..beraber yedigin peynir ekmek
Daha lezzetli olabilir, yalnizlik Allaha mahsus. Cok genc yasta evlilik guzel degil bence, ama kendini dinledikten sonra belli yasa gelince dogru insanla olmali. Ha illa gidip imza at demem.. ama bir arada olmak guzel olabilir. Hasta olunca birinin seni dusunmesi, ya da fikir danismak…beraber dedikodu yapmak vs.

Buarada ben bizim kulturumuzden ve yetistirilen hoduk erkeklerden kaynaklandigini dusunuyorum burda ki cogu kisinin fikrini… cunku cogumuz evlenince dogurmadigmz bir cocuga annelik yapmak zorunda kaliyoruz.

Buarada 5 sene once evlilik gereksiz derdim
Bende, yas gectikte dusuncelerim degisiyor biraz.. sanirim yaslanmanin etkisi😐😂

😐😂35-40 yasinda evlenirsen 10 sene beklemek istemez kimse.. 20 de evlenirsen durum baska.

Tek yasayinca temizlik utu yapmiyor musunuz? Utu yemek bulasik.. esler yardim edip is bolumu olursa tek olmaktan daha kolay degil mi? Ha kirleten tek sen olursun o ayri ama o supursun sen sil, camasiri o toplasin sen katla.. ya beraber katlayin..haftanin belli gunu yemegi sen yap belli gunu o..ya da isten kim erken gelirse..beraber yedigin peynir ekmek
Daha lezzetli olabilir, yalnizlik Allaha mahsus. Cok genc yasta evlilik guzel degil bence, ama kendini dinledikten sonra belli yasa gelince dogru insanla olmali. Ha illa gidip imza at demem.. ama bir arada olmak guzel olabilir. Hasta olunca birinin seni dusunmesi, ya da fikir danismak…beraber dedikodu yapmak vs.

Buarada ben bizim kulturumuzden ve yetistirilen hoduk erkeklerden kaynaklandigini dusunuyorum burda ki cogu kisinin fikrini… cunku cogumuz evlenince dogurmadigmz bir cocuga annelik yapmak zorunda kaliyoruz.

Buarada 5 sene once evlilik gereksiz derdim
Bende, yas gectikte dusuncelerim degisiyor biraz.. sanirim yaslanmanin etkisi😐😂
Evet bu cografyanin erkekleri genel olarak sorunlu, kk yi okudukca anladim ben de. Ben sansliymisim öyle adamlarla flört etmedim ve en kafama uyanla da ( her anlamda) evlendim.
Bu arada ben ömrümde hic ütü yapmadim. O ne gereksiz seydir 😂 temizlik de gayet kolay tek basina yasayinca.
30 umda evlendim 40 imda cocuk yaptim hepsi bilincli tercihlerdi. Pisman degilim sayin hakim 😂

Eşimi seviyorum, altı aylık evliyim, uyum süreci haricinde öyle büyük problem yaşamadık, evde tüm işler onda, yemek dahil. Net söylüyorum. Evlenmezdim.

Bu kadar erken bunu söyleten hayat ne yaşattı size çok merak ettim 😂

Genelde insanlar fazla sorumluluktan mutsuz oldukları için evlenmezdim demiş. Burada durum farklı.

Evet bu cografyanin erkekleri genel olarak sorunlu, kk yi okudukca anladim ben de. Ben sansliymisim öyle adamlarla flört etmedim ve en kafama uyanla da ( her anlamda) evlendim.
Bu arada ben ömrümde hic ütü yapmadim. O ne gereksiz seydir 😂 temizlik de gayet kolay tek basina yasayinca.
30 umda evlendim 40 imda cocuk yaptim hepsi bilincli tercihlerdi. Pisman degilim sayin hakim 😂
😐😂 ama 40 inda evlensen 50 inde yapmazdin onu demek istemistim😐😂

Dogru olan dogru insanla olmasi tabiiki turk evliliklerinin cogu sacma, ana kuzusu cocukla
Evlenildigi icin.

Hic
Mi
Kirisan birseyin yok bacim, canin hic mi gomlek giymek istemiyor mesela😐😂

😐😂 ama 40 inda evlensen 50 inde yapmazdin onu demek istemistim😐😂

Dogru olan dogru insanla olmasi tabiiki turk evliliklerinin cogu sacma, ana kuzusu cocukla
Evlenildigi icin.

Hic
Mi
Kirisan birseyin yok bacim, canin hic mi gomlek giymek istemiyor mesela😐😂
Var var yapan var 47 yasinda hamile arkadasim var 😂 ama sen de haklisin biyolojik saat var sonucta.
Yok gömlek giymiyorum. 😉 Isimde rahat günlük seyler giyerim. Esiminkiler de ütüsüz gömlek. Gerci istese kendi ütüler zaten onun ütüsünü ben yapacak degilim.

Evlenirdim. Evlilik kurumuyla ilgili bir derdim yok. Tek çocuk yine iyiydi ama iki çocuk çok ağırmış. Yine de ondan da dertli değilim çoğunluğun aksine. Ama eşimi seçmezdim net. Şimdiki aklım olsaydı daha farklı biri olurdum bekar hayatımda, ailemin tahsil ve kültür seviyesine denk biriyle evlenirdim. Ayrı dünyaların insanı olduğumuzu anlamam zaman aldı. Bazı erkekler kendini yetiştirmede, girdiği ortamlardan kendine bir şeyler katmada bazı kadınlar kadar mahir değil. Bekarlar dikkat etsinler buna

Evde tüm işi bana veren eşim olsa 2 ay dayanmazdim net söylüyorum. Ne yemek yapmalıyım düşüncesi insanı 14.gunde boğar haftada 5 gün dışarıdan soylemiyorsak.
Eşim olan insana da böyle yük vermezdim valla yapması bir yana düşünmesi ne olur
Her işi ona vermiyorum tabiki. Ben çalışıyorum, o evde olduğu için iş dağılımı öyle oldu.

Ben böyle yasiyordum evlebdim,
Simdi onca yil ne diye cile cekmisiz diye üzülüyorum. Keske daha once evlenseymisiz.

Iki ayri eve kira ode, yollarda paralari harca, sürekli oradan oraya kiyafet tasi,...

Seni kim pisman etti. Hep bu mahalle baskisi iste. Ama saniyor musun ki bekara mahalle baskisi yok.

Ama düşündüm de ben bu ekonomide evlenirdim ya. Tek yerde doğalgaz elektrik parası öderiz bari :D evliliği bitirmemek için bir sebep olarak elektrik faturası :D

Back