Bir daha dünyaya gelseniz yine de evlenir miydiniz?

Yazmak istediğimi yazmışsınyazayım dedim sonra vazgeçtim.
Calcinin duvarına biz aramızı düzelttik vs falan yazmış bi de, çıldıracam.

Yazmak istediğimi yazmışsınyazayım dedim sonra vazgeçtim.
Calcinin duvarına biz aramızı düzelttik vs falan yazmış bi de, çıldıracam.
Bu kadar kör eden ne bilmiyorum. Bazı kadınların gözünde gercekten perde oluyor.

Burada da demiş ki evlilik dogru insanla cok guzel. Hele dogru insana bak sen. Annenle gorusmene izin yok ama dogru insan... ay bunun izni mi olur ya?

Hangi sevgi anneninkinden degerli? Ne kadar ömürleri kaldı kim bilir... Ergenlikten cikamamis kocanin hirslari yüzünden yapayalnız kalmışsın. Rabbim herkese nasip etsin diyor. Nasip etmesin boyle saçma bir evliligi kimseye.

Ettiği duayla başkalarının da başını yakacak

Geçen bir konuda gördüm, merak edip profiline baktım, öyle gördüm mesajları. Yoksa çok iyi bir evliliği olduğunu düşünürdüm

Evlenmezdim

Ömrümün sonuna kadar bekar olarak yaşardım ben de herhaldekeşke sonsuza kadar - çevreme göre- evde kalmış bir kız olarak kalsaydım
Mutsuz evlilikler çok üzücü. Ama sevindigim bir yanı var. Akıllısın, mantıklısın ve sana yapılan her ne ise yanlis oldugunu biliyorsun. Iyi ki eşim var, aman eşim, canım eşim diye pembe gozlukler takmiyorsun. Sen diliyle konustum ama soylemek istediklerim genel. Direkt sana soylemedim yani. Dilerim bir gün hayal ettigin hayata kavuşursun.

Ettiği duayla başkalarının da başını yakacak

Geçen bir konuda gördüm, merak edip profiline baktım, öyle gördüm mesajları. Yoksa çok iyi bir evliliği olduğunu düşünürdüm
Bu yorumu goren ve tanimayan herkes oyle düşünür. Baksana nasil anlatmis. Hatalari var ama benim de var, kimse dört dörtlük değil diyor. Adam annesiyle gorusmesine engel oluyor ve bunu bu sekilde açıklıyor, yazik gercekten.

Teşekkür ederim
Aman aman bir evliliğim yok, bazen mutlu bazen çok mutsuzum. Bir daha gelsem evlenmezdim diye düşünüyorum.

Tabi ailemi silmemi isteyen bir eşim yok ahhaha olsaydı şu an eşim olmazdı gerçi

Dünya bir yana annem bir yana ya. Ailem yine öyle. Ben bir gün annemin sesini duymasam özlüyorum. Bir erkek için değer mi ya, kör kütük aşık olsam, aşkından Leyla olsam, yine de ailemi bırakmazdım. Allah akıl fikir versin.

Teşekkür ederim
Aman aman bir evliliğim yok, bazen mutlu bazen çok mutsuzum. Bir daha gelsem evlenmezdim diye düşünüyorum.

Tabi ailemi silmemi isteyen bir eşim yok ahhaha olsaydı şu an eşim olmazdı gerçi
Bu konuyu mutlu zamanlarinda konussak daha farkli tepki verirdin diye düşünüyorum. Belli ki bu aralar mutsuzsun.

annenden ne görmüşsen ona dönüşürsün. social learning.

Bu konuyu mutlu zamanlarinda konussak daha farkli tepki verirdin diye düşünüyorum. Belli ki bu aralar mutsuzsun.
Yoo aksine iyiydim aslında, bir sorunum yok şu an,sadece genel olarak evliliğimi yazmak istedim, mutlu olduğum an oooow harika bir kocam var, mutsuz olduğum zaman berbat bir kocam var diyen biri değilim
Kayınvalidem çocuklarını kız ve erkek diye ayırarak büyütmüş resmen, bunu eşimde görüyorum çoğunlukla, çocukluğu bırak şu an bile hata yaptığında olur o böyledir, alttan almalı, erkek sonuçta vs diyorlar, hemde yüzüne yüzüne. Eşim de benim hep anlayış göstermemi istiyor.
Ben de ne alaka, erkek olduğu için neden yaptığı hataları normal karşılıyosun diye çıkışmıştım kaynanama

Kayınvalidem kendi kızlarını bile böyle büyütmüş, kocanız dövse de gelmeyin kafasında hepsi.
Görümcemin kocası onu dövmüş, kız gitmiş kendisi özür dilemiş.
Şu an değil ama ilk evli olduğum yıl sert görüyorlardi beni, kocamın kıymetini bilmiyor muşum ahdkshdjf
Erkek dövmüyo, sövmüyo diye dört dörtlük olmuyor bunu anlamıyolar. Benim ailem de tam tersi mesela kültür desen iki aile de doğulu ve doğuda büyüdük.

Ciddi bir terapi ile anca düzelir diye düşünüyorum, ya da ayrılırım dünyanın sonu değil 23 yaşındayım daha

Üsenmedim tüm yorumları tek tek okudum.üç yıllık evliyim.29 yasindayim çok net söylüyorum evlenmezdim.Sanirim yapıma aykırı.Ya da evliliğin sorumlulukları beni çok bunalttı.esimle çok severek evlendim ama evin temizliğinden,yemeğinden,evden çalıştığım gecemin gunduzumun olmadığı isimden saçımı tarayacak vakti zor buluyorum.Anne evinde prensesler gibiymisim meğer.Tek başına yaşamanın tadına varirdim.

Kayinvalidenle tanışmak dahi istemem. Ne kadar degersiz yetistirmis kizlarini. Siddet görüp ozur dilemek ne? O kadının omuzlarini tutup sarsmak istedim. Yazik gercekten ya.
Nasil mutluysan oyle olsun insallah.

Kayinvalidenle tanışmak dahi istemem. Ne kadar degersiz yetistirmis kizlarini. Siddet görüp ozur dilemek ne? O kadının omuzlarini tutup sarsmak istedim. Yazik gercekten ya.
Nasil mutluysan oyle olsun insallah.
Maalesef. Burada çok var ya böyle düşünen, maalesef öz kuzenimin eşi onu aldattı kız geri barıştı, bize dedi ki kızlar kusura bakmayın her erkek aldatır. Pardon? dedim. İşte ben erkeklere güvenmiyorum dedi. Ablacım dedim her erkek yapmaz, ama bana yapan kendini kapıda bulur gidip barışmam. Eee zaten hepsi yapıyor büyük konusmayın basınıza gelir dedi, gelsin zararlı çıkan ben olmam dedim. Cinsiyetçi yaklaşımlar, kadının değersizleştirilmesi çok yaygın burada, görüşmek vs bile istemiyorum muhakkak cahillik kokan bir muhabbetleri oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…