slmlar kızlar topiğinizi okudum baya hamişiniz var anlaşılan bende takılsam ucundan kıyısından bulaşır belki ne dersiniz kaydirigubbakcemile5
of ya offffffffffffff bız ne zaman anne olacagız yaaaaaaaaaa herkes hamıle nerdeyse kk de her gecen gun coagalıyorlar ama bızdelırecem haaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım öle deme gülüm olacak inşallah ne olur bakın üzülmeyin lütfen benim üzülmemi istemeyen üzülmesin ben dayanamıyorum gerçekten artık yani içim cızz ediyor ben aynısını sölesem aynen sizde benşm gibi hissedecektiniz anlıyorsunuz beniğ değilmi lütfen üzülmeyin arkadaşlar kolay değil biliyorum ama sabrımızı görecek ki rabbimiz selamete erdirsin inşallah
inşallah canım senin aşılama ne oldu aşılama topiğinde gördüm seni
Kızlar bugünde yumurtlama günüm galiba çok fazla bir ıslaklık hissediyorum akıntı çok fzla
evet 2-3 gün devam edebilir böle canım çalışmalara devam hadi bu ay sonuna kadar bir sürü hamiş istiyorum olmazsanız sizi tembelliğinizden ötürü cezalandırırımklava:
11. günde adet oldum test heycanını bile yaşayamadım canım ya o topikte hiç hamiş çıkmıyor malesef
anammm kuzucumm noldu sanaaaa
ayy kızlar çok yoruldum ben bugün başım çok ağrıyooooo:sinifsinif:
ben anlamam bu ay sonuna kadar bir sürü hamiş istiyorum yoksa size gerçek yüzümü gösteririm tamammı ben bir cadıyım
kızlar bu yumurtlama dönemini nasıl takip ediyorsunuz mesela benim şu an adetim bitmek üzere kaç gün sonra yumurtlama olur herkeste farklı mı oluyorr
evet 2-3 gün devam edebilir böle canım çalışmalara devam hadi bu ay sonuna kadar bir sürü hamiş istiyorum olmazsanız sizi tembelliğinizden ötürü cezalandırırımklava:
ahh canım beniiimmm elimde olsa ben şimdiye üç kere doğurmuştummmkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
evt canım çalışmalara tam gaz devam dinlenmek yok ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?