l hasılı biz yaza kadar normal yoldan devam edip olmazsa yazın tüpb. düşüneceğiz
AMA NE YAPIYIM ELIMDE DEGILIM ARTIK HAMISLERI KSIKANIYORUM VALLA :gitme:
valla elimde olsa ben 9 doğurmuştum o ayrı ama birazda elimizde dualar kürler sıkı çalışmalar ümitler derken oluverir yılmak yok hadi bakalım tam gaz emişmelere devam :asigim::asigim:
canım zaten topikte ki maneviyat dikkatimi çekti ben hatim bitirdim bu aşılama sürecinde şimdi adetli olduğum için bir şey okuyamıyorum bizde herşey normal sebepsiz yani kürlere gelince hiçbir şey yapmadım bugüne kadar soğan kürünü falan duymuştum ama mide rahatsızlığı olanlar kullanmamalı diye biliyorum veKod:l hasılı biz yaza kadar normal yoldan devam edip olmazsa yazın tüpb. düşüneceğiz
senin prb. neydi tedavi nasıl gidiyor
inşallah canım senin aşılama ne oldu aşılama topiğinde gördüm seni
ee bu kadar sıkı tempoya birde slogan lazım ne olsun ne kadar çok fikfik o kadar bebik :roflol::roflol::roflol: olmazmı hadi bakalım düşünün kıslar fikfikten kastım ne anladınız heralde delikafadulden
sikluslarına göre ayarlıyacaksın onu canım mesela 28 günde bir adet olan kadın 14. günde yumurtlar yani 28-14=14 30 günde bir olan kadın 16. günde yumurtlar canım 30-14= 16 gibi yani sende sorun ne canım adetin düzenlimi
ee bu kadar sıkı tempoya birde slogan lazım ne olsun ne kadar çok fikfik o kadar bebik :roflol::roflol::roflol: olmazmı hadi bakalım düşünün kıslar fikfikten kastım ne anladınız heralde delikafadulden
anacım ne çok şey yazmışsınız gözlerim pörtledikafamçokkarıştı
vışşşşş dıkandım haaaaaklinialirimsmile
kuzum kendi elimle açıp yaptım baklavayı sormuşsunya canımiçi
tüh demeseydim şimdi aş maş erersiniz:)
ama süper oldu inşallah misafirler beğenir
alt komşunun günü geçmiş tam iki hafta
test yap diyom aman diyo
ne manyaklar ya
biz elimizin ağrısını
bebeğe yoruyoz böyle insanların umrunda değil
bide sözüm ona bebe istiyoduuu
bu arada beşik resmini çokkkkkk beğendim yaaaaaa
bende istiooooommmmmmmmmm
allahım nolur sen biz kullarınada nasip et nolursun kucağımızı boş bırakma bizi mahrum etme allahım:Saruboceq:
kıss aferin sana hamarat :hulya: gacii seni ama canım çekmez tatlıdan fenalık geldi akşama kadar ofistekiler yiyor bide ısrarla ikram ediyorlar bana zararlı aslında neyse ben çıkıcam şimdi sende tam ben çıkarken geliyorsun bugün artık evde olurum akşam görüşürüz tamammı seviyorum sizi sen doğurda beşiğin daha güzellerini alırsın canım
kuzucum şimdi tamam mı duaların
Birazdan okuyacağım
Seni de katim mi canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?