kuzunazcım canım benım aranızın düzeldiğine sevindim tez zamanda bebeğinede kavusursun inşallah
kayracım inşallah kist yoktur. hayırlısı, sen napcan şimdi nasıl bi süreç işleyeceksiniz...
off cnm yhaa gerçekten çok zor bu tedavi işi
bak ben bugün astım doktoruma gidecektim aşımı almak için yağmur yağıyodu gidemedim
yıllar önce 2 şişe aşı 300 liraydı
şimdi ne kadar olmuştur kim bilir kocama diomki başına bela oldum dioki sen iyi olda
diğeri önemli değil aynen dediğin gibi borç harç hallederiz
Allahtanki babam destek çıkyor yoksa bu sağlık işi çok zor ben gittiğim yeri batırırım:)
yaa kızlarr acayip heycanlıyım biliyonuzmuu acaba bebişim göbişimdemi diyee.. 10 gün oldu adet olmadımm.. sizce belli olurmu testde. ee biliyosunuzz 6aydır adet olmuyodum farlutal kullandımmm normalde olmam lazımdı 10 gün olduu hala adet olmadımmm inşş güzel bi haber veririim kocişimee.. yaa çok istiyoo aşkım benim
bu arad kıslar ben sanırım aşılamayı medical parkta yaptırıcam bu arada sizde fikir verim umut tüp bebek 750 diyor medicana 500 medical parkta da 600 ama medical parkta rahim filmide var oda ssk ile 250 yani en azından başka bir yere bölünmem siz ne diyorsunuz bu işe kıslar hangisi daha iyi sizce bu arada umut tüp bebekte 2 kere yapıyorlarmış aşılamayı yani 2 gün üstüste spermleri aşılıyorlar ama diğerleri nasıl bilemiyorum sormak aklıma gelmedi
kıslar bir de ne diicem size spermler 48 saat yaşıyo sanıyodum 78 saatlik ömürleri varmış yani 2 gün arayla ilişkiye girmek bile hamile kalmaya yeterliymiş.ben 1 gün arayla girilmesi gerekiyo diye biliyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?