arkadaşlar kimse yok ben bir ziyarete gidiyorum. kuzunazcım sorularıma cecap ver canım yarın okurum müsait olursam 11-12 arası açarım.önceki sayfalardada soru sormuştum cevap yok.eşinle aran nasıl oldu diye...
günaydın herkese hayırlı cumalar allah bu mübarek günde dualarımızı kabul :Saruboceq:etsin hayırlı saglıklı evlatlar versin
alpy yavruceylan ve ayse cok tsk ederim allah sizden razı olsun canlarım
kıslar ya istanbulda nerde uygun fiyata rahim filmi çektirebilirim söylermisiniz
kızlar şeytan diyo git bi test all :) 10 gün geçtiii farlutal bitelii acaba noldu yaww
hayırlı cumalar günaydın kızlar ben geldim nasılsınız çok özledim sizi yaaaaopuyorumnanaktan
kızlar şeytan diyo git bi test all :) 10 gün geçtiii farlutal bitelii acaba noldu yaww
hayırlı cumalar canım hoşgeldin
oofff kıslar ya umut tüp bebekte aşılamaya 750 diyolar medicanada 500 ama iksindede rahim filmi yok
hoşbuldum canım şükür iyiyim tiroit nodul varmı diye usg çekildi çarşamba temiz çıktı içim rahatladı sen nasılsınopuyorumnanaktan
hoşbuldum canım şükür iyiyim tiroit nodul varmı diye usg çekildi çarşamba temiz çıktı içim rahatladı sen nasılsınopuyorumnanaktan
bugün doktoru arıcam,,, regl ala gelmedi, bişeyler yapsın ben sıkıldım artık... tam 45 gün geçtiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?