bu ay birazda hayıt tohumuyla .bögürtlen kökü ve adaçayına güveniyorum ama hayırlısı.
yaw kıslar ya yazıyorum görünmüyo ,yada yazıyorum kopuyorum kendimi görünmes falan hissetmeye başladım nese1984 bitek sen varsın galiba yaa şu hsg filmi konusunda bilgisi olan var mı
canım sen önceden varmıydın adını yeni duyuyorum.hsg rahim filmi ben baya old çektirdim sonra tüpler iyi çıktı tedavi gördüm hemen sonra hamile kaldım.ama çocugumu 2 yaşında iken kaybettim. sonra yine tedaviy başladım bu sefer 1 aylık düşük yaptım daha 2 hafta oldu düşük yapalı canım daha yolun başındasın sen... kaç yıllık evlisin sen hiç hamile kaldınmı
arkadaşlar hiçbiriniz yoksunuz biraz sonra bende olmayacagım
slm arkadaşlar ben geldim ama kimse yok sanırım bu sitedeki sorun yüzünden kimse gelmiyor topiğe ne olacak bu halimiz
ben bu filmi geçen ay çektirdim bende iki tane yapışıklık çıktı flim çekilirken birazı açılmış o yüzden çok ağrılı oldu benimki .. şimdi regliyimde normalden çok oldum bu ay normal bişeymi acaba
şu an yine daha iyi site canım bu arada benim acayip uykum var ve çok halsizim ya grip filan olucam yada yada bilmiyorum ne ama hapşuruk boğaz ağrısı vs yok test aldım bu arada 3 saat idrarımı tuttum yapıcaktım ama eşim bırakmadı sabah yap daha iyi sonuç verir dedi bende yapmadım sabaha bıraktım
regli olmadın yani :)) hadi inşallah hamişsindir :)) grip için hap falan kullanma canım..... ya ben böğürtlene başlamadım daha regli bitince başlasam zararı olur mu , bugün dr. gidicektim gitmedim artık dr. gitmek bile moralimi bozuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?