evet canım seninle sat tarihlerimiz aynı inşallah bu ay beraber veririz hamilelik haberini..canım bidahaki( inşallah hamile kalırızda birdahaki adeti görmeyiz) muhtemelen 25 ekim...yumurtlamam düzenli...işte yeni 41 gün meryem suresini okudum tilavet secdesi var onuda şuan adetliyim temizlenince yapacam...birde arkasından 3 gün oruç tutulacakmış tutacağım...
ya kızlar bu (cahilliğime verin) 4444 tefriciyede ne okuyorsunuz nasıl oluyor anlatırmısınız...birde bunun yanında kür olarak ne yapa bilirim...
canım dualara tesbihlere başladınmı sen ilaç kullanmasanda ahni kür mür uğraşamam diyorsan polen bal karışımı ye gıda takviyesi olarak yani birde dua et allaha havale et onu vekil adı hürmetine bizim ona bıraktığımız işlerde bizi selamete çıkarsın inşallah bu arada beklediğin adet tarihinide yazarmısın canım listeye bakın sırasıyla yazın olurmu
1. isim(kullanıcı)
2.Yaş
3. Sat
4.İnfertilite sorunu
5.uyguladığı kürler
6.beklenen adet tarihi
7.şu an kullanılan ilaçlar varsa
8. ovülasyonla ilgili durumu ve yaptıkları
9. ettiği dualar
inşallah hamile kalan oldukça hamileler listesi yapıcam sonra hamile kalan arkadaşlar isterse gebeler topiklerine giderler ordaki listelerede katılırlar inşallah
evet canım seninle sat tarihlerimiz aynı inşallah bu ay beraber veririz hamilelik haberini..canım bidahaki( inşallah hamile kalırızda birdahaki adeti görmeyiz) muhtemelen 25 ekim...yumurtlamam düzenli...işte yeni 41 gün meryem suresini okudum tilavet secdesi var onuda şuan adetliyim temizlenince yapacam...birde arkasından 3 gün oruç tutulacakmış tutacağım...
ya kızlar bu (cahilliğime verin) 4444 tefriciyede ne okuyorsunuz nasıl oluyor anlatırmısınız...birde bunun yanında kür olarak ne yapa bilirim...
kızlar aslanpençesi de her türlü kadın hastalıgına iyi geliyormus birde civan perçemi oturma banyosuda iyi gelirmiş bende şifalı bitkiler kitabı var onda okudum şimdi
canım valla bende bilemiyorum salli barik i de senden duydum bende tesbih çekilir diye biliyorum
canım çok teşekkürler... benim rahatsızlığım yok bende ve eşimde her şey normal gözüküyor...yapılan herşeyler normal çıktı...biz sebepsiz infertileteyiz....arkadaşım yukarıda yazdığın duayı 4444 defamı okuyacağım...
kuzunazcım ben takip ettim bi kaç ay adetim düzenli olduğu için adet bitiğinden sonra çatladığı günleri hesap ediyosun mesela 28 günde bir adet oluyosan 12ile 16 arası çatlıyo biliyo yumurta onuda ateş ölçer ile anlıya bilirsin ateşin yükselir 1 veya 2derece veya akıntında değişiklik oluyo şeffaf ve yumurta akı gibi iki parmağın arasında uzaya biliyo herzamankinden farklı oluyo akıntı hafif kasık baskısı olabiliyo canım ben böyle anlıyorum o günlerde sık sık ilişki öneriyo doktorlar ama herkesin aynı olmuyo adet normalse bile yumurta hiç olmayanlarda var bunları dene eczanede yumurta çatladığını gösteren testlerde varmış ama ben bu şekilde anlıyorum eşime şimdi keçi boynuzu içirecem onun sprmi var ama hızlısı yavaş kendimde kulanacam canım senin söylediğin kürleri bakalım artık gerisi allaha kalmış rabbim olderse olur allahım herkese nasip eder inşallah enne olmayı
Şekerim bende varımm..
ayferrrr
29
zaman zaman yumurtalık tembelliği
henüz başlanmadı.eşime keçiboynuzu başlandı
beklenen adet tarihi 23 ekim
ilaç yok
mayıs-hazıran-temmuz klomen+çatlatma ignesi eylülde kist çıktı dogumkontrol hapı şimdi temiz..
Tesbih başlanacak
canım en son olduğun adet tarihinide yazarmızın bu arada kıslar listeye eklenmek isteyenler bana özel mesaj atarsa daha iyi olur atlamamış olurum
kızlar aslanpençesi de her türlü kadın hastalıgına iyi geliyormus birde civan perçemi oturma banyosuda iyi gelirmiş bende şifalı bitkiler kitabı var onda okudum şimdi
bişeyin güzelliğini özelliğini anlatırken hep abi 10numara bişe derim hep oyüzden nedense onu istedim vereliniortakvereliniortak
canım çok teşekkürler... benim rahatsızlığım yok bende ve eşimde her şey normal gözüküyor...yapılan herşeyler normal çıktı...biz sebepsiz infertileteyiz....arkadaşım yukarıda yazdığın duayı 4444 defamı okuyacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?