canım ben daha dualara başlamadım sadecee tesbih çekiyorum adetim dün bitti sayılır bugün bekleme payı verdim akşam abdestimi alıcam tabi çalışıyorum ya kociş sabırsızlanıyorbu akşamı ona ayırırım am a41 yasini 1 günde ne kadar mümkünse o kaadr okurum artık 4444 tefriciyeyi de paylaşıcam onun içinde konuşucam bence yumurtlama günüzünüze kadar bitirirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum
ok canım sağol bende çalışıyorum sadece akşamları müsait olabiliyorum oyüzden yetiştirebilirmiyim bilnmiyorum ama elimden geleni yapıcam
sen 1numara ben 10 numara hayırlı olur inşallah canım hamiş listemizde de aynı sıralarda oluruz inşallah en kısa zamanda :Saruboceq::Saruboceq:
yaş 23 polikistikover ilaç yasmin kür kulanmıyor ama böğürtlen köküne başlayacak dua gece yatarken dua ediyorum henüz bişeye başlamadım boyle
oooo çok boş kalmış buralar kıslaaarrrrrrrr
arkadaslar merhaba
salat-ı tefrıcıye ıle ılgılı bır yazı BULDUM..GOOGLE DA SALATI TEFRICIYE HIKMETI YAZIYOSUNUZ.SORULARLA ISLAMIYET ADLI SITE VAR ONA BI BAKIN DERIM...LINKI EKLEYEMEDIM BI TURLU BURAYA DA.Herkesın okumasını tavsıye edıyorum...
KUZUNAZCIM YASIM 29....21 DIYE YAZILMIŞ.21 OLSAM NE DUSUNCEM BEBEK FALAN..opuyorumnanaktan
slm kızlar kimse yokmu topikte herkes nereye gitmiş herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?