kayracım sen burdamıydın canım görmedim seni nasılsın bakalım
kuzucum şükür iyiyim işte biraz önce kayınvalidemleri yolcu ettim hemen pc başına koştum sen nasılsın belirtiler de naber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kayracım sen burdamıydın canım görmedim seni nasılsın bakalım
canım aynı sorun benimkide iltihapdan tıkalıydı sol taraf açıldı sağ taraf açarken parçaladılar hangi hastanede oldun hoca önemliii biraz iltihabın akması zor gibi çok geçmiş olsun üzüldüm ama hoca önemli benimkide tamamen tıklaıydııııı cd sini bile verdiler izledimmmm
benımkı iltihaptan dolayı tamamen tıkalıymıs cok ugrastılar ama acılmadı suan maydanoz ve süt buharına oturuyorum adacayı yagı kullanıyorum tampona döküp yatarken koyuyorum sabaha kadar duruyor bide böğürtlen kökü içtim gecen ay bu ayda brokolı kürü içiyorum ben ibrahim saracogluna mail attım tüplerim tıkalı diye oda bana brokoli kürünü önerdi
canım ye sen incir ye aktarlarda arısütübal polen karışımı satılıyor en fazzzzzzzzla 20 lira küçükkavanoz akşamları 1 er kaşık yesen 1 ay yeter birde çörekotunu ezip bal ve tarçınla karıştırıp ye canım destek olsun kaliteli yumurtla ama dikkat et ikizin olabilir :roflol:
rahim filmi çekildi cnm klomene başlamadan önce eğer tıkalı olursa boş boşuna ilaç yüklemeyelim dedi dr tüplerimde açık çıktı seninde dediğin gibi vakti gelmedi henüz.
cnm inşallah sizlerden iyi haberler alırımda moralim yerine gelir biraz.
bu ara yazacak pek bişeyim olmaz yinede takip ederim sizi yeni adet tarihim 25 kasım olarak listeye ekleyebilirsin cnm.
hepinizi çok seviyorum. allah dualarımızı bir an evvel kabul eder inşallah.kendinize iyi bakın.a.s.
kuzucum şükür iyiyim işte biraz önce kayınvalidemleri yolcu ettim hemen pc başına koştum sen nasılsın belirtiler de naber
izmirde oldum ben prof erol tavmergende şifa hastanesinde
canım neden yazacak bişiyimiz olmasınki biz burda muhabbette ediyoruz burası bizim için teselli sen müsait olduğunda hep gel canım bekleriz benimde bir meleğe çok ihtiyacım var şu aralar ama rabbim ne zaman layık görürse ozaman gönderir zaten
çok şükür rahatlıkla girebilirsin kayracım belirtiler derken bu sabah kesin bugün olurum dedim ama şimdi bişi yok yani sıkıntılı bir ağrı vardı karnımda
canım allah şafi adı hürmetine şifa versin bu uyguladığın kürlerle sana inşallah tez zamanda kavuşursun bu arada adaçayıyağını uygularken hiç tadını midende hissediyormusun vick tadı gibi
canımcım ikizin olu sözüyle bana bir anda güç verdi ağzın bal yesi rabbim uygün görürse hayır demem şu anda evde bal çörekotu ve tarçın var ne kadar ölçülerde olsun bu gün adetin ilk günü ne zaman yesemmmm
yok canım hissetmiyorum malesef
benimde dün gece biraz açıkça yazmış olucam ama şimdiden özürdilerim herkesten hani çiğ yumurtanın akı gibi diyodumya öyle geldi yine bu her ay oluyo ama acaba yumurtlamanın başladığınımı bittiğinimi işaret ediyo kestiremiyorum canım ya yada benim kafam çok karışık seninde umarım gelmez ama gelirsede vardır bundada bi hayır kendini sakın üzme canım benim
bende hacettepe hastanesinde oldum TİMUR GÜRKAN internet sitesi var acaba tekrar denesen faydası olurmu acaba benimle epeyce uğraşdı olumlu cevap vermek için 3 delik açıldı 10 günde iyileşdimmm çünkü tüpler incecik küçük şeyler tamponla işallah etkisi olur:Saruboceq:
Kizlarrrrr.ben geldim.herkese gunaydinnnnnn.topigimiz coşmuş. Masssallah .Hayırlı gelir yeni arkadaslar insallh.
Kuzu ben hala adet olmadım ve kaasiklarim akşamlar çekilir gibi kasiliyo.sabahları mide bulantisi ile uyanıyorum.psikolojik mı bilmiyorum.yumurtladimmi onu da bilmiyorum.bı el atın benim bu duruma yaw:)))
hımm canım o tadı hissettiğinde tüpler açık oluyor demişti arkadaşlar ondan sordum
canım o yumurtlama akıntısı işte yumurtan kaç gündür büyümüştü zaten sana dedim çalış diye dünde çatladı işte bugünleri üstüste değerlendirmeliydin biliyorsun ilişki olmadan bebiş olmaz
Kizlarrrrr.ben geldim.herkese gunaydinnnnnn.topigimiz coşmuş. Masssallah .Hayırlı gelir yeni arkadaslar insallh.
Kuzu ben hala adet olmadım ve kaasiklarim akşamlar çekilir gibi kasiliyo.sabahları mide bulantisi ile uyanıyorum.psikolojik mı bilmiyorum.yumurtladimmi onu da bilmiyorum.bı el atın benim bu duruma yaw:)))
O kadar kalabalikki topicik kimse bana cvp vermiyo. Aglicam ama yasasa.biri bana destek olsun ((((
canım hoşgeldin kusura bakma geç gördüm inşallah hamilesindir ne olur allahım inşallah müjdeli haberi senden alırız kaç gün geçti