- 9 Eylül 2008
- 540
- 3
- 316
teşekkürler canım.ölen çocugum ilk aşılamayla tutmuştu işte.ben çok zorluklardan geçtim halende bazen geçiyorum canım vadesi yettikten sonra sen ne yaparsan yap ölecek se ölüyor işte. şimdi nereye baksamaklımda bir çocugum olmazsa daha kötü olacagım tek bir çocuk herşeyi halledecek ama verici olan rabbim...bir çocugumu verdi sonra geri aldı..benim için dua edin kızlar...
allah sabır versin gerçekten çok zor şeyler yaşadıkların çok geçmiş olsun , inşallah bundan sonra yüzün birdaha solmamak üzere hep güler ..
en son adet tarihim 16eylül hesaplayıcıdan hesapladım 19unda gelmesi lazım gecikmeli bir de.bundan önceki 3ayım hemen hemen günü gününe geldi(9ağustos;11 temmuz; 10 haziran)
henüz bi test falan da yapmadım korkuyorum negatif olacak diye.daha beklemeli miyim
allah yardımcın olsun canım başka :a015:ne desek boş
belirtiler sanki pozitif gibi inşallah, bende hamile kaldığımda göğüslerim feci durumdaydı hem şiş hemde çok hassastı. hatta birtek göğüslerim belirti vermişti mide bulantısı falanda olmamıştı gerçi benim düşük oldu normal hallerine döndüler sonra ...
çok geçmiş olsun canımne kadarlıktı
sagol canım allah hiiiç kimseye yaşatmasın.verdikten sonrada acılarını göstermesin.benimde şefaatçim orda cennette aslında kızım ZEYNEP anneini babasını çok seviyormuş.dünyada evlat acısı çekmek çok zor ama öbür dünyayı düşününce birazda olsun rahatlıyorsun
teşekkürler canım.ölen çocugum ilk aşılamayla tutmuştu işte.ben çok zorluklardan geçtim halende bazen geçiyorum canım vadesi yettikten sonra sen ne yaparsan yap ölecek se ölüyor işte. şimdi nereye baksamaklımda bir çocugum olmazsa daha kötü olacagım tek bir çocuk herşeyi halledecek ama verici olan rabbim...bir çocugumu verdi sonra geri aldı..benim için dua edin kızlar...
cevabını görmedi canım kusura bakma 1 aylıktı
kızlar son olarak bişeyler söyleyin lütfen müsadenizle çıkmak zorundayım benim kociş geldi.
canım unutulurmu hiç unutulmaz tabiki çok zordur allah yardımcın olsun allah birdaha yaşatmasın allah meleğinin kardeşini göndersin sana biran evvelde testlli bulursun ve onada sizede eşinle sana çocuğuna uzun sağlıklı ömürler versin çok zordur allah kimselere yaşatmasın bi arkadaşımız daha var topiğimizde adı ayşe kullanıcı adı ayşe20 oda bebeğini doğuruyor veçok sağlıklı doğuyor ama 1 gün yaşıyor süt tıkanmış demiş drlar çok zor allah kimselere yaşatmasın böyle şeyleri anne olmak inanılmaz bişi geçenlerde bir arkadaş var bebeini giydiriyor ay böle elleri titriyor zor giydirdi biraz nerdeyse ağlayacak gibi oldu ona zarra verirmiyim korkusu var yani allahım bizlere hayırlısıyla evlat nasip etsin evladımızada hayırlı uzun ömürler nasip etsin
kızlar son olarak bişeyler söyleyin lütfen müsadenizle çıkmak zorundayım benim kociş geldi.
off topiğe bakkkkın bereketine gurbannn:roflol:
rabbim bu topiği okyanlar arasında bir tane sevdiğin kulun varsa onun sevgisinin hatrına bize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat ver....amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?