- 14 Ekim 2009
- 2.340
- 97
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm duaların için saol çoook içten amiiin diyorumm
gerçekten insan dokunmaya kıyamıyorr
hikayemin devamını mrk etmiyomusunuz
canim hakkinda hayirlisi olsun bende gecen sene bu zamanlarda hamileydim bende hamileligimi gögüslerimin agrisindan anlamistim felaket bir agriydi sütyen felan takamiyordum elimi süremiyordum insallah seninde hamileliktendir:CüvCüv:
gerçekten insan dokunmaya kıyamıyorr
Hoşbulduk kıslaaar
Çok fena hastayım yani nezleyim
Ama çok fena da sancı çekiyorum
Eli kulağında kırmızı kart görmemim
Çok moralim bosuuuuuk yaaaa
Müthiş hem de anlatamam :çok üzgünüm:
Kı kuzucum
Bence sen hamilesin ama bize söylemiyosun di miii
hihoyyyt hihoyyyt
canım sen burdamıydın hoşgeldin baksana topiğimize birsürü arkadaşımız geldi cıvılcıvıl oldu ne güzel artık sıkılmamız mümkün değil hikayeni merak ediyoruz tabi sen yeterki anlat
aşk olsun gerçekten aşk olsun şimdi ben sizden nasıl saklarım böyle birşeyi ya en önce sizinle paylaşırım ama burdanda nasıl paylaşılırki ben hepinize tektek sarılmak isterim öyle bişi olsa bilgisayarın içine dalarım valla herkesten önce size söylerim emin olana kadar eşime bile söylemem keşke öyle bişşi olsa ya
gerçekten isenağlamansan dokunmaya kıyamıyorr
kuzunazcim ben regl oldum yeni tarihim 19kasim degistirirsen sevinirimopuyorumnanaktan
cnm topiğe hoşgeldin ben bir kaç gündür girmediğim için yeni gördüm seni sanırım hikayelerimiz benziyor,bende geçen yıl değil önceki yıl bu zamanlarda hamilleydim
İnşaaalllaaaah hamişsindirrr :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Hoşbulduk kıslaaar
Çok fena hastayım yani nezleyim
Ama çok fena da sancı çekiyorum
Eli kulağında kırmızı kart görmemim
Çok moralim bosuuuuuk yaaaa
Müthiş hem de anlatamam :çok üzgünüm:
Kı kuzucum
Bence sen hamilesin ama bize söylemiyosun di miii
hihoyyyt hihoyyyt
:gitme:
Inşallah canım sende hamilesindir erken gebelik belirtilerinde kasık ağrıları vardır allahımya ben hamileyim diyebileceğimiz günleri bize nasip et ne olur peygamber efendimiz hürmetine ona olan sevgin hürmetine dualarımızı kabul et yarabbim
haklisin canim ben hikayemi burda paylasmadim benim hikayem cok daha farkli aslinda benim bir kizim var 12yasinda ben 32yasindayim esim40 ben 17yasimda evlendim 19yasimda hamile kaldim ve kizim oldu sorunlar ondan sonra basladi isterseniz anlatirim
haklisin canim ben hikayemi burda paylasmadim benim hikayem cok daha farkli aslinda benim bir kizim var 12yasinda ben 32yasindayim esim40 ben 17yasimda evlendim 19yasimda hamile kaldim ve kizim oldu sorunlar ondan sonra basladi isterseniz anlatirim