arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.6 yıllık evliyim 3 yıllık evliyken aşılama sayesinde ilk aşılamada tuttu. dogurdum ama kızımı 2 yaşında zatüre nedeniyle 26 .nisan. 2009 da kaybettim.sonra yeniden tedaviye başladık.bu kezde 2.aşılamamda tuttu ama 1 aylık ken düşük yaptım şimdilik tedaviye ara verdik bayram sonrasına kadar.araştırdım okudum.bir bitki buldum .10 gün içinde etkisini gösteriyormuş ama en az 3 ay kullanmak lazımmış en fazlada 1 sene canlarım.ben inanarak başladım.eskilerde çocukları olmazmış ebelerimizin...o zamanlar doktor mu varmış .bu otu içerlermiş.işte bu ot HAYIT TOHUMU .tadı biraz acı. sabah akşam bir su bardagı içiyorum.içeli 7 gün oldu.ben hiç kendiliginden adet olamayanlardanım.sadece ilaçla oluyorum.ilaç içmezsem olmuyorum.ben bu ota inanıyorum.kilosu 50tl eşim 5tl lik almış bayada var.aktarlar bu bitkiyi sadece kadınlar için satıyorlar.hayıt tohumunun bir diger adıda namus tohumuymuş.biraz sert bir bitki hatta taş diyebilirim.robotta biraz çektim ve bala kattım yatmadan önce bir kaşıkta ondan yiyorum. hayırlısı işte bir ümit dedik başladık.