Bir çocukla ve hamileyken boşanmak?

lalaslan34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
28
10
Herkese merhaba sırf derdimi paylaşacak akıl alacak birilerine ihtiyacım olduğu için konutu açtım :KK43: ben 25 yaşında 2buçuk yıllık evliyim. 10 aylık bebeğim varken hamile olduğumu öğrendim çok ağladım sonucu görünce kabullenemedin bir türlü bebeği hem diğer bebeğim küçüktü hem de eşimle problemlerimiz vardı. Kısaca size bahsetmek istiyorum eşimle evliliğimizin ilk günlerinden sorunlar başladı maddi sıkıntılar eşimin öfke problemleri hakaretleri vs bir şekilde kavga edip geri barışıyorduk derken eşim çocuk diye tuuttturdu ve aramamızın iyi olduğu iki üç ay olmuştu hiç kavga etmemiştik derken bir çocuk oldu çok sevinmiştij. Sonra çocuk doğdu eşim yine eski haline döndü bu sefer daha beter oldu çocuktan başka bir şey görmez oldu gözü beni hiç görmüyor ilgilenmiyordu çok zor lohusalık geçirdim. çocuk az ağlasa niye ağlatıyorsun ya da çocuğu yıkasam o gün yok yıkama hava sopuk ya da çocuk hapşırsa hemen ne yaptın sa hasta ettin çocuk ağlasa bu Çocuk aç doymuyor sütün yetmiyor ne biçim annesin dikkat et yemene içmene vs hemen kavga çıkarıyordu evde de öyle; oldu ki yemek dolaba konmadı o akşam kıyamet kopartır sen ne biçim kadınsın bu Burda bozulur sen mi kazanıyorsun da böyle ziyan ediyorsun ya da oldu ki bir yerin ışığı yanıyor yine aynı şeyler. Hep beni suçlayıcı şeyler oğluma hamileyken ben çalıştım öğretmenim bu arada doğduktan sonra çalışmamı istemedi bende biraz büyüsün dedim bari. Sonra kavgalarımız çoğaldı eşim artık şiddete dönüştürünce ve bir gün görümcemin yanında yapınca bunu eşyalarımı toplayıp babamın evıne gittim 10 gün kaldım geldi pişmanım sesi konuştuk eve geri döndüm döndüğüm de hamile olduğumu öğrendim ilk bir kaç gün iyiydi ama sonrasında babamlara gitmemden dolayı onlar da kin tutmuş . bir gün gidelim mi dedim artık senin ailenle işim yok gelmem gitmem vs dedi neyse onu geçtim hamile olduğumu bile bile bana yine sudan yere şiddet göstermeye başladı en sonunda dayanmadım babasına şikayet ettim bundan sonra daha da beterleşti beni nasıl söylersin diye o gün beni terlikle dövdü resmen kayınpedemirin yanında da vurdu. ertesi gün bebeği kontrole gidicem diye çıktım evden darp raporu aldım gidecektim ama 15 gündür evdeydi beni göndermedi bende ailemi çağırmaya korktum sürekli beni tehdit ediyor oğlumu alamazsın seni zaten gönderecem ben bekle vs diye dün de konuşayım dedim yok hala öfkeli dedim beni göndereceksin ama karnımda kini gözden çıkardın herşade diye evet diyor ben oğlumu alayım o da senin olsun diyor çok korkuyorum çıkıp gitsem pislik çıkaracağından ailem arkamda ama bir erkek kardeşim var ve çok genç eşim bir şey söylese ona uyup kavga çıkar diye ne yapayım bana yardım edin uzun oldu ama anlatabildim mi bilmiyorum:KK43:

O kadar iyi anlıyorum ki seni sanki yaşadıklarım gözümün önünden geçti ama bende hala bırakıp gidemediğim için bu konuda sana bir şey söyleyemeyeceğim sadece Allah yardımcın olsun demeye geldim :KK43:

X