yok yok yohaber yok ama olsun artık ya benim de 5 gün kaldıMerhaba kızlar nasılsınız ya giremiyorum bu ara hiç yokmu güzel haberler yaaa bi hamile haberi duyalımda biraz keyfimiz yerine gelsin Rabbim gönlümüze göre versin bu arada doktora gittim sonućlarım iyi bklm önümüzdeki aya kaldı klomen işallah gerek kalmaz ne olur Allahım yardım et
Kızlar selamlar bu ay kist olduğu için hiç bir tedavi olamadım Soğan kürü Yaptım daha reglime 8 gün var sabah içimden gelen bir sesle test Yaptım.yaklaşık 30 dk sonra ikinci çizgi Gölge gibi belirdi...bu kadar erken böyle birşey yaşayan var mı ? Olabilir mi yani içim bir tuhaf oldu yanlıştır diye düşünüyorum ama doğru olsun diye dua ediyorum...kızlar nolur dua edin...
Kızlar selamlar bu ay kist olduğu için hiç bir tedavi olamadım Soğan kürü Yaptım daha reglime 8 gün var sabah içimden gelen bir sesle test Yaptım.yaklaşık 30 dk sonra ikinci çizgi Gölge gibi belirdi...bu kadar erken böyle birşey yaşayan var mı ? Olabilir mi yani içim bir tuhaf oldu yanlıştır diye düşünüyorum ama doğru olsun diye dua ediyorum...kızlar nolur dua edin...
Evet canım bugün çıktı çizgi 10 dk içinde ve daha belirgin dün hiç yoktu ama anlamadım ki bat cuma günü son 3 gün artık ama ben bunları daha önce de yaşadım korkuyorum yine aynı Şeyler diye kalbini Gören'e kadar hamile sayamam kendimiSlm canım naptin testi tekrarladinmi?
Evet canım bugün çıktı çizgi 10 dk içinde ve daha belirgin dün hiç yoktu ama anlamadım ki bat cuma günü son 3 gün artık ama ben bunları daha önce de yaşadım korkuyorum yine aynı Şeyler diye kalbini Gören'e kadar hamile sayamam kendimi
Sorma bende çok heyecanlıyım, içimden bir ses bu sefer oldu diyor ama bir ses umut bağlama diyor. Bekleyip göreceğiz artık bügün ilişkiden sonra 11. gün artık nasip varsa kısmetimizde devam edecek yoksa bitecek yine. Hayırlısı olsun canım ne diyeyim yarın sabah yeniden test yapıcam, ama bugün ovulasyonda yaptım oldukça koyu çıktı oAyy hadi inşallah hamilesndir canim:)) şimdi şu 3 gün bi türlü geçmez senin için biliyorum ama inşallah bu bekleyişin sonunda hayırlı sonuç alırsın :* sende bizde mutlu oluruz. Ayy kız heycanlandim heeee
inşallah sağlıklı bir hamileliktirKızlar sizce durum nedir daha önce iki kez kimyasal oldu inşallah bu sefer gerçek bebektir dualarınızı esirgemeyin lütfeeen
Maalesef değil canım çizgiler gitti, yine yine yine kimyasal belli ki Allah bana ikinci çocuğu nasip etmiyor, yapacak bir şey yok. Ama tek bildiğim bir daha kendime bunu yapmayacağım. Kendimi bu kadar çok üzmeyeceğim. Yeniden korunmaya kadar verdim. en azından olmayacağını bileceğim için kafamda rahat olur. 1.5 yıldır elimde kocaman kocaman hayal kırıklıkları artık içimi de parçaladı. Herkese, herşeye kızgınım. Allah oğluma ömür versin. Rabbim hiç olmayanlara umudunu kaybedenlere versin inşallah...
Canım ne güzel yazmışsın çok doğru ama insan bazen umutsuzluk içinde buluyor kendini belki vazgeçmek gereklidir. Bugün çok önemli kararlar aldım herşeyi oluruna bırakıyorum...şükrediyorum etmez miyim hiç oğlum benim küçük mucizemdi aklıyla başarılarıyla bizi hergün ayrı mutlu ediyor Allah'ım onları bize bağışlasın bir daha kendimi bu kadar üzmeyeceğim artık bu Sayfayı kapattım ovulasyonlar testler takipler Dr kar ilaçlar hepsi bitti kendiliğinden olursa olur olmazsa Dediğin gibi Hayırlısı deyip geçeceğim artık ve biliyor musun kendi kendimle konuştum bugün ikna ettim öyle iyi geldi ki uzun zamandır dinlememiştim kendi mi hepimizin hakkında Hayırlısı artık canımOlsun nasip tatlım yaaa:)üzme tatlı canını belliki zamanı değil .vakit var demekki ! hem bak sen 1,5 sene diyosun benim 2,5 sene oldu hala yok üzülümuyorum desem yalan olur uzuluyorum her ay bekliyorum bu sefer oldu diye ve biliyomusun her ay internette baktığım bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum adeta evet kesin var diye hamileyim ! ama yoook( olsun diyorum bi oğlum var çok şükür sen nezaman nasip edersen ozaman hayırlısıyla olsun rabbim diyorum ama hiç umudu u kaybetmiyorum . Istiyorum dua ediyorum olsada olmasada sukrediyorum. Hani dua ederken diyoruz ya hayırlısıni nasip et Allahim! işte olmadığı zaman acaba bumu benim için hayırlı olan diye dusunmuyoruz, belkide bir cocuktr bizim için hayırlı olan. O yüzden yok olmiycak benim ikinci çocuğum deme dua et sabret zamanı gelince olur olmassa eğer bilki senin için hayırlı olan budur:)) rabbim önce olmayanlari sonrada tekrar bizim yüzümüzü evlat mutluluğuyla guldursun insallah...
Canım ne güzel yazmışsın çok doğru ama insan bazen umutsuzluk içinde buluyor kendini belki vazgeçmek gereklidir. Bugün çok önemli kararlar aldım herşeyi oluruna bırakıyorum...şükrediyorum etmez miyim hiç oğlum benim küçük mucizemdi aklıyla başarılarıyla bizi hergün ayrı mutlu ediyor Allah'ım onları bize bağışlasın bir daha kendimi bu kadar üzmeyeceğim artık bu Sayfayı kapattım ovulasyonlar testler takipler Dr kar ilaçlar hepsi bitti kendiliğinden olursa olur olmazsa Dediğin gibi Hayırlısı deyip geçeceğim artık ve biliyor musun kendi kendimle konuştum bugün ikna ettim öyle iyi geldi ki uzun zamandır dinlememiştim kendi mi hepimizin hakkında Hayırlısı artık canım
Çok duygulandım amaBakma kuzum sana teselli verdigime bende bazen umutsuzluğa kapiliyorum( tabi sonra kendime kızıyorum sus diyorum kendime , yok deme! olmiycak deme! Sakın! Senin yukarda yüce Rabbin var. Nasıl şükür suzlük edersin. Bukadarmi inancın zayıf senin? bu kadar çabukmu pes ediyosun? bilmezmisinki gönülden inançla isteyerek acdigin ellerini Rabbin boş cevirmez. Diyip açıyorum ellerimi .çok şükür sana Allah'ım bana hayırlı evlat verdin saglikli evlat verdin içimdeki bu şeytanın vesvesesinden sana siginirim. Diyorum. sonra bu kızgınıligim la agliyorum yansıtmiyorum kimseye bu kadar canımın yandigini susuyorum soranlara nezaman nasipse ozaman diyorum. Iste kuzum tek değilsin o yüzden seninde dediğin gibi akışına bırak o gelip bizi bulacak. ..:))