Çok duygulandım ama
Hayır olur mu dalga Geçmek içimden geçenleri kimseye demediklerimi yazmışsın gerçekten çok duygulandım...Aşk olsun dalgami geciyon(( ben sadece içimden geçenleri yazmistim
Canım ya nasılsın neden öyle umutsuz Şeyler yazıyorsun çok kötü oluyorum bize umut yakışır çünkü çok şükür Rabbim bizi annelikle şereflendirmiş...canım ben sabah yine test yaptım Düne göre daha koyu testim çok heycanlandım inşaallah vardır bişeyler....Hayır olur mu dalga Geçmek içimden geçenleri kimseye demediklerimi yazmışsın gerçekten çok duygulandım...
Hayır olur mu dalga Geçmek içimden geçenleri kimseye demediklerimi yazmışsın gerçekten çok duygulandım...
Canım sende biliyorsun insan olmadık hevesleniyor işte benim çizgi tamamen gitti olsun kısmet değilmiş. Senin adına çok çok sevindim inşallah vardır inşallah sağlıklı bir hamilelik olur canım bugün kanda bakir bence iki gün geçmiş oluyor sonuçta Hayırlısı olsun inşallahCanım ya nasılsın neden öyle umutsuz Şeyler yazıyorsun çok kötü oluyorum bize umut yakışır çünkü çok şükür Rabbim bizi annelikle şereflendirmiş...canım ben sabah yine test yaptım Düne göre daha koyu testim çok heycanlandım inşaallah vardır bişeyler....
Canım sonucum 15 çıktı çok düşük Değilim mi gerçi önemli olan katlanması ama yine de bi garip hissediyorum...Canım sende biliyorsun insan olmadık hevesleniyor işte benim çizgi tamamen gitti olsun kısmet değilmiş. Senin adına çok çok sevindim inşallah vardır inşallah sağlıklı bir hamilelik olur canım bugün kanda bakir bence iki gün geçmiş oluyor sonuçta Hayırlısı olsun inşallah
Canımmm çok sevindim. Tebrik ederim hiç endişelenme katlayacaktır. Geç döllenme zaten yumurtlama geç oldu demiştin, artacaktır merak etme :) Süper süper C. tesi bir daha yaptırırsın aynı saatte yaptırmaya çalış ama o önemli. bir de test yapmaya devam et bence koyulaşmadan anlarsın zaten çok çok mutlu oldum. İnşallah devam edecek kalbini ferah tut sen :)Canım sonucum 15 çıktı çok düşük Değilim mi gerçi önemli olan katlanması ama yine de bi garip hissediyorum...
Evet canım ya içim rahat çok şCanımmm çok sevindim. Tebrik ederim hiç endişelenme katlayacaktır. Geç döllenme zaten yumurtlama geç oldu demiştin, artacaktır merak etme :) Süper süper C. tesi bir daha yaptırırsın aynı saatte yaptırmaya çalış ama o önemli. bir de test yapmaya devam et bence koyulaşmadan anlarsın zaten çok çok mutlu oldum. İnşallah devam edecek kalbini ferah tut sen :)
İnşaallah canım ya içim bu sefer rahat çok şükür hiç beklemediğim bir anda geldi daha geçen gün ped almıştım bir Sürü adet olcam diye başım dönüyordu hep meğer hamileymişim Rabbim sanada en kısa zaman sabi haberi almayı nasip etsin inşaallah ümitsizlik hiç bir zaman yok unutma...Canımmm çok sevindim. Tebrik ederim hiç endişelenme katlayacaktır. Geç döllenme zaten yumurtlama geç oldu demiştin, artacaktır merak etme :) Süper süper C. tesi bir daha yaptırırsın aynı saatte yaptırmaya çalış ama o önemli. bir de test yapmaya devam et bence koyulaşmadan anlarsın zaten çok çok mutlu oldum. İnşallah devam edecek kalbini ferah tut sen :)
Yok ben ümitsizliğe kapılmıyorum da en azından şimdi toparladım kendimi bir süre herşeyi oluruna bırakacağım sanırım artık test yapmıyorum. DR a falan gitmeyi düşünmnüyorum. 4.5 cm lik kist varken zaten çok çok zordu. Benimki saçma bir hayal oldu. Ama şimdi belirtiler çok arttı normalde yarın regl günüm ama bugün bile gelebilir. C. tesi test yaptırınca mutlaka yaz merak ederim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin abisine sürpriz olur inşallah :)Evet canım ya içim rahat çok ş
İnşaallah canım ya içim bu sefer rahat çok şükür hiç beklemediğim bir anda geldi daha geçen gün ped almıştım bir Sürü adet olcam diye başım dönüyordu hep meğer hamileymişim Rabbim sanada en kısa zaman sabi haberi almayı nasip etsin inşaallah ümitsizlik hiç bir zaman yok unutma...
Evet canım ya çok Süpriz olcak ama daha söylemem en azından cinsiyeti falan belli olsun öyle... Kistler için SOĞAN suyu diyor herkes inan ben dün SOĞAN aldım adet olayım ben de Yaparım diyordum ama şükür hamile olduğunu öğrendim.,, doktora gitme bencede bir evladımız olmuş ikinci de olur inşaallah her şey nasip haber veririm mutlaka sen de yaz GelişmeleriYok ben ümitsizliğe kapılmıyorum da en azından şimdi toparladım kendimi bir süre herşeyi oluruna bırakacağım sanırım artık test yapmıyorum. DR a falan gitmeyi düşünmnüyorum. 4.5 cm lik kist varken zaten çok çok zordu. Benimki saçma bir hayal oldu. Ama şimdi belirtiler çok arttı normalde yarın regl günüm ama bugün bile gelebilir. C. tesi test yaptırınca mutlaka yaz merak ederim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin abisine sürpriz olur inşallah :)
Halemoon hamile balammmmm ayyy çok güldürdün beni yaaaaa hadi darısı nizlrre yaaa ne olur Allahm ne olur yaaa
Kızlar ben hamileyim ama daha diyemiyorum kendime bile değerim 15 çıktı ve tedavimiz hiç bir şey yapmazken sürpriz oldu adetimi beklerken yarın testi tekrarlıcam inşallah yükselmiştir yarın yazarım yine sizeAyyy ne biliyim kiz cozemedim kim hamileneyse Yuppiiiii bebis geliyoooooo:))) amin canım darısı bizim basimiza insallah tey tey hobaaaaa