Valla öyle yaaa senin durumun benden betermiş bee balammm son gelin benim bizimde erkekten kız yok yani eltimin kızı erkektenilk kız bklm dört gözle bklyr herkes ama beni eltimi dgl işte onun zaten iki tanede var üçüncüyü kimse bklemiyor zaten ama benden ben dahil herkes ikinciyi bklyr hayrlısı ne diyelim yarn klomene başliyorum dua dua dua edin ne olurrrr
Kızlar dün iğnenin 11. Günüydü ve kanda baktırdım <1.20 yani negatif. tek umudum geç döllenmedir inş sonradan yükselir yoksa çok üzülücem
Sağol balammmm bu ara giremedim pek benim klomen kaldı bu ay hastaneye giderken sonuçlarımı götürmeyi unutmuşum doktorda onlara tekrar bakmadan başlayamayız dedi anliyacagın kaldım bu ayda neyse hayırlısı diyelim bugün kandil rabbim bu hayır mübarek günün yüzü suyu hürmetine burda ve bilmediğimiz her nerde bebek isteyen kimler varsa hayırlısıyla nasip etsin inşşşâaalllahhhh yanınızda birtanede bana hatta iki bilem olur yani hiiiiiççç hay8r demem dualarda buluşmak dileğimle hepinize hayırlı kandiller kader arkadaşlarm....
Kiiiiz naptin yaptin mi? Hadi inşallah pozitiftirsabah erken gebelik testi yapıcam certain marka. çok heyecanlıyım umarım pozitif çıkar mübarek gün inş
Malesef negatif canım nasip değilmiş bu ay. Zaten testten kısa bir süre sonra adet başladıKiiiiz naptin yaptin mi? Hadi inşallah pozitiftir
Hmmm olsun canım ya bidaki aya insallah :)dediğin gibi nasip degilmisMalesef negatif canım nasip değilmiş bu ay. Zaten testten kısa bir süre sonra adet başladı
Hayırlı günler hanımlar.
Bende tedavi ile hamile kaldım ve bebeğimi kucağıma aldım çok şükür.
Ikinciyi düşünmek için henüz erken, bebeğim 4,5 aylık daha ama hazır işime ara vermişken arayı çokta acmak istemiyorum.
Bebeğim bir yaşına gelince tekrar başlamak istiyorum çalışmalara ama malum tedavi ile olacak eğer kısmetse, uzun zamanda alabilir hatta Allah korusun ama hiç olmayabilirde..
Benim kadar erken 2. bebeği düşünen oldumu merak ediyorum.
Umarim Rabbim hepinize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder
Amin canım Rabbim senin evladını da bağışlasın.Slm hosgeldin :) rabbim evladını sana bagislasin :) bencede hiç vakit kaybetmeden ikinciyi dusunmelisinbende oğlum 1,5 yaşındayken istedim ikinciyi eşim beklemek istedi daha sonra 2 yaşına gelince her ikimizde istedik oğlum 4,5 yaşında ama biz henüz ikinci bebeğimiz kavusamadik. Eğer tekrar bu kadar geç olacağını bilseydim hiç vakit kaybetmeden ikinciyi düşünürdüm ama olsun vardır bunada bi Hayır tabi senin bebeğin daha çok küçük ama dediğin gibi 1 yaşına geldimi hemen çalışmalara baslamalisin hayırlısı olsun insallah
Amin canım Rabbim senin evladını da bağışlasın.
Haklısın zaman alabilir ikinci bebek, birkac ay sonra başlamalıyım inşallah.
Hepimiz için hayırlısı olsun.
Nasipse neden olmasınAmin canim:) Hayır olsun inşallah bu aralar hep rüyamda bebekle ilgili şeyler görüyorumbugunde ikiz bebeklere hamile birini gördüm acaba ikizlerim falan mi olcak? Ayy inşallah ne güzel olur yaaaaa
Nasipse neden olmasın
Rüyaların belkide haberci rüyalardır
Cok tatli oluyor ikizler gerci bakmasi biraz zor ama evlat olduktan sonra bakmasi bile güzel
Sanirim henüz hamile haberi yok, inşaallah hayırlı güzel haberler gelir bu hafta