Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Hadi bakalım hayırlısı canım insallah tedavin den hayırlı sonuç alrsin:)

Slmmmmm kızlar nörüyonuz bakalım? Ne var ne yok kimseden ses seda cikmiyo?yokmu bi haber? Bebis haberleri duyalimda morelim iz yerine gelsin:))

Sağol balammmm bu ara giremedim pek benim klomen kaldı bu ay hastaneye giderken sonuçlarımı götürmeyi unutmuşum doktorda onlara tekrar bakmadan başlayamayız dedi anliyacagın kaldım bu ayda neyse hayırlısı diyelim bugün kandil rabbim bu hayır mübarek günün yüzü suyu hürmetine burda ve bilmediğimiz her nerde bebek isteyen kimler varsa hayırlısıyla nasip etsin inşşşâaalllahhhh yanınızda birtanede bana hatta iki bilem olur yani hiiiiiççç hay8r demem dualarda buluşmak dileğimle hepinize hayırlı kandiller kader arkadaşlarm....

sabah erken gebelik testi yapıcam certain marka. çok heyecanlıyım umarım pozitif çıkar mübarek gün inş

Amin tatlım amin rabbim bu mübarek günde semaya açtığımız ellerinizi boş cevirmesin insallah :) demekki bu ay beklemen gerekiyormuş rabbim öyle nasip görmüş belliki:) herseyde bi Hayır vardır bakarsın tedaviye gerek kalmaz:) bebis geli verir yoksa bebislermi hayirlisiiiii

Orası öyle balam da işte biran önce tedaviye başlamam lazım yaş olmuş otuz birtane daha olsaydı hayırlısıyla nasip p.tesi tekrar gitcem hasteneye sonuçlarımı alcam işallah bişey ç8kmazda klomene gerek kalmadan bu ay kendiliğinden geli verse bebeğimmmm rabbim büyük bakalm huriye84 hayırlısı olsun üzülme diycem ama boş biliyorum rabbim gönlümüze göre versin işallah Allaha emanet olun...

günaydın güzel haberler başlasın artık bencede...bat 7 mayıs

Eee yani artık başlasın ki bari hamis haberi alıp mutlu olalım:) nasılsa bende bişi yok(

Hayırlı günler hanımlar.

Bende tedavi ile hamile kaldım ve bebeğimi kucağıma aldım çok şükür.

Ikinciyi düşünmek için henüz erken, bebeğim 4,5 aylık daha ama hazır işime ara vermişken arayı çokta acmak istemiyorum.

Bebeğim bir yaşına gelince tekrar başlamak istiyorum çalışmalara ama malum tedavi ile olacak eğer kısmetse, uzun zamanda alabilir hatta Allah korusun ama hiç olmayabilirde..

Benim kadar erken 2. bebeği düşünen oldumu merak ediyorum.

Umarim Rabbim hepinize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder

Slm hosgeldin :) rabbim evladını sana bagislasin :) bencede hiç vakit kaybetmeden ikinciyi dusunmelisin bende oğlum 1,5 yaşındayken istedim ikinciyi eşim beklemek istedi daha sonra 2 yaşına gelince her ikimizde istedik oğlum 4,5 yaşında ama biz henüz ikinci bebeğimiz kavusamadik. Eğer tekrar bu kadar geç olacağını bilseydim hiç vakit kaybetmeden ikinciyi düşünürdüm ama olsun vardır bunada bi Hayır tabi senin bebeğin daha çok küçük ama dediğin gibi 1 yaşına geldimi hemen çalışmalara baslamalisin hayırlısı olsun insallah

Amin canım Rabbim senin evladını da bağışlasın.
Haklısın zaman alabilir ikinci bebek, birkac ay sonra başlamalıyım inşallah.
Hepimiz için hayırlısı olsun.

Amin canım Rabbim senin evladını da bağışlasın.
Haklısın zaman alabilir ikinci bebek, birkac ay sonra başlamalıyım inşallah.
Hepimiz için hayırlısı olsun.

Amin canim:) Hayır olsun inşallah bu aralar hep rüyamda bebekle ilgili şeyler görüyorum bugunde ikiz bebeklere hamile birini gördüm acaba ikizlerim falan mi olcak? Ayy inşallah ne güzel olur yaaaaa

Amin canim:) Hayır olsun inşallah bu aralar hep rüyamda bebekle ilgili şeyler görüyorum bugunde ikiz bebeklere hamile birini gördüm acaba ikizlerim falan mi olcak? Ayy inşallah ne güzel olur yaaaaa
Nasipse neden olmasın

Rüyaların belkide haberci rüyalardır

Cok tatli oluyor ikizler gerci bakmasi biraz zor ama evlat olduktan sonra bakmasi bile güzel
Sanirim henüz hamile haberi yok, inşaallah hayırlı güzel haberler gelir bu hafta

Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürur insallah:)) gerçi senin bebis daha yeni ama rabbim inşallah istediğin zamanda hiç seni yormadan yine bi evlat nasip edr:)) gerçekten yaaaa hiç hamis haberi yokmu? Hadi kizlarrrrr gelsin küçük Prenses ve prensler:):):)

Merhaba kızlar nasılsınız ya giremiyorum bu ara hiç yokmu güzel haberler yaaa bi hamile haberi duyalımda biraz keyfimiz yerine gelsin Rabbim gönlümüze göre versin bu arada doktora gittim sonućlarım iyi bklm önümüzdeki aya kaldı klomen işallah gerek kalmaz ne olur Allahım yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…