Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Selam kizlar doktor salı catlicak yumurtan dedi ama noldu bilmiyorum kasiklarda hafif agrilar var dunden beri esimde bu sabah geldi daha insallah kacirmayiz yumurtayı beklenen gun 28 nisan nasip artik beklicez

Slm canim Hadi bakalım hayırlısı inşallah bu sefer tutturursun da güzel haberlerin gelir bize

Merhaba arkadaşlar bende ikinci bebiş için uğraşanlardanm p.tesi günü klomene başlicam Allah nasip ederse dua edin bana lütfen işallah bebişkolar daha fazla bekletmez bizi çünkü bekledikçe psikolojim bozuluyor bide etrafımdaki hamileleri gördükçe Allah sabır versin hepimize...

Mrb canım aramıza hosgeldin tedavi şimdiden hayırlı olur inşallah:) bende senin gibi hamile birini gördüm mu piskolojim pert Hele Bide BENDEN SONRA cocugu olanlar anam ikinciyi dogurdu ben hala yerimde sayiyom tabi şaka bi yana nasip demekki zamanı gelmedi henüz sabretcez beklicez bizim nazlı bebis lerde gelcek insallah

Merhabalar benim de 5.5 yaşında bir kızım var 3 aylık evliyken plansız geliverdi miniğim. Şimdi ikinciyi istiyoruz 3-4 aydır, olmadı. Doktor pkos dedi ilk kez klomen ve ovitrelle kullandım iğnenin 10. Günü. Bata 6 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ne yapsam acaba? Bu arada hastayım ateşim 38.5-39 arası dünden beri. Ateş düşmeyince parol aldım bugün enfeksiyon için tahlil yaptırıp mecbur kalırsam antibiyotik alıcam. İnş 2. Meleklerimize de en kısa zamanda kavuşuruz :)

Günaydın arkadaşlar.ben de 2.çocuk için uğraşanlardanım.2 yıldır olmuyor.stres dışında hiçbir sorun yok.çok üzülüyorum.

Günaydın arkadaşlar.ben de 2.çocuk için uğraşanlardanım.2 yıldır olmuyor.stres dışında hiçbir sorun yok.çok üzülüyorum.

Günaydın canım hosgeldin:) bak ne güzel diyosun stres dışında bi sorunum yok diye? Bu bi çoğumuza göre senin bizden bi adım daha önde olduğunu gosterir:) çünki hepimizin ufak tefek ya bizden yadaki eslerimizden kaynakli sorunu var ve tedavisi olan olmayanlar var aramızda :) yani demek isteğim bunları göz önünde bulundur pozitif düşün, kafandaki stresi at gitsin! bak işte ozaman 2 aya kalmaz bebis haberini yazarsın:)) iste ozaman bizde cooook mutlu oluruz:)

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun şu ateşli hastalığı bende daha yeni anlattım dikkat et kendine ateş çok kotu ve ne güzel seninde bi kızın var benimde 4,5 yaşında bi oğlum var ama sen yeni düşünmeye başlamış ken nede çabuk tedaviye gecmisler 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra tedaviye başlanıyor diye biliyorum neyse inşallah Bebisin vardır inşallah hayırlı sonuçlar alirsin:) bizede cvp yaz olurmu?

Çok tatlısın canım teşekkürler.
ama işte dediğin gibi olsa keşke.kaç aydır umutluydum.olmadı.bu sabah da yine adetli uyandım.bu ay da gitti.bıktım artık.etrafımdaki herkes istediği zaman çocuk sahibi oldu.benden küçukler benden önce çock sahibi oldular.benim ilki de zor oldu.bu da zorluyor 2 yıldır.geldim 40 yaşına.bu yaştan sonra çocuk mu olur.ama ailem istiyor.sanırım tüp bebek yapmak zorunda kalıcam

Tşk ederim canım. Hormon değerlerim bozuk çıktı 2-3 defa. Usgde polikistik over gördü o nedenle başladık canım. Bata 6 gün var bakalım ne olacak :) inş birbirimize mutlu haberleri veririz :)

Of bide oğlum canmmmm kardeş sorunca iyice morelim bozuluyor yaaa kimse sormasa keşke stresss yapmicamda hrrkes soruyo çünkü eltim 3. bebişe hamile herkes sen ne zaman ikinciyi yapcn diye soruyo valla eltimin hamileliğine tek sevinmediğin yön burası yoksa kızı olcak veee bennn kız çocuklarını çok severim yaaa nasip işte...

Ayy sen benden Büyükmussunn ben sana abla diyim:)tabi bi sakıncası yoksa ablacim inşallah hayırlısıyla rabbim ikinci çocuğu da nasip edr sana benimde ilk çocuğum tedaviyle oldu ikincide 2,5 yıldır olmuyo bakalım nasip inşallah tez zamanda bebislerimiz gelir

Ayy sus bukadar beniml ayni olamazsin ya herhalde kız benim eltim benden 1 sene sonra evlendi o hamile kaldıktan 5 ay sonra ben hamile kaldim ikimizde aynı giderken hop o ikinci oğlunda doğurdu
mu masallah ee bide üstüne yeni eltim geldi oda doğurdu bi erkek onada masallah eee ben hala ayni devam oğlum 4,5 yaşında ben hala ikinciyi dogrcam aynı senin dediği gibi her gören sende doğursana bitane oğlun büyüdü artık heee biliyom büyüdü büyüdü de anam tutturamiyom napiyim illa detay mi veriyim valla kız adamı zorla konusturuyolar hee bu arada benim ne görüceelerimde nede eltilerimde kız çocuk yok yani birimiznden biri kız doğurdu mu oooh yaşadı :))

Valla öyle yaaa senin durumun benden betermiş bee balammm son gelin benim bizimde erkekten kız yok yani eltimin kızı erkektenilk kız bklm dört gözle bklyr herkes ama beni eltimi dgl işte onun zaten iki tanede var üçüncüyü kimse bklemiyor zaten ama benden ben dahil herkes ikinciyi bklyr hayrlısı ne diyelim yarn klomene başliyorum dua dua dua edin ne olurrrr

Kızlar dün iğnenin 11. Günüydü ve kanda baktırdım <1.20 yani negatif. tek umudum geç döllenmedir inş sonradan yükselir yoksa çok üzülücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…