Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Slm canım tebrik ederim umarım saglikli bi gebelik olur senin icin rabbim tamamina erdirsin bebegini kucağına almayi nasip etsin insallah:)

Slm canım tebrik ederim umarım saglikli bi gebelik olur senin icin rabbim tamamina erdirsin bebegini kucağına almayi nasip etsin insallah:)
inşallah canım düne kadar bende ümitliydim ama şimdi değilim dün gece evde idrar testi yaptım ama hiçbirşey çıkmadı yani büyük ihtimal kimyasal gebelik oldu bende ilaçları falan bıraktım bekliyorum adetimin gelmesini

Yaaa olsun canım sağlık olsun nasip( peki hiç gitmedinmi doktora? bence yinede bu durumu bi doktorunla konusmalisin . Belkide bilmediğim başka bi durum vardır.​

Yaaa olsun canım sağlık olsun nasip( peki hiç gitmedinmi doktora? bence yinede bu durumu bi doktorunla konusmalisin . Belkide bilmediğim başka bi durum vardır.​
yok canım gitmedim gitmryi düşünmüyorum kimyasal gebelik olduğu çok belli zaten adetim başlasın belki o zaman giderim

yok canım gitmedim gitmryi düşünmüyorum kimyasal gebelik olduğu çok belli zaten adetim başlasın belki o zaman giderim

Ya suan sacmaliyosun olurmu hiç öyle şey kimyasal veya degil bu durumu doktorun değerlendirmesi lazim. Öyle oturduğu yerden adetim gelsin giderim olmaz.bence şimdi kalkiyosun hazırlanıp doktora gidiyosun eğer kendini ve sağlığını dusunuyosan

hiç bir şey düşünemiyorum artık canım ya ama benim bu yaşadığımı herkes yaşıyabiliyor ben sadece test yaptırınca öğrenmiş oldum belkide yaptırmasam gecikmeyle gelecek adetim o yüzden bekleyeceğim biraz daha zaten bu gün şehir dışına çıkyoruz dün gitmem gerekiyordu hamileyindir bebeğe bişey olur diye ertelemişrtik öğleden sonra yola çıkıyoruz

Ben yine doktora görünmen gerektiğini dusunuyorum. Tamam hani kimyasal gebelik adet kanama sıyla atılan ve bi daki ay bile sorunsuz gebe kalabileceği bi durum belki ama senin tam tersi bi durumunda olabilir ama yinede sen bilirsin kendinden okadar emin konuşuyorsun ki diyecek bişey birakmiyosun hakkında Hayırlısı olur umarım düşündüğün gibi basit bi durumdur.

haklısın canım ben gittiim doktora adet olamayınca çok şükür dün başladı çok şükür adetim doktor ikinci düşük olunca genetik testler yapılsın dedi dün kan verdik eşimle sonuçlar 20 gün sonra çıkacak inşallah bu ayda böyle geçecek bakalım

Ayyy çok şükür tatlım kötü bişey olmamasına sevindim :) inşallah test sonuçlarında temiz cikar :)ve inşallah en kisa zamanda bebis haberi verirsin bize

Ayyy çok şükür tatlım kötü bişey olmamasına sevindim :) inşallah test sonuçlarında temiz cikar :)ve inşallah en kisa zamanda bebis haberi verirsin bize
İnşaallah o Günler'de gelir buralarda paylaşırız birbirimizle ama bidaha kini en yakın arkadaşıma bile söylemeyi düşünmüyorum belli mi olur belki de onun nazarı deyip düşüyordur çok komidin dimi

Inşallah canım insallah evet aslında komik şu n@z@r olayı ama inan bana uzun süre gebe kalamayanlar veya ard arda düşük yapanlara böyle bi mantık var. Aman bu sefer kimseye demiycem kesin nazar var o yüzden böyle oldu diye ya kendim den biliyorum benim 2 sonra oldu diye kayınvalidem, annem ya eşim bile aman kimseye söylemiyelim nazar edrler diyodu ama söyle bişeye var ben bi takvim yaprağını okumustum bi iş kesinleşmeden soylemek bazen o işin bozulmasına neden olurmuş. .. yani sanki bazen bi şeyden tam emin olmadan söylememekte fayda var gibi. O yüzden sende hemen söyleme çünki bende hemen söylemiycem mazallah nazar falan ederler

Kesinlikle Haklısın inan ikinciyi sadece iki arkadaşım biliyor du ama bu sefer nasıl olsa okullarda kapanıyor kimseye söylemeyi düşünmüyorum BÜYÜKLER Herşeyin en iyisini biliyor...ilk düşüktede öyle olmuştu bir kaç kişiye söyledim pat diye düştü yok bu sefer Allah'ın izniyle eşimden başka kimseye söylemem tabi Rabbim nasip ederse inşaallah o günleri görürsek âmin âmin amin

Ne kadar doğru bilmiyoruz canim ama en iyisi tam emin olana kadar soylememek tabi Rabbim nasip ederse eğer:) olur da tekrar anne olursak rabbim bizi ve evlatlarimizi kötü insanların şerrinden nazarı ndan korusun inşallah. He bide ben oğlum da hep dua dinlerdim ve kendime alışkanlık etmiştim, elimi karnimin üstüne koyar Felak ve nas sürelerini okurdum bol bol da salavat getirirdim:))

Selaaam kizlarrrrr Nerdesin iz yaaaaaa herkes benim gibi temizlikimi yapıyo yoksa ???

Aynen öyle şuan zaman yazlıkların çıkıp kışlıkların saklanma zamanı... Aynı iştebeklemedeyiz
Kuzu ben yazlikları kisliklari hallettim halıları yikadim her harfi bitirdim bugün sercem ondan sonra biraz Dinlencem veeeeeeee hepimizin ortak derdi olan 2. Cocuk için çözümler aramaya basliycam hadi bakalım hayırlısı olsun insallah

Oh maşallah ben çok tembelim o zaman inan iş ev çocuk çok yoruluyorum birde bu kimyasal gebelik beni işten soğuttu yemek bile yapmak çok zoruma gidiyor ya...bulduğun Çözümleri paylaşmayı unutma ben bu ay birde SOĞAN kürü yapmayı düşünüyorum ama bakalım midem kabul edecek mi nasıl olsa bunay boş geçecek

Aman kuzum ya bende bu çocuk olmama olayından dolayi içime kapanmıştım hiç bişey yapmak istemiyodum ama sonra kendimi bi silkeledim ve zamana akışına bırakmaya karar verdim şimdi evde kendim bişeyler ugrasiyorum kafa dağıtmak için bi süre böyle yapcam en elinden yazın tadını çıkarmak sonra çözümlere basliycam tabi bulduklarını haberdar ederim seni dur bak bişey yolliycam ben yaptım nasıl olmuş? ?

Şimdilik bu tarz şeylerle oyalanip stres atmaya çalışıyorum iyide oluyo bence sende bi süre kafa dinle sonra tekrar düşünürsen bu süre içersinde yinede beslenmeye dikkat et eşine de sağlıklı yiyecekler yedir ve akışına bırak ben öyle yapcam bakalım hayırlısı olsun bizim için halemoon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…