Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

İnşallah Canım ya dualarımız kabul olur temuzda bebelerimiz olur... Bu gün ve yarın çalışma bir gün ara sonra bir daha çalışma verdi sonrada bekleme Zamanı artık... İnan dedim ya herşeyin normal olması önemli değil benim bir arkadaşım ilaçsız adet göremezdi yumurtlaması hiç olmazdı tedaviye başladığı ay hamile kaldı... Ama benim maşallah saat gibi çalışır herşey normaldir ams yok gebeliği kolay kolay yakalamıyoruz yakalasak da elimizden kayıp gidiyor... Bi bebeği tutamadım diyorum arkadaşlara amma beceriksizim düşürüp duruyorum... sende haber ver gelişmelerden

Hayı cnm çatladıktan bir gün sonra yükselir işte ateş ölçme yönteminin tek dezavantajı bu ovulasyon testi gibi önceden kestiremiyorsun çünkü ateş yükseldiğinde yumurta Çoktan çatlamış oluyor çalışmalar priek anlam ifade etmiyor

Can'ım bende şimdi çıktım Dr dan sağda iki yumurta olmuş biri 19 diğeri 17 mm çok güzel dedi oluruna bırakalım çatlatma iğnesi vermedi yarın ve sonraki gün ilişki dedi sonra 2 kez gün aşırı, kan sulandırıcıya başladı bugün pazartesi de kontrol tekrar. Hayırlısı artık Can'ım iğnesiz çatlamıyor benim ama iyi durumda yumurta gerek yok dedi hayırlısı artık inşallah çatlar bu arada regl den beri bende Ateş ölçüyorum 36.7 ve 37 civarında bugün 36.6 oldu bu çatlayacak demek mi oluyor bilemedim

Oh ne güzel haberler var sende de evet Can'ım Ateş'in düşüyor ve yumurta çatladıktan sonra ki gün yükseliyor o kadar n düşük olduğu gün çatlamış demek ve Ateş'in yükselişe geçip adet gününe kadar düşmezse bu hamilesin demek artık çok iyi anlamaya başladım adetten bir kaç gün öncebaşlıyor düşmeye diyorum tamam adet olacağım... Hadi sanalda bol ateşli günler

Can'ım bilemedim ki iğnesiz Nasıl olacak sanki çatlamayacak gibi geliyor bugünde ölçtüm 36.8 di yine Ateş neyse artık cuma ya kadar hissetmezsem çatlatma iğnesini kendim alıp yaparım artık hayırlısı Rabbim ne yazdıysa o olacak sonuçta

Oh oh bir hamile hamile haberi aldık Allah tamamına erdirsin hayırlı bi şekilde inşallah arkadaşım darısı da nize ve tüm isteyenlere olsun p.tesi doktora gittim veeeeeeee bilgisayar sistemi bozuk olduğu için muayene bile olamadan geri geldim yine kaldi tedavim yani artık diğer aya bklm Rabbim hayırlısını versin...

Allah Razı olsun cnm umarım Hayırlısı ile kese ile kalp atışlarını da duyarız Rabbim sizlere de yaşatsın
İnşallah Can'ım bizimde vaktimiz gelmiştir inşallah sende hiç stres yapma oluruna bırak nasipten ötesi olmuyor inşallah gelmiştir meleğin canım

Hayırlısı be güzelim vardır bir hayır diyoruz işte Allah tez vakitte saatte bize de nasip etsin inşallah

İnşallah Can'ım bizimde vaktimiz gelmiştir inşallah sende hiç stres yapma oluruna bırak nasipten ötesi olmuyor inşallah gelmiştir meleğin canım
Aynen cnm Rabbim ne derse o olur ilk gün biraz kötü oldum ama şimdi çok daha iyiyim iyi düşünüyorum iyi olacak inşallah ama Kötüye de hazırlıyorum kendimi Hayırlısı

Saol cnm sen hamile değil misin ? Öyle Aklımda kaldı üçüz neden takvim yok

Kızlar birşey soracağım şu ovulasyon testi ile ilgili dün yaptığım test kopkoyu değildi ama dün yumurtanın bir tanesi çatladı hissettim zaten çalışma da oldu ama bugün yaptığım test kopkoyu çıktı fakat hiç uzayan akıntı ya da normal akıntı da yok neredeyse kuru bile diyebilirim şimdi bu durumda diğer yumurta yarın mı çatlar bilemedim yoksa bu koyu çizgiyi yakalamışken akıntıyı beklemesem mi bilemedim

arkadaşlar ben de sitede yeniyim ama tüm topikleri ezbere biliyorum. oğlum 6 yaşında ve 3 senedir kardeş istiyor biz de istiyoruz ama nasip olmadı. 6 ay önce doktora gittim kontroller filan yapıldı herşey normal gibiydi. şu an kontrol altında değilim yurt dışına taşındık henüz dokktor bulamadım kendime. dua edin kendiliğinden olsun dil bilmeden doktor tanımadan çok zor((

gunaydin bende hernekadar buraya yazmasamda sizi takip edenlerdenim. yukarda kelebek arkadasin da belirttigi gibi bende nerdeyse butun topikleri ezbere biliyorum burda 4uze hamile kalan bi arkadas vardi onu cok merak ediyorum..
benimde bir kizim var 15 aylik yastan dolayi ikinciyi hemen istedik lakin bu zamana kadar olmadi benim fazla vaktim de kalmadi Allah hakkimizda hayirlisini versin. kelebek arkadasim bende yurtdisindayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…