Merhaba hoşgeldin, gerçi bende sizlr gibiydim ama şimdi yazıyorum dayanamadım:) kaç yaşındasın , bende kendimi biyolojik yaş kaygısına kaptırmıştım da:)
ben 35 yaşındayım, ve bu ay biraz kafam rahat bakalım.inşallah sağlıkla evlatlarımız gelir. Allahım herkese nasip etsin. bu ay beklemedeyim bende:)h.buldum arkadasim. ben 43 yasindayim. kizima 41imde cok cabuk hamile kalmistim. sen kac yasindasin?
ben 35 yaşındayım, ve bu ay biraz kafam rahat bakalım.inşallah sağlıkla evlatlarımız gelir. Allahım herkese nasip etsin. bu ay beklemedeyim bende:)
cok teşekkurler, evet bende bu ay takmadım zaten kafama hiç 28 yaşında zaten hiç tedavisiz hamile kalmıştım şimdi 4 aydır olmadı ve panik oldum. şükür 1 tane evladım var. Allah onlara sağlık uzun ömür versin. bende biliyorum çevremde yaş faktörü hiç sorun değil biliyorum benim bir tanıdık 41 yaşında birinci 44 yaşında ikinci çocugunu yaptı maşallah:) benim adet gecikti aslında ama biraz daha bekliyorum:) yarın kan testi yapacagım ama illede kalp atışı için beklemem gerektiğini hissediyorum. sadece bu aralar dikkat ediyorum:)oo sen cok gencsin daha arkadasim hic stres yapma olur insallah. ben yas faktorune asla inanmayanlardanim. ben 41imde 6ayin icinde iki kere hamile kaldim ilki dustu maalesef. hemen arkasina 3 ay sonra kizima hamile kaldim tedavi takip gormeden. bat ne zamandi?
Dualarımız seninle, hayırlısıyla kucagına alırsın inşallahMerhaba bende araniza yeni katildim 23 yasindayim ikinci bebegim icin bu ay tekrar tedaviye basladik 6aydir korunmadik ama hamile kalamadim ikinci bebegimede tedaviyle hamile kalmistim ins bu at hamile kalabilirim benim icin dua edinn
cok teşekkurler, evet bende bu ay takmadım zaten kafama hiç 28 yaşında zaten hiç tedavisiz hamile kalmıştım şimdi 4 aydır olmadı ve panik oldum. şükür 1 tane evladım var. Allah onlara sağlık uzun ömür versin. bende biliyorum çevremde yaş faktörü hiç sorun değil biliyorum benim bir tanıdık 41 yaşında birinci 44 yaşında ikinci çocugunu yaptı maşallah:) benim adet gecikti aslında ama biraz daha bekliyorum:) yarın kan testi yapacagım ama illede kalp atışı için beklemem gerektiğini hissediyorum. sadece bu aralar dikkat ediyorum:)
Merhaba bende araniza yeni katildim 23 yasindayim ikinci bebegim icin bu ay tekrar tedaviye basladik 6aydir korunmadik ama hamile kalamadim ikinci bebegimede tedaviyle hamile kalmistim ins bu at hamile kalabilirim benim icin dua edinn
inşallah güzel haberlerini alırız:)ben de 33 yaşındayım 5 kasım bat inşaallah bende hamileyimdir
inşaallah canımya ama adet olacak gibi sancım varinşallah güzel haberlerini alırız:)
üşümek gebelik belirtisi olabilir mi? ben bilmiyodum da...ben de öyle üşüyorum ki çorap oatik pofuduk terlik ancak ayaklarım normale dönüyor öyle ki çorapla bile yatıuorum yani...ellerim de hep soğuk. hadi heyecanla cevabını bekliyorum:)HurremSultan nasılsın Can'ım bende geri sayım başladı bat 9 kasım heyecan dorukta doktorun verdiği ilişki takvimine uyumadık ama yinede Ümit dünyası belki vardır diyorum son 6 gün kaldı sende durumlar nedir Veson nasılsın kese görülmüştü galiba en son bu arada benim bu ay Ateş'im iki gündür yükseliyor dün 36.8 di bu sabah 36.9 oldu içim Ümit doldu ama bilemiyorum çok üşüyorum bu arada ellerim buz kesiyor ayaklarım buz gibi
Evet Can'ım ben iki hamileliğimi devüşüdüğüm de anladım özellikle ayak ve ellerim buz kesiyordu hiç ısınmıyor du hadi inşaallah vardır sende haberlerini bekliyorumüşümek gebelik belirtisi olabilir mi? ben bilmiyodum da...ben de öyle üşüyorum ki çorap oatik pofuduk terlik ancak ayaklarım normale dönüyor öyle ki çorapla bile yatıuorum yani...ellerim de hep soğuk. hadi heyecanla cevabını bekliyorum:)
inşaallah canım donuyorum resmen sevindim bu habre yani:) ama adet olacak gibi sızı ve sancılarım var kaç gündür bat 5 kasım az kaldı sabrediyorum. ama tek fark her ay göğüslerim acırdı şişerdi bu ay bişe yok bende ona bağladım ümidimi..hayırlısı Allah'tanEvet Can'ım ben iki hamileliğimi devüşüdüğüm de anladım özellikle ayak ve ellerim buz kesiyordu hiç ısınmıyor du hadi inşaallah vardır sende haberlerini bekliyorum
Canım bugün aklımdan geçtin hiç sesi çıkmadı diye düşündüm. Ben de daha 9 gün var. Son tarih 13 Kasım ama o zamana dayanamam test yaparım gibi geliyor :) Dün dr a gittim ikiside çatlamış yumurtanın 1 gün ara ile çatladılar bu sefer ikisini de kaçırmadım ama nasip tabii olur mu olmaz mı bilinmez, çatlatma iğnesi yapmadığım için daha erken de test yapabilirim, ama yapmakla yapmamak arasındayımHurremSultan nasılsın Can'ım bende geri sayım başladı bat 9 kasım heyecan dorukta doktorun verdiği ilişki takvimine uyumadık ama yinede Ümit dünyası belki vardır diyorum son 6 gün kaldı sende durumlar nedir Veson nasılsın kese görülmüştü galiba en son bu arada benim bu ay Ateş'im iki gündür yükseliyor dün 36.8 di bu sabah 36.9 oldu içim Ümit doldu ama bilemiyorum çok üşüyorum bu arada ellerim buz kesiyor ayaklarım buz gibi
Çok şükür kese göründü düşük riski var haftaya Salı yada Çarşamba kontrol inşallah senden de güzel haberler gelir Ateş'in 9 ay hiç düşmesin inşallahHurremSultan nasılsın Can'ım bende geri sayım başladı bat 9 kasım heyecan dorukta doktorun verdiği ilişki takvimine uyumadık ama yinede Ümit dünyası belki vardır diyorum son 6 gün kaldı sende durumlar nedir Veson nasılsın kese görülmüştü galiba en son bu arada benim bu ay Ateş'im iki gündür yükseliyor dün 36.8 di bu sabah 36.9 oldu içim Ümit doldu ama bilemiyorum çok üşüyorum bu arada ellerim buz kesiyor ayaklarım buz gibi
İnşaallah belirtidir oh ne güzel iki gün kalmış benim de 5 gün var ben biraz test koliğim iki gün kala kesin yaparım herhalde varsa da çıkar hep ama bu ay Nasıl olur bilmiyorum hem yumurtlamayı kaçırdım diyorum gemse ümitliyim diyorum sanırım çaresizlikten hayırlısı inşaallah evlatlarımıza nasip olur abi abla olmakinşaallah canım donuyorum resmen sevindim bu habre yani:) ama adet olacak gibi sızı ve sancılarım var kaç gündür bat 5 kasım az kaldı sabrediyorum. ama tek fark her ay göğüslerim acırdı şişerdi bu ay bişe yok bende ona bağladım ümidimi..hayırlısı Allah'tan
Oh oh ne güzel Ateş de yükselişte inşaallah hiç düşmez benim adete doğru düşmeye başlıyor bakalım Nasıl olacak bu gün 36. 9 böyle devam ederse ben dayanamam test yaparım... Zor günlerdeyiz arkadaşım ben tatildeydim ondan giremedim eve gelince fırsat bulabildim artık bol bol yazarım ve son 5 gün... Hadi inşaallah güzel haberler veririz geçen yıl 11 kasım da öğrenmiştim. Nolur allahım oğullarımıza müjdeyi verelim nolur...Canım bugün aklımdan geçtin hiç sesi çıkmadı diye düşündüm. Ben de daha 9 gün var. Son tarih 13 Kasım ama o zamana dayanamam test yaparım gibi geliyor :) Dün dr a gittim ikiside çatlamış yumurtanın 1 gün ara ile çatladılar bu sefer ikisini de kaçırmadım ama nasip tabii olur mu olmaz mı bilinmez, çatlatma iğnesi yapmadığım için daha erken de test yapabilirim, ama yapmakla yapmamak arasındayımHenüz hiç belirtim yok... Kremsi bol akıntı var durunca sarı oluyor onun dışında bir şey hissetmiyorum şimdilik ama daha çok erken zaten ilk yumurtadan beri 6. gün bugün daha yerleşmemiştir bile :) Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bu ay bizde bebiş haberiyle seviniriz... Rabbim bize de tez zamanda nasip etsin resmen eskidik demirbaş olduk ya benimde ateşim de artış başladı 36.7 civarıydı 37-37.1 civarında 2-3 gündür. hayırlısı canım, inşallah bu üşümelerin belirtidir. Hep diyorum ki belirti aramayacağım ama dayanamıyorum ki utanmasam bugünden test yapacağım. BU ay fazlaca umutluyum aslında neden bilemedim bende inşallah Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz...