- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
h.buldum hurrem. sizi uzun zamandir takip ediyorum aslinda. senin kaybinida biliyorum uzuntunude anliyorum. hemen hemen ayni kaybi bende yasadim kizimdan once. kisa zaman sonra tekrar hamile kaldim ki ben sizden yas olarak buyugum. mumkun oldugunca stres yapmamaya calis ne kadar rahat olursan hamile kalman o kadar kolaylasiyor. Allah kisa zamanda ogluna kardes nasip etsin insallah.Kızlar hoşgeldiniz ,
Rabbim bu ay hepimize nasip etsin inşallah hepimiz uğraşıyoruz kayıplarımız var bekliyoruz bakalım Rabbim ne Zaman nasip ederse diye...
Kızlar kese göründü çok şükür ama kocaman bir kanama Noktası ve düşük riski var dularınızı eksik etmeyin 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı Rabbim hepinize yaşatsın inşallahKızlar hoşgeldiniz ,
Rabbim bu ay hepimize nasip etsin inşallah hepimiz uğraşıyoruz kayıplarımız var bekliyoruz bakalım Rabbim ne Zaman nasip ederse diye...
Can'ım gözün aydın inşallah kalp atışını da duyarsın Rabbim yardımcın olsun yat dinlen hep mümkünse kalkma Allah korusun meleğini Can'ım bende de kanama vardı içerde Progestan kullanmıştım ilaç ve iğneKızlar kese göründü çok şükür ama kocaman bir kanama Noktası ve düşük riski var dularınızı eksik etmeyin 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı Rabbim hepinize yaşatsın inşallah
Allahin izniyle kucagina da alirsin veson. hersey olacagina variyor umarim kanaman olmaz bebegin sana SIKI SIKI tutunur.Kızlar kese göründü çok şükür ama kocaman bir kanama Noktası ve düşük riski var dularınızı eksik etmeyin 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı Rabbim hepinize yaşatsın inşallah
Can'ım çok zor gerçekten kayıplar yaşamak insanı çok yıpratıyor benim durumum sadece stres değil hafif pko var yumurtalar kendiliğinden büyümüyor çatlamıyor ilaç tedavi oldum onda da devamı gelmedi nasip işte Rabbim hepimize nasip etsin kardeş Özlem'i çeken yavrumun yüzüne gülsün rabbimh.buldum hurrem. sizi uzun zamandir takip ediyorum aslinda. senin kaybinida biliyorum uzuntunude anliyorum. hemen hemen ayni kaybi bende yasadim kizimdan once. kisa zaman sonra tekrar hamile kaldim ki ben sizden yas olarak buyugum. mumkun oldugunca stres yapmamaya calis ne kadar rahat olursan hamile kalman o kadar kolaylasiyor. Allah kisa zamanda ogluna kardes nasip etsin insallah.
Can'ım gözün aydın inşallah kalp atışını da duyarsın Rabbim yardımcın olsun yat dinlen hep mümkünse kalkma Allah korusun meleğini Can'ım bende de kanama vardı içerde Progestan kullanmıştım ilaç ve iğne
Allah Razı olsun kızlar benim kızda da böyle olmuştu kanama Noktası vardı ama dışarı da kanama oluyordu inşallah herşey yoluna girereAllahin izniyle kucagina da alirsin veson. hersey olacagina variyor umarim kanaman olmaz bebegin sana SIKI SIKI tutunur.
hmm anladim canim. pkoya en iyi sogan kuru iyi geliyor diyorlar bilmem yaptin mi hic ama. olcak arkadasim Allahin izniyle inan ki.Can'ım çok zor gerçekten kayıplar yaşamak insanı çok yıpratıyor benim durumum sadece stres değil hafif pko var yumurtalar kendiliğinden büyümüyor çatlamıyor ilaç tedavi oldum onda da devamı gelmedi nasip işte Rabbim hepimize nasip etsin kardeş Özlem'i çeken yavrumun yüzüne gülsün rabbim
İnşallah Can'ım inanıyorumki tabi sınavımız buymuş diyorum Rabbim beter şeylerle sınamasın inşallah elbet bir vakti saati var biliyorum ama oğlum çok istediği için dayanamıyorum işte nasip, soğan kürü yaptım o Zaman kist vardı gitti soğan kürü ile sonra bıraktım. Dr um birşey yapma dedi bekliyorum bakalımhmm anladim canim. pkoya en iyi sogan kuru iyi geliyor diyorlar bilmem yaptin mi hic ama. olcak arkadasim Allahin izniyle inan ki.
Girecek Can'ım içini ferah tut Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin inşallah meleğin seninledir canımAllah Razı olsun kızlar benim kızda da böyle olmuştu kanama Noktası vardı ama dışarı da kanama oluyordu inşallah herşey yoluna girere
Âmin cnm inşallah Sen de ovulasyon Gününe gelmişsin tablo öyle siyor inşallah siZler de ben de en kısa zamanda kucağımıza alırız yavrularımızı sağlıklı ve Hayırlısı ileGirecek Can'ım içini ferah tut Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin inşallah meleğin seninledir canım
Merhaba hoşgeldin, gerçi bende sizlr gibiydim ama şimdi yazıyorum dayanamadım:) kaç yaşındasın , bende kendimi biyolojik yaş kaygısına kaptırmıştım da:)gunaydin bende hernekadar buraya yazmasamda sizi takip edenlerdenim. yukarda kelebek arkadasin da belirttigi gibi bende nerdeyse butun topikleri ezbere biliyorum burda 4uze hamile kalan bi arkadas vardi onu cok merak ediyorum..
benimde bir kizim var 15 aylik yastan dolayi ikinciyi hemen istedik lakin bu zamana kadar olmadi benim fazla vaktim de kalmadi Allah hakkimizda hayirlisini versin. kelebek arkadasim bende yurtdisindayim.
Ağzından bal damlıyor keşkeeee daha tedaviye bile başlayamadm her defasında bir sıkıntı çıkıyor bir türlü başlayamadk tedaviye hayırlısı diyip bekliyoruz bklm yani hamile falan değilim maaalesefSaol cnm sen hamile değil misin ? Öyle Aklımda kaldı üçüz neden takvim yok
Öyle tabiki hürremcimde iste böyle beklemek de çok can sıkıcı hayırlısı diyorum ne diyim belkide rüyamı yaşıyacam bilemem belkide gerçekten 1,5 yıl daha beklicem zaten rüyam hiççç çıkmıyoki aklımdan hayırlısı bklm cnmHayırlısı be güzelim vardır bir hayır diyoruz işte Allah tez vakitte saatte bize de nasip etsin inşallah
Demekki yakında kalacaksın inşallahAğzından bal damlıyor keşkeeee daha tedaviye bile başlayamadm her defasında bir sıkıntı çıkıyor bir türlü başlayamadk tedaviye hayırlısı diyip bekliyoruz bklm yani hamile falan değilim maaalesef
Ya rüyalar bilinçaltımızın oyunu ben neler görüyorum bilsen mesela dün gece bazen hamile görüyorum bazen ultrasonsa hele bir keresinde oğluma kardeşini söylerken gördüm uyandığımda o gün boyunca ağladım bu kürtajdan sonra oldu Nasıl etkileniyorsak artık üzülmemek elde değil elbet vakti var arkadasım hayırlısı artık inşallah tez vakitte nasip olur Can'ım benimÖyle tabiki hürremcimde iste böyle beklemek de çok can sıkıcı hayırlısı diyorum ne diyim belkide rüyamı yaşıyacam bilemem belkide gerçekten 1,5 yıl daha beklicem zaten rüyam hiççç çıkmıyoki aklımdan hayırlısı bklm cnm
Canmsın ya iyiki varsınız yaa inşallah arkadaşım inşallah Rabbim hepimize bütün isteyenlere versin tez vakitte versin meleklerimiziDemekki yakında kalacaksın inşallah