- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 42
Canım ya neler oluyor tam anlamadım ama inşaallah gerçek sağlıklı bir gebeliktir. Gecikmeyle mi gitmiştin doktora inan ma sen her söylenene boşver iki gün arayla kan versende yapacakları bişey yok bekleyip göreceksin çok stresli günler inşaallah iyi haberlerle gelirsin yarınBugün regl 28 Dr a gittim dedi kese görülmez ama rahim duvarına falan bakalım dedi bir baktı kese ama düzensiz ve içi boşregl kısa mı sürdü dedi yok dedim Bayağı regl oldum hatta ovulasyon takibi yapıyorum bu ay tekrar yumurtladım Dr şaşırdı ama o keseye değer 1500 lerde Olmalı idi değer 321 bilmiyorum kafam çok Karışık pazartesi tekrar test gerçekten duaya ihtiyacım var
Canım yine aynı doktora mı devam ediyorsun iğne yapmanı mı söyledi sana birde şu benim yaptığım kan sulandırıcı iğnelerden mi.. Ben yarın doktora gideceğim bakalım yumurtalar ne alemde ama benim yumurtam çatladı büyük ihtimal dün çok bariz hissettim birde bu gün çamaşırımda çok az kan vardı galiba güçlü bir yumurtaydı diye düşündüm öyle duymuştum.. Neyse Can'ım güzel bir hafta olsun ve diğer hafta güzel haberler olsun inşaallahGünaydın ,
Tedavi kapsamında kendime iğne yapıyorum düşündümde iğneden deli gibi korkan ben bacağımdan iğne yaptım kendime ampulü hazırladım ve yaptım. Korka korka video izledim internetten Nasıl yapılıyor diyeRabbim nasip etsin inşallah bu çektiklerimiz don bulsun inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin bu ay çok umutluyum inşallah hepimize nasip olur
Yok cnm 28. Günümdü geçen ay regl oldum ama Dr geçen aydan hamile kalmış olabilirsin dedi çünkü gözükmemesi gereken kocaman keseye benzer bir şey vardı ama içinde bebek yoktuCanım ya neler oluyor tam anlamadım ama inşaallah gerçek sağlıklı bir gebeliktir. Gecikmeyle mi gitmiştin doktora inan ma sen her söylenene boşver iki gün arayla kan versende yapacakları bişey yok bekleyip göreceksin çok stresli günler inşaallah iyi haberlerle gelirsin yarın
İnşallah güzel haberler verirsin bize canım... Mutlaka yaz habersiz bırakma, Rabbim gönlüne göre versin.Yok cnm 28. Günümdü geçen ay regl oldum ama Dr geçen aydan hamile kalmış olabilirsin dedi çünkü gözükmemesi gereken kocaman keseye benzer bir şey vardı ama içinde bebek yoktuyani Dr bile durumu anlamadı kesin birşey diyemedi.inşallah kan değerlerim güzel çıkar
Âmin cnm cümlemize kan verdim sonuç çıkınca yazarımİnşallah güzel haberler verirsin bize canım... Mutlaka yaz habersiz bırakma, Rabbim gönlüne göre versin.
Evet canım, aynı Dr a gidiyorum. Yok bu bahsettiğim iğne yumurta gelişsin diye işte, Menegon, normal enjeksiyon, damar içine yapılıyor. bacağımdan yaptım ama çok acıdıCanım yine aynı doktora mı devam ediyorsun iğne yapmanı mı söyledi sana birde şu benim yaptığım kan sulandırıcı iğnelerden mi.. Ben yarın doktora gideceğim bakalım yumurtalar ne alemde ama benim yumurtam çatladı büyük ihtimal dün çok bariz hissettim birde bu gün çamaşırımda çok az kan vardı galiba güçlü bir yumurtaydı diye düşündüm öyle duymuştum.. Neyse Can'ım güzel bir hafta olsun ve diğer hafta güzel haberler olsun inşaallah
inşaallah Can'ım ama dedim ya ben erken yumurtluyorum ve yine büyük ihtimal yumurtam çatladı bu gün belli olur artık birde çatlatma iğnesi kullanmayı istemiyorum zaten bakalım benim çalışmalar bu gün yarın biter birde attık gerçekten önemli değil yumurta varmış yokmuş çatlamış çatlamamış yıllardır her ay mutlaka yumurtluyorum çatlıyorda ama tutmayınca tutmuyor bakalım artık elden bişey gelmiyor geçen sene 10 kasımda hamile olduğumu öğrenmiştim hep aklımda o gün ve yaşadıklarım bakalım bu ay yüzümüz gülecek miEvet canım, aynı Dr a gidiyorum. Yok bu bahsettiğim iğne yumurta gelişsin diye işte, Menegon, normal enjeksiyon, damar içine yapılıyor. bacağımdan yaptım ama çok acıdıkan sulandırıcı gibi olmadı Neyse bakalım yarın gideceğim bende çatlatma iğnesini konuşacağız. birde bakacak ne kadar büyümüşler 2 tane yumurta vardı sağda 1 solda 1 vardı. İnşallah sağlıklı güzel bir yumurtadır ve sana bebeğini getirir canım bu hafta çalışma haftası olacak sanırım bizde de Pazartesi gideceğim bir daha hayırlısı artık canım... İnşallah rabbim sıkıntılarımızı görür ve gönderir meleklerimizi...
Evet ya çok meraktayım bu saatte pek giremezdim nete ama sırf seni merak ettim inan hadi hayırlı haberlerle gel ben pek ihtimal vermiyorum geçen aydan kalacağına ama tabinbilemeyizÂmin cnm cümlemize kan verdim sonuç çıkınca yazarım
hay ağzını öpeyim Dr a mesaj attım sonucu bekliyorımEvet ya çok meraktayım bu saatte pek giremezdim nete ama sırf seni merak ettim inan hadi hayırlı haberlerle gel ben pek ihtimal vermiyorum geçen aydan kalacağına ama tabinbilemeyiz
Canım hiç canını sıkma bence %70 artması yeterli diyor çoğu dr tam ikiye katlamayabilir. İnşallah hakkında hayırlısı olur. İnan çok isterim. Bu topikten hamile birilerinin çıkmasını en azından birimizin çocuğunun kardeş özleminin bitmesini çok isterim...Sonuç 321 den 520 ye yükselmiş sanki az gibiÇarşamba yeniden test bu süreç çok stresli
Evet senin epey erken oluyor yumurtlama 9-10. gün oluyor. İnşallah kendiliğinden çatlamıştır ve gerçek bir bebek getirir sana. Dur bakalım. Belki doğal süreç işe yarar kendiliğinden gelişir herşey... İnşallah bu sene 10 kasımda gerçek, sağlıklı bire hamilelik öğrenirsin... Tabi bende arkandan gelirim :)Ğ
inşaallah Can'ım ama dedim ya ben erken yumurtluyorum ve yine büyük ihtimal yumurtam çatladı bu gün belli olur artık birde çatlatma iğnesi kullanmayı istemiyorum zaten bakalım benim çalışmalar bu gün yarın biter birde attık gerçekten önemli değil yumurta varmış yokmuş çatlamış çatlamamış yıllardır her ay mutlaka yumurtluyorum çatlıyorda ama tutmayınca tutmuyor bakalım artık elden bişey gelmiyor geçen sene 10 kasımda hamile olduğumu öğrenmiştim hep aklımda o gün ve yaşadıklarım bakalım bu ay yüzümüz gülecek mi
İnşallah cnm Allah Razı olsun sırayla hepimiz inşallahCanım hiç canını sıkma bence %70 artması yeterli diyor çoğu dr tam ikiye katlamayabilir. İnşallah hakkında hayırlısı olur. İnan çok isterim. Bu topikten hamile birilerinin çıkmasını en azından birimizin çocuğunun kardeş özleminin bitmesini çok isterim...
Canım bu gün kontrole gittim çok sağlıklı ve yeterli düzeyde kaliteli bir yumurtan var dedi sol tarafta iğne de vermedi gerek yokyeteri kadar büyümüş dedi yani herşey normal ama bakalım neler olacak dün ilişki oldu mu diye sordu oldu dedim çok iyi o zaman derdi... Çok konuşmadık ben yine çok gerildim doktorum yanından hiç birşey söylemeden çıktım... Rabbim hayırlısını versin inşaallah bu ay yani iki hafta sonra alırız güzel haberleri ve sağlıkla temmuz annesi oluruz... Amiin...Evet senin epey erken oluyor yumurtlama 9-10. gün oluyor. İnşallah kendiliğinden çatlamıştır ve gerçek bir bebek getirir sana. Dur bakalım. Belki doğal süreç işe yarar kendiliğinden gelişir herşey... İnşallah bu sene 10 kasımda gerçek, sağlıklı bire hamilelik öğrenirsin... Tabi bende arkandan gelirim :)
Canım okudum şimdi değerin yükselmiş herhangi bir açıklama yaptı mı doktorun yani geçen aydan falan gibi.. İnşaallah çarşamba daha iyi katlar değerin sabır az daha sabır... Elimizden bişey gelmiyor çünkü...İnşallah cnm Allah Razı olsun sırayla hepimiz inşallah
Cnm çok şükür değer Artış gösterdi umarım daha da artarak devam eder Dr a kese değil de başka birşey olabilir mi kanama Noktası hematom falan Dr evet dedi umarım kese değildir ve önemli birşey de değildir haberdar ederim sizleriCanım okudum şimdi değerin yükselmiş herhangi bir açıklama yaptı mı doktorun yani geçen aydan falan gibi.. İnşaallah çarşamba daha iyi katlar değerin sabır az daha sabır... Elimizden bişey gelmiyor çünkü...
Süper çok sevindim inşallah sağlıklı olan o yumurta sağlıklı bir bebeğe dönüşür Can'ım bende yarın gideceğim Dr a daha 2-3 gün var bence çatlamasına bakalım bana iğnede verecek çatlatma iğnesi benimkiler sorunlu oluyor çatlamıyor büyümüyorCanım bu gün kontrole gittim çok sağlıklı ve yeterli düzeyde kaliteli bir yumurtan var dedi sol tarafta iğne de vermedi gerek yokyeteri kadar büyümüş dedi yani herşey normal ama bakalım neler olacak dün ilişki oldu mu diye sordu oldu dedim çok iyi o zaman derdi... Çok konuşmadık ben yine çok gerildim doktorum yanından hiç birşey söylemeden çıktım... Rabbim hayırlısını versin inşaallah bu ay yani iki hafta sonra alırız güzel haberleri ve sağlıkla temmuz annesi oluruz... Amiin...
İnşallah sağlıklı gerçek bir hamilelik olur Can'ım Rabbim Hakkı'nda hayırlısını versinC
Cnm çok şükür değer Artış gösterdi umarım daha da artarak devam eder Dr a kese değil de başka birşey olabilir mi kanama Noktası hematom falan Dr evet dedi umarım kese değildir ve önemli birşey de değildir haberdar ederim sizleri
Oh süper ozaman inşaallah o gördüğü kese değildir.. Sevindim Can'ım ya inşaallah sağlıklı bir hamileliktir yaz mutlaka olur mu birde sana bişey sormak istiyorum Ateş ölçme topiğinden takip etmiştim seni ben üç aydır falan takip ediyorum bu ay garip bişey oldu normalde Ateş'im 36.6 dır ama bu ay 36.8 de devam ederken bu sabah 36.2 olmuş yumurtam bu gün çatlar dedi doktor o yüzden mi bu kadar düştü Ateş'im yükselince çatlamıyormuydu yumurta kafam karıştı inanC
Cnm çok şükür değer Artış gösterdi umarım daha da artarak devam eder Dr a kese değil de başka birşey olabilir mi kanama Noktası hematom falan Dr evet dedi umarım kese değildir ve önemli birşey de değildir haberdar ederim sizleri