Memorialin o dönemde 260 tl idi.medical park 187 tl şuan.Canim muayene ücretleri ne kadar?
Memorialin o dönemde 260 tl idi.medical park 187 tl şuan.
;-) ben orda başladiğim için oraya gitmiştim.memorialde 9000 tl doğum 4500 tl de medikal parkta doğum...benim gebelık takıbım 3000 lira civarı tutmustu not ediyordum ben ger gittiğimide orfan bi total çıkarmıstımOooo oo bana göre cook pahaliben herhangi bi özel hastaneye maksimum 60 tl oduyorum yani orası beni aşar canim
;-) ben orda başladiğim için oraya gitmiştim.memorialde 9000 tl doğum 4500 tl de medikal parkta doğum...benim gebelık takıbım 3000 lira civarı tutmustu not ediyordum ben ger gittiğimide orfan bi total çıkarmıstım))
Kızlar Selam,
Cumartesi maalesef regl oldumBugün Dr a gittim. Tahmin ettiğim gibi tek yumurtam çatlamamış. 4 cm lik bir kist oluşmuş. Üstelik reglin 3 günü gitmemiş. Bu ay doğum kontrol hapı vereyim dedi ama ben istemiyorum. Kullanmayacağım kendiliğinden gitsin diye bekleyeceğim belki soğan kürü falan yaparım. Yarın bir prof a gideceğim. Artık kısmet sanırım yavaş yavaş vazgeçiyorum. Moralim yerlerde hasta olmayı kabullenmiştim de bu kist olmasaydı birde boşu boşuna 1 ay ertele bir sonraki ay eşim burada olmayacak ümidim gittikçe azalıyor
Valla bende baska bir hastaneyede gidiyordum baska bir doojtor daha kontrol ediyordu.acil doğuma girdim.20 lira muayne ücreti idi.1000 tl de sezeryanDedigim gibi tatlım bunlar bana göre çok ucuk fiyatlar tabiki herkes kendi maddi imkanı cercevesinde hareket ediyo:) ya bide bütün hastanelerde genel olarak aynı tedavi yöntemi uygulaniyo zaten. Hani tüp bebek olayı olsa ok ama herhangi bi özel hastanede 60 tl muayene ücreti ve yaklaşık okarakt a600 tl civarı doğum ücreti olan bi hastaneyi tercih ederim
Valla bende baska bir hastaneyede gidiyordum baska bir doojtor daha kontrol ediyordu.acil doğuma girdim.20 lira muayne ücreti idi.1000 tl de sezeryan
Buda 2012 drki fiyatlardı zaten.bende adet olmayı beklıyorum bi olsamda bebişlerim gelseBen tatlım 2011 de dr ma 45 lira muayene ücreti ve 450 sezaryen ücreti ödemiştim. Ve dr in ilgi alakalari gayet iyiydi:)) tabi şimdiki sezaryen ücretini bilmiyorum eğer ikinci çocuğu a gebe kalırsam allah in izniyle onu da ogrencem
Neden moralini bozuyorsun canım.?rahat ol oluruna bırak.ben bilr takmıyorum o kafar canım.kullan doktorun verdiği ilacı bence eşinin geldiği ay denersin tekrar biraz dinlen hava cok güzel baharın tadını cıkar rahatla bidaha denersinKızlar Selam,
Cumartesi maalesef regl oldumBugün Dr a gittim. Tahmin ettiğim gibi tek yumurtam çatlamamış. 4 cm lik bir kist oluşmuş. Üstelik reglin 3 günü gitmemiş. Bu ay doğum kontrol hapı vereyim dedi ama ben istemiyorum. Kullanmayacağım kendiliğinden gitsin diye bekleyeceğim belki soğan kürü falan yaparım. Yarın bir prof a gideceğim. Artık kısmet sanırım yavaş yavaş vazgeçiyorum. Moralim yerlerde hasta olmayı kabullenmiştim de bu kist olmasaydı birde boşu boşuna 1 ay ertele bir sonraki ay eşim burada olmayacak ümidim gittikçe azalıyor
Hayırlısı insallah en kisa zamanda kavusuruz bebislerimizeBuda 2012 drki fiyatlardı zaten.bende adet olmayı beklıyorum bi olsamda bebişlerim gelse
İnşallah canım ya.benim kızdayatagının altinda kutusunda bebek beşiği var onu aç. Diyor beek gelsin öyle demiştim hergün bebeiş gelsin bunu aç diyor;-).Hayırlısı insallah en kisa zamanda kavusuruz bebislerimize
Hakkımız da hayırlısı ben de pco luyum amabdaha tedaviue başlamadımAmin inşallah.ben polıkıstık over hastasıyım eşimde sperm sayısı düşük.tüp bebek tedavisi gördüm fakat transferim ertelendi kısmetse bu ay transferim var.kızım doğdugundan beri istiyoruz 2,5 senedir.
Ne zaman baslamayı düşünüyorsun ilk cocugun kaç yasında canım!Hakkımız da hayırlısı ben de pco luyum amabdaha tedaviue başlamadım
Hakkımız da hayırlısı ben de pco luyum amabdaha tedaviue başlamadım
İnşallah canım ya.benim kızdayatagının altinda kutusunda bebek beşiği var onu aç. Diyor beek gelsin öyle demiştim hergün bebeiş gelsin bunu aç diyor;-).
Oda beklıyor kardeşini kücülen esyalarını kaldırdık onlarrr kardeşin diyor sipam....
Valla benim asıl duam allah evlat hasretiyle yanip tutusanlara versin.ben tatmişim o duyguyu rabbime binlerce aukur tatmayanlara cok zorAyy Kıyamam ya yerim ben onu:)) işte asıl zor olan bu bizim icin nezaman kardeşim gelcek sorusu bizi yiyip bitiriyohani bi cvp da veremiyoz ki çocuklara .yavrum şu zamanda gelcek diye hakkimizda hayırlısı ya... yakında siyircaz ama bak ben yazıyorum ahanda buraya
Valla benim asıl duam allah evlat hasretiyle yanip tutusanlara versin.ben tatmişim o duyguyu rabbime binlerce aukur tatmayanlara cok zor