Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Can'ım eğer ilaç verecekse 5. Gün de başlanabiliyor. Benim Dr 3. Gün Serophene başlıyor o bitince gidiyorum sonra iğne veriyor onun dediğine göre o olmadan olmazmış Menagon 4 gün günde 1 kez o yapılıyor sonra yine kontrol sonra çatlatma iğnesi ve çatladı mı diye kontrol 16. Günden itibaren kan sulandırıcı ve Progestan 10 gün de böyle geçiyor sonra testi bekliyoruz ilk ay kaçırmıştım ikinci ay tuttu ama olmadı işte nasip bu 3. Deneme bakalım neler bekliyor bizi bir arkadaşımın haberini aldım dün 9 yıldan sonra ilk bebeğine hamile öyle çok sevindim ki içim Ümit doldu sanki onun arkasından olacak gibi geliyor inşallah artık Zaman'ı gelmiştir ne diyeyim Can'ım nasip kısmet işte Rabbim Hakkı'mızda hayırlısını versin bu ay olursa oğlum gibi olacak ona da ekimde kalmıştım temmuzda doğdu inşallah Abisine doğum günü hediyesi olarak doğar Can'ım inşallah tek dileğim bu inan ki sende bence başla ilaca vakit geçirme pazartesi kontrole gidersin bir şey olmaz bence
İnşaallah kalırsın Canım ya doktor bana artık ilaç kullanamayız demişti en son yani artık iğne tedavisine geçiyoruz dedi ben zaten yarın gideceğim randevumu aldım çünkü rahim filminin sonucunu almadım onu değerlendirecek tedavi olmaz sanırım bu ay bakalım çünkü ilk üç gün gelmelisin demişti daha önce ben birde erken yumurtluyorum...desene bir sonraki adeti birlikte bekliyoruz günlerimiz aynı nerdeyse.. İnşaallah güzel haberler alırız

Kızlar bende sizin durumunuzdayım. Kizim 9 yasinda ikinci için ugraşıyoruz geçen sene hamile kaldım ama kalp atışı durdu. Bu ay tüp bebek tedavisine başladım. Yaşım geçiyor, inş bunda ikinci yavrumuza kavuşuruz. Allah büyük dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden.

İnşaallah kalırsın Canım ya doktor bana artık ilaç kullanamayız demişti en son yani artık iğne tedavisine geçiyoruz dedi ben zaten yarın gideceğim randevumu aldım çünkü rahim filminin sonucunu almadım onu değerlendirecek tedavi olmaz sanırım bu ay bakalım çünkü ilk üç gün gelmelisin demişti daha önce ben birde erken yumurtluyorum...desene bir sonraki adeti birlikte bekliyoruz günlerimiz aynı nerdeyse.. İnşaallah güzel haberler alırız
İnşallah Can'ım Allah büyük yine denk geldi günlerimiz inşallah bu sefer gerçek bir hamilelikle devam ederiz. Hayatta hiçbir şeyi bu kadar çok istemedim en çok da oğlum için Allahım onların yüzüne gülsün inşallah Can'ım. Sana da benzer bir iğne verir Menagon tada gonal f inşallah ilk Aydan gelir bebiş Can'ım

Kızlar bende sizin durumunuzdayım. Kizim 9 yasinda ikinci için ugraşıyoruz geçen sene hamile kaldım ama kalp atışı durdu. Bu ay tüp bebek tedavisine başladım. Yaşım geçiyor, inş bunda ikinci yavrumuza kavuşuruz. Allah büyük dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden.
Hoş geldin inşallah tüp Bebek'le sonuç alırsın tabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin.benim de oğlum 8 yaşında 20 ayda 2 kimyasal ve kalp atışı olmadığı için 1 kürtaj var. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah tez vakitte saatte bizlere yeniden anne olmayı nasip etsin bu ay yeniden başladım tedaviye nasip artık

Amin inş ,aşılamı sizin tedaviniz ben aşılama için gittim eşimin sperm sayısı düşük çıktı boşa zaman kaybınız olur dedi. Bakalım kısmetse tüp bebegi deneyecez inş

İnşallah Can'ım Allah büyük yine denk geldi günlerimiz inşallah bu sefer gerçek bir hamilelikle devam ederiz. Hayatta hiçbir şeyi bu kadar çok istemedim en çok da oğlum için Allahım onların yüzüne gülsün inşallah Can'ım. Sana da benzer bir iğne verir Menagon tada gonal f inşallah ilk Aydan gelir bebiş Can'ım
İnşaallah canım inan çok güzel olur.. Bakalım yarın belli olur artık eğer yine doktorum keyifsiz ve isteksiz davranırsa doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Yoruldum artıksam pes edemiyorum evladım için pes edemiyorum..

Amin inş ,aşılamı sizin tedaviniz ben aşılama için gittim eşimin sperm sayısı düşük çıktı boşa zaman kaybınız olur dedi. Bakalım kısmetse tüp bebegi deneyecez inş
Hoş geldin aramıza bende yaklaşık üç yıldır bekliyorum bir düşük bir kimyasal gebeliğim var aralarda bir aşılama yaptırdım yaklaşık 6 ay ilaç tedavisi ama hiç pozitifi göremedim... En son yağ çektirdim... Bakalım neler olacak..

Allah isteyen herkezin gönlüne göre versin.demekki daha zamanı var diye düşünüyorum.

Aslında tedavi aşılama tedavisi ama normal yolla hamilelik deniyoruz aşılama yapılmıyor tutuyor da ama ne varsa sonradan gidiyor :KK43:

İnşaallah canım inan çok güzel olur.. Bakalım yarın belli olur artık eğer yine doktorum keyifsiz ve isteksiz davranırsa doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Yoruldum artıksam pes edemiyorum evladım için pes edemiyorum..
Sak'ın pes etmek yok aynı bende senin durumundayım oğlum için vazgeçemem öyle çok istiyor ki onlar melek kadar saf temiz Rabbim duyacaktır elbet seslerini Dr dan sonra yaz mutlaka

Mrb arkadaslar bende sizin gibiydim.bu topiklerde az gezmedim cok iyi anliyorum sizi
Insan birinci cocugu o annelik duygusunu yasamak icin istiyor 2.ise daha cok evlat icin istenir.yalniz kalmasin bir can yoldasi olsun diye
Benim de surecim 4 yili buldu.cok zordu.
Tibben imkansz durumdaydm cunku erken menopoza yakalanmıştım 24 yasinda.yumurta yoktu.adet olamiyordum ilacsz.dr lar rahim ve yumurta durumumun 50 yaşındaki bi kadinla esdeger oldugunu asla bir daha cocuk sahibi olamiyacagimi söylediler hep.tek care donasyondu onlara gore
Ama kizimin bitmek bilmeyen kardes arzusu beni cok uzdugu gibi herseye ragmen mücadeleyi birakmamam icin kamciliyordu
Nerdeyse hergun kardes muhabbeti.sunun kardesi var benim niye yok.ah bi kardesim olsa oynasam.hersey takdiri ilahi ama insan cok caresz hissediyordu kendini.
Neyse ne duyduysam denedim desem yeridir.bazen o kürleri yaparken kendimle dalga geciyodum.hic yumurta yok bunlar ne ise yarar diye.yumurta takibi yapardm surekli.ve genelde hic olmazdi.cok nadir bir tane minicik bi folikul gorulurdu ama ise yaramaz dendigi icin dendigi icin değerlendirmeye bile gerek gorulmeyen cinsten.buna ragmen kizim icin pes etmedim.ve cok sukur mucizemiz geldi.Rabbim onun dualarini kabul etti.olmaz denileni oldurdu.
Umarim sizde bir an once ikinci meleklerinize kavusursunuz.zor bi sürec bazen pes edebiliyo insan ama yine silkelenmk lazim.elimzden geleni yapalm gerisi Allaha kalmis
Hepinize bu yolda bol sabir bol sans diliyorum.lutfen ümitsizliğe kapilmayin.

1 yıl kadardır 2. bebeğimizi istiyoruz ama olmuyor doktorum bugün inofolic yazdı. kullanıpta hamle kalabilen var mı aceba?
çıldırmak üzereyim ilk gebeliğim istediğimiz ayda şıppp diye olmuştu :KK43:

Mrb arkadaslar bende sizin gibiydim.bu topiklerde az gezmedim cok iyi anliyorum sizi
Insan birinci cocugu o annelik duygusunu yasamak icin istiyor 2.ise daha cok evlat icin istenir.yalniz kalmasin bir can yoldasi olsun diye
Tibben imkansz durumdaydm cunku erken menopoza yakalanmıştım 24 yasinda.yumurta yoktu.adet olamiyordum ilacsz.dr lar rahim ve yumurta durumumun 50 yaşındaki bi kadinla esdeger oldugunu asla bir daha cocuk sahibi olamiyacagimi söylediler hep.tek care donasyondu onlara gore
Ama kizimin bitmek bilmeyen kardes arzusu beni cok uzdugu gibi herseye ragmen mücadeleyi birakmamam icin kamciliyordu
Nerdeyse hergun kardes muhabbeti.sunun kardesi var benim niye yok.ah bi kardesim olsa oynasam.hersey takdiri ilahi ama insan cok caresz hissediyordu kendini.
Neyse ne duyduysam denedim desem yeridir.bazen o kürleri yaparken kendimle dalga geciyodum.hic yumurta yok bunlar ne ise yarar diye.yumurta takibi yapardm surekli.ve genelde hic olmazdi.cok nadir bir tane minicik bi folikul gorulurdu ama ise yaramaz dendigi icin dendigi icin değerlendirmeye bile gerek gorulmeyen cinsten.buna ragmen kizim icin pes etmedim.ve cok sukur mucizemiz geldi.Rabbim onun dualarini kabul etti.olmaz denileni oldurdu.
Umarim sizde bir an once ikinci meleklerinize kavusursunuz.zor bi sürec bazen pes edebiliyo insan ama yine silkelenmk lazim.elimzden geleni yapalm gerisi Allaha kalmis
Moral ve desteğin için teşekkür ederiz, aynen dediğin gibi evlatlarımız için vazgeçemeyiz, ne kadar çaresiz hissetsemde üzgün hissetsemde , yapacak bir şey yok, umutlu olmak, sabırla beklemek dilemek zorundayım. O minicik bedeniyle o kadar masum ve doğal bir şey istiyor ki Rabbim inşallah bizim hikayemizi de mutlu bitirir, İnşallah kucağımıza almayı nasip eder. İnan ki başka bir şey istemiyorum şu hayatta oğlumun Ailemin sağlığı ve sağlıkla doğacak bir bebek para, mal mülk hepsi çalışarak olur zaten, rabbim yeterki sağlık versin... İnşallah olacak rabbime sığınıyorum...

1 yıl kadardır 2. bebeğimizi istiyoruz ama olmuyor doktorum bugün inofolic yazdı. kullanıpta hamle kalabilen var mı aceba?
çıldırmak üzereyim ilk gebeliğim istediğimiz ayda şıppp diye olmuştu :KK43:
Aynen oğluma çok kolay hamile kalmıştım, olmaz denen olmuştu ama şimdi :KK43:

Rra
rabbim kucağına almayı da nasip etsin nasıl hmile kaldın cnm anlatır mısın ? Bizlere umut ol inşallah

Aynen oğluma çok kolay hamile kalmıştım, olmaz denen olmuştu ama şimdi :KK43:
Canım bu gün gittim bu aylar çok önemli dedi hatta klomen verecekti yok dedim istemiyorum zaten sizdenattık kullanmayalım demiştiniz dedim tamam spontane takip edelim dedi haftaya kontrol var gerekirse çatlatma iğnesi yaparız dedi yumurtalıkların iyi görünüyor dedi bakalım arkadaşım hiç ümidim yok yine ama napayım deniyecez elden başka bir şey gelmez ki

Rra

rabbim kucağına almayı da nasip etsin nasıl hmile kaldın cnm anlatır mısın ? Bizlere umut ol inşallah
Sagol cnm tesekkur ederim darisi sizlere olsun
Bircok kür denedim 4 yil boyunca.hamile kaldigim ay ne yaptim derseniz bi tanidik bi recete vermisti.bunu uygulayanlar sifa buldu dene diye.o kadar bikmistim ki macundan kurden bi koseye atmistm aylar sonra denedim.ari sutlu corekotlu bir karışım.kullanirim dersen tam tarifini yazarim uygular yersin.41 gun onu yedim.zaten bittigi gun adet oldum.ondan sonra olmadim artik o ay hamile kaldim
Fakat ondan oncede yine 40 gun geceden saf zeytinyağında bekletilmis kuru incir yedim her sabah.onu da faydasını goren birinden duyup yapmistim.incir biter bitmez macuna basladim ve macun bitince hamile kaldim dogal yoldan.ustelik o aralar degerlerm tavan yapmisti.dört yil boyunca gormedgi rakami gormustu fsh degerim 90 di.ki 15 ten yukari olunca tüp bebek bile denenmiyor.
Sifa nerden gelir bilinmez.biseyler vesile oluyor.bir dua bir kür bir doktor..
Sifaniza tez zamanda ulasmaniz dilegyle

Moral ve desteğin için teşekkür ederiz, aynen dediğin gibi evlatlarımız için vazgeçemeyiz, ne kadar çaresiz hissetsemde üzgün hissetsemde , yapacak bir şey yok, umutlu olmak, sabırla beklemek dilemek zorundayım. O minicik bedeniyle o kadar masum ve doğal bir şey istiyor ki Rabbim inşallah bizim hikayemizi de mutlu bitirir, İnşallah kucağımıza almayı nasip eder. İnan ki başka bir şey istemiyorum şu hayatta oğlumun Ailemin sağlığı ve sağlıkla doğacak bir bebek para, mal mülk hepsi çalışarak olur zaten, rabbim yeterki sağlık versin... İnşallah olacak rabbime sığınıyorum...
Cok iyi anliyorum seni.evlatlarimz icin bu caba zaten.yoksa cok sukur rabbim bir tane vermisti.hic olmayanin isi daha zor
Ama bir cocuga verilecek en guzel hediye canindan kanindan bir kardes.kim istemez ki
Ama dedim ya elden bisey gelmeyince olmayinca insan cidden yipraniyor
Evlatlarmz gunahsz tertemz yavrular.Rabbim yalniz birakmasn onlari.benim kizim o kadar istekli ve uzgun olmasaydi belki bende istemezdim ikinci cocugu.tibben zaten olmazdi diye ugrasmazdim artik.
Hersey bir sinav.bende kizima ilk denedigim ay hamile kalmistim.aa ne kadar kolaymis demistim hatta.buyuk konusmusum.nasil bir micizeye sahip oldugumn aslnda hamile kalmamanin degil kalmanin mucize oldugunu anlamam icin bi sinavdi belki.
Sizi cok iyi anladgim icin ayni sureclerden gectigim icin tum kalbimle melekleriniz icin bu zorlu yolda mutlu sona ulasmaniz icin dua edicem.sizde sabredin ve pes etmeyin yavrularnz için...

Bazen diyorum ki acaba nasıl bir günah işledim ki evladım bile bundan dolayı mutlu olamıyor :KK43: Hayatta çok istediği kardeşi ona verememin çaresizliğini, üzüntüsünü içimin acısını artık durduramıyorum. Başka bir şey düşünemiyorum, odaklanamıyorum. Acaba diyorum takıntı, hastalık haline mi geldi. Belirti takip etmekten, düşünmekten kafayı yiyeceğim sanırım en sonunda artık hüsran yaşamak istemiyorum, oğlumun, benim dualarım kabul olsun rabbim sesimizi duysun istiyorum. Milletin kardeşine oğlumun özenerek bakmasını istemiyorum. Hala regl olmadım 44. gün !!! Hamile değilim bunu biliyorum. Bilmediğim neyi bekliyor bir an önce olsa da hem bu ruh halinden hem de yeni ay yeni umutlarım olsa... OFFFFF ağlamak istiyorum. Ağlayamıyorum bile... Millet patır patır doğurdu yaa, bizim ki de can bizde kuluyuz rabbimin hayır isyan etmiyorum çok şükür bir tane yavrumuz var. Rabbim ömür nasip etsin ama yeter artık bitsin cezamız...Hamileliğim bitmemiş olsaydı 16. haftada olacaktık :KK43: dün gece rüyamda gördüm onu cinsiyetini öğreniyorduk...Sabahtan beri böyle bunalım modundayım. Biri dokunda ağlayacağım sanki :KK43: Önümüzdeki hafta görümcem doğum yapacak, oğlumu ve beni zor günler bekliyor :KK43: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok başka bir şey ama hastaneye nasıl gideceğim bilmiyorum. Ben geçen yıl ilk kimyasalı yaşadıktan 3 ay sonra hamile kaldı. Onun da kimysal oldu. 1 ay sonra yeniden hamile kaldı haftaya doğacak ikinci evladı, onun üzerine ben bir kimyasal bir kürtaj yaşadım. Diğerlerini söylemiyorum bile yaşlarına girdi neredeyse çocuklar... Ya çok kötüyüm bugün ne umut kaldı içimde ne heves. Ne yaptım ben ya ne günah işledim :KK43:
hürremcim bende inan aynı şeyleri düşünüyorum ne günah işledimde şimdi cezasını yavrum ödüyor diye herşeye ağlar durumdaym ayın başında çok ümitliydim ama şimdi ne hissettiğimi bile bilmiyorum oğlumun kendinden küçüklere bakışı hiç çıkmıyo aklımdan artık stresten eşime bile iyi davranmıyorum hıncımı ondan alıyorum sanki tedaviyede baslıyamıyorum bi türlü nasip olmuyor her ay yeni bişey çıkıyo stresten baş ağrısı çekiyorum bol bol ve git gide zayıflıyorum çok kötü hissediyorum kendimi yaa senin msjlarını okudukça al diyorum bi tek ben değilm ama hersey bianlık sonra bunalıma kaldığım yerden devam sogan kürü yapıyorum ama öylesine yine kasıklarım ağrıyo bugün yarın kırmızıları görürüm yine offff offfff

X