Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Insaalah CNm yok aslında oyle pihtili ve yogun olmuyorum fkt normal dogumdan sonra hic adet ağrım olmuyordu son 7-8 aydır ilk iki gun baya kasık ağrım oluyr ondan olabilir yazıyor nette evet bebege engel olabiliyormuş bende ki de cok ufak değil eni 0.75 mm boyu 1.75 cm gibi bisey bakalım onu da aldiricaz mecbur yeter ki gelsin ikinci yavrum

Hayırlısı olsun hakkımızda hürremcim ya..bende yoruldum artık herşeyden...

CNm fiyat 450 imiş tekrar konuştuk yarın çekilecem ins
Dilfeza bişey dicem bana 2 yıl önce poli var dediler alınmısı lazım dediler.sis yapcaklardı yani rahim içine serum verip usgyle buyuklüğüne bakcaklardı.3 ay sonra gün verdi devlet.bende araştırdım soğan kürü polipler içinmiş hemen yaptım.sonra sis yaptılar doktor şarşırdı polip yok olmuş dedi.uzmanı çağırdı o da tekrar serum verdi baktı yok kesin dedi.hatta usg fotosunu verdiler.nasıl olur dediler bende soğan kürü yaptım dedim dojtor ben bunu bikaç kişiden duydum dedi.işte böyle canım

Evet CNm soğan kuru cok duydum ama uzun surebilir bakalım Dr ne diyecek film sonucuna gore

Slm kızlar bu sabah rahim filmi çekildim 3 dk sürdü cok rahat oldu sıvıyı tüplere akitirken adet olacakmışım gibi bir agri oldu ama cok hafif cok sukur bitti :) sonuclar benim anladığım kadarıyla guzel tüpler acik tubalar normal çapta konturlari muntazamdir yazıyor .. Birde sonda patolojik bir bulguya rastlanmadı yazıyor Dr uma yarın sabah gostericem ins rahim filmimi ve hormon testlerimi bakalım bu ay ne olacak rahim filminden sonra hamile kalınma olasılığı artıyormuş diyorlar umarım oyle olur

Korunmak gerekiyor mu onu da sor cnm geçmiş olsun bu ay olmazsa gelecek ay da ben çektireceğim

Biraz dinlenmek iyi olur tabii ama kafadan atamadıktan sonra neye yarar tabii en azından Dr stresi yok ilaç stresi yok bunlarda önemli çok yorulduk...
Aynen öyle canım ya...valla herşeyden bıktım...evin derdi ayrı işin derdi ayrı...100 bölünsem fayda yok...herşeyden yoruldum artık ya...sinirlerim harap oldu...

Aynen öyle canım ya...valla herşeyden bıktım...evin derdi ayrı işin derdi ayrı...100 bölünsem fayda yok...herşeyden yoruldum artık ya...sinirlerim harap oldu...
aslında bıkkınlığın nedeni ikinci çocuğu fazla kafaya takmak. görürsün bebeğin olunca daha fazla yorulacaksın ama yorgunlığunu hissetmeyeceksin. inşallah bu topikteki herkes bebeklerine kavuşur

inşallah canım ya...moral oluyorsunuz valla.Allah razı olsun gülüm...
aynı şeyleri yaşadım. çok üzüldüm ve hayal kırıklığına uğradım. eşimden ve oğlumdan gizli çok ağladım. çok şükür bebeğime kavuştum. birinci hamileliğim çok zor geçti. vücudum bebeği yabancı madde olarak görüp atmaya çalışıyordu. hassas bir bünyem var, vücudum diş dolgusunu bile kabul etmiyor. ikincide de muhtemelen böyle olacaktı ama hiçbir sorun yaşamadım. çok rahat, neşeli bir hamilelik geçirdim. demek ki beklememin ödülü bu oldu.
İnanın birinci nasıl olduysa ikinci de olacak inşallah. sadece biraz daha sabırlı olun, umudunuzu kaybetmeyin, çok dua edin. bayram geliyor. arefe günü akşam ve bayram günü çok dua edin. duaların kabul edildiği önemli günlerden ikisi o günler.

çıkacak inşallah sen de onlardan biri olacaksın inşallah
Hala burada bize desteksin ama bu bile bizler için çok önemli insan bazen bir dayanak arıyor gerçekten güç bulmaya çalışıyor. Yeni dönem başladı benim içinde bu ay da korunmuyorum ama yumurtlama olduğunu da düşünmüyorum pek bir şey hissetmedim yumurtlamaya dair. Özel bir takipte yapmıyorum yani bir sonraki ay da aynı geçecek sonra giderim herhalde dr a. İlaç tedavi için. Gerçek anlamdaki ve yumurtlamayı kaçırmadığım ilk denemede kaldım. Demek ki olacak ama işte sonrası gelmiyor. O daha acı aslında...Arife günü tüm aileye ve en önemlisi oğluma söyleyecektik o gün 12+0 olacaktı Abisine Bayram süprizi olacaktı o yüzden şimdiden bayram ve arife günü için üzgün hissediyorum kendimi aslında üzgün de değil buruk diyelim. Geçmişe bir perde çekmem gerek biliyorum ama ben kimyasaldan sonra bile bu duyguyu çok yaşadım. Şimdi şu kadar olacaktı doğmuş olacaktı vs. diye öyle kötü ki bu duygu şimdi de aynı şeyi yaşıyorum. Ne zaman geçer bilmem muhtemelen yeni gerçek bir gebelik ile geçer gibi geliyor. Nasip işte canım. İnşallah gönlümüzün muradı olur bir gün...Sen bizlere bu kadar destek oldukça Rabbim senin de gönlünden geçenleri versin inşallah...

Dün yakın arkadaşlarımdan 2 hamile haberi daha aldım. Onlar adına seviniyorum tabi ikinci bebekleri olacak ama insan anlayamıyor nedenini, hayırlısı diyorum ama içim çok buruk ya offf

duan için çok teşekkürler. aynı durumda kaldığım için elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. bilirim insan aynı şeyleri yaşayıp sonunda muradına ermiş birini görünce daha da umutlanıyor. ben gönülden inanıyorum senin bebeğin olacak. oğlun da çok mutlu bir abi olacak. bayramın da tadını çıkar geçmişi unut. yaşadıkların zor ama sonunda mutlu olacaksın.

Amin canım... Birbirimizi ne güzel anlıyoruz çünkü dertler ortak... Hayırlısı mevladan canım ya..İnşallah 2. Kez bizlerde tadarız bu mutluluğu....

Dün yakın arkadaşlarımdan 2 hamile haberi daha aldım. Onlar adına seviniyorum tabi ikinci bebekleri olacak ama insan anlayamıyor nedenini, hayırlısı diyorum ama içim çok buruk ya offf
Az önce yarın bebek görmeye gidecem arkadaşıma hediye alışverişi yaptım.değişik duygular kaplıyor insanı...darısı başımıza inşallah hürremcim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…