Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Amin canım insallah hepimiz ikinci çocuklarımıza kavusuruz :) her konuda biz fedakarlıkta bulunuyoruz erkeklerle ilgili bi durum oldumu hop hemen kacis ben mesela Eşimde de ufak bi problem var doğal şeylerle halletmeye calisiyorum ama ona bi şey yedirine kadar canım cikiyo yok onun kokusu kotu yok bunun tadı migdemi bulandirdi hep bi bahane hep bi bahane ama olsun yinede rabbim elbet bizde hayırlı sağlıklı imanli evlatlar nasip edr:)

Yok cnm ilk çocuk oldu sorunsuz
Oooo maşallah allah bagislasin canım senin oğlun bizimkilere göre büyük:) sen niye bukadar ara verdin? Ilk çocuk tedaviyle mi oldu?
İlk çocuğum sıkıntısı oldu büyüsün dedim iste şimdide olmuyor eylülde bi kimyasal gebelik geçirdim simdi gene her ay husran

Yok cnm ilk çocuk oldu sorunsuz

İlk çocuğum sıkıntısı oldu büyüsün dedim iste şimdide olmuyor eylülde bi kimyasal gebelik geçirdim simdi gene her ay husran
Anladım canim hayırlısı insallah :))bence senin en kisa zamanda hamis haberini alcaz nedendir bilmem içime öyle dogdu:) insallahhhhh:))))

Hadi canimmm kız sen ne güzel şeyler soyluyon öyleeee de ben umudunu kestim artik
Aman be sende ne kesiyon umudunu canim iyiyide kotuyude biz çağırıyoz aslinda! Iyi düşünürsen iyi kötü düşünürsen kotu gelir bence o yüzden napiyoz relax pozitif pozitif hem söyle düşün rabbim e çok şükür ki biz birer evlada sahibiz ya olmayanlar naspsin? Her gün bi umut pesindeler kiminin sebebi var kimin ise sebebsiz? Rabbim bilir herseyi zamanı vardır gün gelir hepimizi sevindirir insallah o yüzden sen şükür et, dua et ,ya nasip hayırlısı de SABRETTT...

Canım benim tabi herşeyin hayırlısı inşallah sen ne zamandır bekliyordum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…