Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Hoş geldin aramıza rabbim Sanada ikinci çocuğu nasip eder insallah:)) sen nezamandir istiyosun? Nasıl bi tedavi görüyorsun.? Ve tam olarak problemin ne canım? Bizimle paylaşirmisin ? :KK28:
Amin inşallah.ben polıkıstık over hastasıyım eşimde sperm sayısı düşük.tüp bebek tedavisi gördüm fakat transferim ertelendi kısmetse bu ay transferim var.kızım doğdugundan beri istiyoruz 2,5 senedir.

Bende varım 6 yasinda bi kizim var ikinci bebis icin 2 yildir uğraşıyoruz ama yok bu ayda klomen kullandım yumurta 18 mm di bugun doktor salı catlar dedi ama esim malesef ozamanlarda yanimda olamicak yani sansim sifir :KK43:

Amin inşallah.ben polıkıstık over hastasıyım eşimde sperm sayısı düşük.tüp bebek tedavisi gördüm fakat transferim ertelendi kısmetse bu ay transferim var.kızım doğdugundan beri istiyoruz 2,5 senedir.

Hayırlısı olsun canim inşallah en kisa zamanda olur:)) peki ilk çocuk odami tedaviyle oldu?

Bende varım 6 yasinda bi kizim var ikinci bebis icin 2 yildir uğraşıyoruz ama yok bu ayda klomen kullandım yumurta 18 mm di bugun doktor salı catlar dedi ama esim malesef ozamanlarda yanimda olamicak yani sansim sifir :KK43:

Tedavide sadece klomen mi kullandin? Başka bi ilaç da verdimi doktor? Tam olarak nasıl bi tedavi uyguluyo doktorun bizi biraz bilgilendirirmisin canim:)) çünki çocukla ilgili bi çok bilgiye ihtiyacimiz var?

Tedavide sadece klomen mi kullandin? Başka bi ilaç da verdimi doktor? Tam olarak nasıl bi tedavi uyguluyo doktorun bizi biraz bilgilendirirmisin canim:)) çünki çocukla ilgili bi çok bilgiye ihtiyacimiz var?
Klomenle birlikte inofolic kullandim canım yumurtalarim cevap verdi ama dedigim gibi bosa oldu biraz bir dahaki aya klomen arti catlatma ignesi veririm dedi ama bilmiyorum ben gitmeyebilirim birdahaki aya

Pkoda tedavi klomenle basliyor once bir iki ay klomen veriyor doktor catlatma ignesiyle birlikte olmazsa asilama filan deneniyor sanirim benim doktorum bu ayilk defa klomen verdigi icin bu ay boyle deneyelim dedi

Pkoda tedavi klomenle basliyor once bir iki ay klomen veriyor doktor catlatma ignesiyle birlikte olmazsa asilama filan deneniyor sanirim benim doktorum bu ayilk defa klomen verdigi icin bu ay boyle deneyelim dedi

Hmmm anladım canım ben ilk gebeligimde klomen+folicplus+progesteron kullanmıştım ve oy kalmıştım bi oğlum oldu:) geçen sene tedaviye klomen ve inofolicle başladık ama 2 ay kullanmama rağmen sonuç alamadım malesef:KK43:( şimdi ise rahim film çektiricem tekrar basliycam tedaviye bakalım hayırlısı insallah hepimiz iyi haberler veririz:))

X