Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Merhaba arkadaşlar bende ikinci bebek düşünüyorum çok istiyorum kızımın bir kardeşi olmasını böyle bir topik arıyordum bende birbirimize destek olalım önerilerde bulunalım. Günlerdir araştırıyorum yumurtlama günü ve kürleri ilk önce regl bittikten ilk beş gün ilişkide hamile kalma olasılığı yüksekmiş diyorlar başka bir yöntemde regl bittikten 14,15 gün sonrası her ikisindede deneyeceğim çörek otu, tarçın, incir bunlardan yersek hem yumurta saysı hem kalitesi artarmış bakalım bende tutarsa sizinle mutlaka paylaşacağım.

hepimizde aynı dert. benim çevremde de herkes hamile. benim 8 yaşındaki oğlum bugün şöyle dedi: "hep başkalarının bebekleri oluyor. bizim olmaz zaten!"
Kıyamam ya çok duygulandım Allah ona en kısa zamanda bir kardeş verir inşallah

Oncelikle hoş geldin aramiza ben bu topigiiii açarken sanki hiç cvp alamıycam sanmıştım ama dert ortağım nede cokmus meger... Rabbim inşallah gönlümüze göre verir hepimiz bebislerimiz aliriz kucagimiza:) he bide şu çörek oyunu falan nezaman yiycez ve ne kadar kullanmalıyız? Bende adet bittikten sonrada gebe kalınabilir öyle duydum ama doktorlardan tam aksini söylüyorlar adetin 12 ve 22 gün arasında gebe kalabilme sansi daha yuksekmis aman ne fark eder adet bittikten hemen sonra başlıyor ta bi daha adet günüm gelene kadar ama tutmuyor tutmuyor işte

Cevabın için teşekkür ederim balamm bende Allah nasib ederse bir oğlum ol asını çok istiyorum ilk bebeğim kız öncelikle sağlıklı olması önemli tabi ama insan her ikisindende istiyor böylede düşününce kendimi suçlu hissediyorum açıkcası yaşlı yakınlarımın bana tavsiyesi adetim bittikten sonra ilk beş gün hamile kalırsam oğlum olmasıydı vede böyle bir hadisi şerifte varmış ama şuan oğlanıda kızıda istiyorum yeterki bir beneğim daha olsun tarçın çörekotu bal karışımı sanırım birer tatlı kaşığı karıştırılıp yenecekti öte yandan birde incir kürü var ben bu işlerde çok üşemgecim bilmiyorum yapabilecekmiyim bu kürlerden

bende istiyorum ikinci çocuk ama 3 ay yasak verdi doktor

Eve
evet canım benimde Başıma geldi bu adete doğru test yaptım ikiside aynı koyulukta çıktı bende zannettim hamileyim ondan hiç ilişkiye falan girmedik bebeğe bişey Olmasın diye bir de baktım ki gebelik yok geç yumurtlamışım ya benim bu ay çok zor olacak adet başlangıcımıda bilmiyorum bitmesi de çok uzun sürdü of çok canım sıkılıyor okullar kapanıyor oğlum bir YAŞ daha Büyüdü

Bende aynı senin gibi yim çok şükür bi oğlum var ama ikinci in kız olmasını istiyorum ama tabi rabbime isyan yada şükür suzlük etmiyorum tabi hayırlısı ama ne biliyim ikisini de tatmak istiyo insan bide bende bu kür olayında tembelim ilaç bana daha iyi geliyo basit çünki tabi ikisini kiyaslarsak fayda zarar ilişkisi tartisilir. Ne biliyim ya hayırlısı diyelim olur veya olmaz biz çaba gösterelim dua edelim gerisini Allah bilir...

güzel anneler merhaba. Allah'ın izniyle evlatlarımıza kardeş gelsin inşallah. yarın adetimin üçüncü günü. tedavinin ikinci ayı olacak. yarın randevum var. ancak ağır grip oldum. hastaneye gidecek dönecek gücüm yok. geçen ay kullandığım progestan hapı kilo aldırdı bana. acaba bu ay aramı versem, bilemedim siz ne dersiniz?

Ayyy balammmmmm bende sana çok güldüm yaaa ikiz ikiz bebişlerimiz olsun emi akşam akşam karnım ağrıdı gülmekten yaaaa

Merhaba ferb bence ara verme tedavine Allah yardım eder elbet git bence hastaneye çokkk geçmiş olsunAllah şifa versin

Aynen güzelim bende 1. Sınıfın başımda istemiştim. Şimdi 2 bitiyor hala gelen giden yok şaka gibi artık duadan başka birşey gelmiyor elden

Aramıza hoş geldin ve iyi dileklerin için teşekkürler:) geçmiş olsun inşallah iylesir sin bence bu kilo alma durumunu doktora danış ve tedaviye başlamışken ara verme ben geçen sene iki ay klomen inofolic ve progestan kullandım ara verdim ama 1 sene geçti hala sonuç yok o yüzden yarım bırakma derim.

Ayyy balammmmmm bende sana çok güldüm yaaa ikiz ikiz bebişlerimiz olsun emi akşam akşam karnım ağrıdı gülmekten yaaaa

Ayy kız Amiiiin Amiiiin inşallah kuzum ikiz ikiz bebislerimiz olur. Valla siyirdim kız okuyom üst üstte mal gibi, diyom kaç tanesinin ayniymis töbe tobe yedik yedik kafayı yedik tey tey tey

Aynen güzelim bende 1. Sınıfın başımda istemiştim. Şimdi 2 bitiyor hala gelen giden yok şaka gibi artık duadan başka birşey gelmiyor elden
ben 4 yaşındayken düşünmeye başladım ama beş yaşına gelince teadviye başladık yine olmadı şimdi 6 yaşında ve elimde bir düşük bir kimyasal var... çok zor çok günler aylar böyle geçip giderken elimizden bir şey gelmiyor ancak kafamızda bu düşünceler varken hayata konsatre olamıyoruz okadar...

Kızlar ben bugün kendim için çok büyük bir adım attım. Sigarayı bıraktım. İnşallah bu durum beni iyileştirir. İkinci meleğime kavuşmama yardım eder. Sigaranın yumurtaları çok etkilediğini bildiğim halde bırakamıyordum. Artık bitti çok şükür. İnşallah uğurlu gelecek bana bu durum şans getirecek :)

Ayyyy hadi hayırlısı canım tebrik edrim bu çok güzel bi adım umarım bu attığın adım sana meleğini getirir:))önce boyle sonrada böyle olursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…