- 22 Şubat 2014
- 771
- 378
Bende serephone nin ne oldugunu anlamadim iste insanlar kendi ugrastiklari alandaki bilgileri anliyorlar.Canım ya inan çok kötü oldum okurken....ne diyeceğimi bilemiyorum sadece deha ne demek onu anlamadım kusuruma bakma.... Bizlerde de durumlar çok farksız sayılmaz ilk çocuk düşünmeye başladığım ilk Korunmasız ayda oldu sandık ki yine öyle olacak 4 yıl korunduk arada kaçamak oldu hemen gidip ertesi günü hapı içtim ne salakmışım diyorum şimdi sonra birde baktık miyom büyümüş ameliyat dediler yok değil dediler nerdeyse bir sene geçti bu sıra histeroskopi rahim filmi 3 ay serephone bir aşılama ve sonunda ameliyat... Ve hemen sonra o ay tek Korunmasız ilişki de hamilelik 8 haftalık düşük ve 3 ay korunma üç ay sonra yine doktor yolu tekrar bir ay serephone ve arkasından yine hamilelik ve bu sefer kimyasal düşük... Kanamalarım 15 gün sürdü şimdi de antibiyotik ve arkasından coraspirin.... Yıkılmış bir psikoloji hamile kalmayı hem isteyip hem korkan bir bünye anne kardeşim ne zaman olacak diyen bir çocuk bebek diye gözümün içine bakan bir Eş.... Inşallah bu denemede bebeğine kavuşursun ve bu yaşadıklarını bir nebze olsun unutursun...
Serephone de klomen Tarzı bir ilaç sebepsiz yere gebe kalamayınca tedavinin birinci aşaması canım.. Olsun anlaşırız yinede...Bende serephone nin ne oldugunu anlamadim iste insanlar kendi ugrastiklari alandaki bilgileri anliyorlar.
Canim deha biesteron bi ilac ismi yumurtalik kalitesini ve sayisini arttiran dr tarafindan verilen bitkisel bi ilac.
Çok haklısın canım, bende senin gibi şeyler söyledim. Yok kariyer yok kim bakacak vs.vs. Kalsam aldırırım bile diyordum. Şimdi ise olsun diye parça parça oluyor içim, sürekli hüzünlü oldum, kalbimin bir tarafı hep acıyor. Dokunsalar ağlıyorum zaten iyice psikolojim bozuldu farkındayım ama elden bir şey gelmiyor. Vakti zamanı var demek ki...Offf ya sabah sabah ağlamaktan canm çıktı yaaa bende hemen hemen iki sene oldu ikinci için uğraşmaya başlayalı ilk doğumumdan sonra o kadar hastalandımki ikinci çocukmu tövbee diyordum rabbim şimdi ağzımdan çıkanla sınıyo beni Allahım sen affet bizi hayırlısıyla çocuklarımıza kardeş nasip et ne olur Allahım ne olur...
Of canım of içim şişti gerçekten, sürekli aklım bu konuda kafamdan bir atmam lazım ama olmuyor. Yapamıyorum. Sanki her konu bu konuya bağlanıyor. Sağım solum hamile dolu, ve hep ikinciye, birde yargılama ve yorum var tabii, sen neden yapmıyorsun çocuğunun kardeş hakkı sonuçta vs. vs.Inşaallah canım ama doktor bana şu zaman gel bile demedi bende nasip olursa bayramdan sonraya kadar gitmeyi düşünmüyorum güzel bir yaz geçirmek Ramazan geçirmek istiyorum geçen sene oruçlarımı bile tutamamıştım eksiksiz olarak oğluş bu yıl okula başlıcak...inşaallah bir daha ki hamileliğimizi öğrendiğimizde kucağımıza almak nasip olur... Dün kuaföre gittim düşün arkamda düşük yaptığımdaki doğum doktoru BAŞINDA hamile bir kadın sorular sorup duruyor biran önce çıksam şurdan dedim...
Of gerçekten çok fena bir durum canım ya çok üzüldüm inan o videoyu bizde ailecek izledik ben tabi gözüm dolu dolu... Sabır sadece sabır inan biz elimizden geleni yapalım birbirimize destek olalım ve hiç ümidimizi yitirmeyelim ben diyorum ki ikinci bir olsun hiç korunmıcam ah ah o günler bi gelsinOf canım of içim şişti gerçekten, sürekli aklım bu konuda kafamdan bir atmam lazım ama olmuyor. Yapamıyorum. Sanki her konu bu konuya bağlanıyor. Sağım solum hamile dolu, ve hep ikinciye, birde yargılama ve yorum var tabii, sen neden yapmıyorsun çocuğunun kardeş hakkı sonuçta vs. vs.
Ya hele sabah sabah komik video seyrediyordu oğlum ben hazırlanırken yabancı bir ailenin çocuklarına kardeşi olacağını söylemesini videoya çekmişler o yayınlandı, çocukların sevinci, benim garip oğlumun kederi gözümden kaçmadı, bir saniye göz göze geldik, sonra başını çevirdi, öyle olgun bir çocuk ki boş ver anne Allah verirse olur dedi onu okula bıraktım işe gelene kadar ağladım.
Merh . ben 34 yasindayim
Neydim degil ne olacam basligini atarak basliyorum.
Benim 7 yasinda kendiliginden olan bi kizim var istedim 3.ayinfa oldu normal yolla.
4 yildir 2. Cocugu istedik olmuyor
3 yil once sezeryan ile cikolata kist alindi.
Sonra hormonlarim degerlerim firladi.
Yumurta rezervem azaldi.
Erken menopoz baslngici olabilir
Fsh bi 20 oluyor bi 6.
Deha nin cok faydasini gordum.
2 catlatma denedik
1 asilama
2 tup(dis gebelik oldu)
Simdi 3. Tup icin bekliyorum.
Aynen bende isterse 3. olsun hiç sorun etmeyeceğim. Birde bu kadar bekledik ikiz olsa keşke :) Ne güzel olur. Hoş önce bir taneyi tutturalım da :)Of gerçekten çok fena bir durum canım ya çok üzüldüm inan o videoyu bizde ailecek izledik ben tabi gözüm dolu dolu... Sabır sadece sabır inan biz elimizden geleni yapalım birbirimize destek olalım ve hiç ümidimizi yitirmeyelim ben diyorum ki ikinci bir olsun hiç korunmıcam ah ah o günler bi gelsin
Olcak canım ben biliyorum ve bu sefer ikinciyle üçüncünün arası çok açılmayacak ikiz çok isterim ama çok zor canım ya ben güçsüzüm ama tabi Rabbim verdikten sonra başımla beraberAynen bende isterse 3. olsun hiç sorun etmeyeceğim. Birde bu kadar bekledik ikiz olsa keşke :) Ne güzel olur. Hoş önce bir taneyi tutturalım da :)
Off ya çok sinir bir durum aynı yaştalar çocuklarımız onda bende hemen hamile kalmıştım ikinci sınıfa gidiyordur sanırım artık büyüdükçe daha çok anlıyorlar daha çok istiyorlar, benim en büyük hatam geçen yıl geçirdiğim kimyasal gebeliği ona söylemek oldu, öyle ki tatildeydik öğrendiğimizde sürekli beni kardeşini düşünüyorduhepimizde aynı dert. benim çevremde de herkes hamile. benim 8 yaşındaki oğlum bugün şöyle dedi: "hep başkalarının bebekleri oluyor. bizim olmaz zaten!"
Canım birde iki defa yumurtlama diye bir şey varmış. Belki de geçen ay ben kimyasal zannederken öyle oldu çünkü bende daha önce ovulasyon kiti kullandım ama hiç böyle olmamıştı. Normal 13-14 gün ovulasyon testi epey koyu çıktı sonra silikleşti, Normal reglime 3-4 gün kala ovulasyon tekrar koyulaştı hatta hamile olduğumu kimsayal geçirdiğimi falan düşünmüştüm biliyorsun ama sonra yine silikleşmişti. Bu sefer de 4 gün geç regl oldum, bu ayda normalde iki gün önce yumurtlama günüm olmalıydı ama hala çizgi silik çıkıyor. Belkide geç yumurtlama olacak ya da olmayacakOlcak canım ben biliyorum ve bu sefer ikinciyle üçüncünün arası çok açılmayacak ikiz çok isterim ama çok zor canım ya ben güçsüzüm ama tabi Rabbim verdikten sonra başımla beraber