Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Bende serephone nin ne oldugunu anlamadim iste insanlar kendi ugrastiklari alandaki bilgileri anliyorlar.
Canim deha biesteron bi ilac ismi yumurtalik kalitesini ve sayisini arttiran dr tarafindan verilen bitkisel bi ilac.

Bende serephone nin ne oldugunu anlamadim iste insanlar kendi ugrastiklari alandaki bilgileri anliyorlar.
Canim deha biesteron bi ilac ismi yumurtalik kalitesini ve sayisini arttiran dr tarafindan verilen bitkisel bi ilac.
Serephone de klomen Tarzı bir ilaç sebepsiz yere gebe kalamayınca tedavinin birinci aşaması canım.. Olsun anlaşırız yinede...

Offf ya sabah sabah ağlamaktan canm çıktı yaaa bende hemen hemen iki sene oldu ikinci için uğraşmaya başlayalı ilk doğumumdan sonra o kadar hastalandımki ikinci çocukmu tövbee diyordum rabbim şimdi ağzımdan çıkanla sınıyo beni Allahım sen affet bizi hayırlısıyla çocuklarımıza kardeş nasip et ne olur Allahım ne olur...

Çok haklısın canım, bende senin gibi şeyler söyledim. Yok kariyer yok kim bakacak vs.vs. Kalsam aldırırım bile diyordum. Şimdi ise olsun diye parça parça oluyor içim, sürekli hüzünlü oldum, kalbimin bir tarafı hep acıyor. Dokunsalar ağlıyorum zaten iyice psikolojim bozuldu farkındayım ama elden bir şey gelmiyor. Vakti zamanı var demek ki...

Of canım of içim şişti gerçekten, sürekli aklım bu konuda kafamdan bir atmam lazım ama olmuyor. Yapamıyorum. Sanki her konu bu konuya bağlanıyor. Sağım solum hamile dolu, ve hep ikinciye, birde yargılama ve yorum var tabii, sen neden yapmıyorsun çocuğunun kardeş hakkı sonuçta vs. vs.
Ya hele sabah sabah komik video seyrediyordu oğlum ben hazırlanırken yabancı bir ailenin çocuklarına kardeşi olacağını söylemesini videoya çekmişler o yayınlandı, çocukların sevinci, benim garip oğlumun kederi gözümden kaçmadı, bir saniye göz göze geldik, sonra başını çevirdi, öyle olgun bir çocuk ki boş ver anne Allah verirse olur dedi onu okula bıraktım işe gelene kadar ağladım.

Of gerçekten çok fena bir durum canım ya çok üzüldüm inan o videoyu bizde ailecek izledik ben tabi gözüm dolu dolu... Sabır sadece sabır inan biz elimizden geleni yapalım birbirimize destek olalım ve hiç ümidimizi yitirmeyelim ben diyorum ki ikinci bir olsun hiç korunmıcam ah ah o günler bi gelsin

Allah yardımcın olsun canım Rabbim hayırlısıni nasip etsin. Belkide bazen hayırlısı bu diyip çekilmek lazım bi kenara ama yinede içimizdeki bu çocuk özlemi yiyip bitiriyo bizi ben 25 yaşındayim evliliğin yaklaşık ikinci yılında klomen tedavisiyle gebe kaldım oğlum var bitane:)) oğlumu bana veren rabbime kurban oliyim çok şükür... benim oğlum 2 yaşına geldiğinde 2. Cocugu istedim ama yaklaşık 2.5 senedir olmuyo bazen çok uzuluyorum niye olumuyo diye ama bazen vardır bunada bi Hayır diyorum belkide nasip değil 2. Cocuk yada belkide hayırlı değil ne biliyim rabbim ol derse olur ya:) sende kendini yıpratma biraz dinlen üst üste bu kadar şey seni yorar hani belki diyeceksin sen beni anlayamazsin YAŞADIKLARIMIn HANGISINI YASADIN DIYE ama yinede bi görüş benimki bi çocuğa sahipsin çok şükür ya hiç olmasaydı? Oyüzden akışına bırak nasibindeyse else o gelip bulur seni...

[benimde bir oğlum var 6 yaşında bizde ikinciyi istiyoruz yaklaşık 3 senedir ama bizimde olmadı kısmet diyoruz artık

Aynen bende isterse 3. olsun hiç sorun etmeyeceğim. Birde bu kadar bekledik ikiz olsa keşke :) Ne güzel olur. Hoş önce bir taneyi tutturalım da :)

Aynen bende isterse 3. olsun hiç sorun etmeyeceğim. Birde bu kadar bekledik ikiz olsa keşke :) Ne güzel olur. Hoş önce bir taneyi tutturalım da :)
Olcak canım ben biliyorum ve bu sefer ikinciyle üçüncünün arası çok açılmayacak ikiz çok isterim ama çok zor canım ya ben güçsüzüm ama tabi Rabbim verdikten sonra başımla beraber

Hayırlısı ne yapalım benim oğlumda 5 yaşında ve hergün kardeş soruyo ona her sarıldığımda kardeş veremedigim için özür diliyorum oğlumdan çok yanıyor içim tam tedaviyede gidemiyorum eşim yurt dışına gidip geldiği için sanki herkes hamile yaa sürekli hamile g9rüyorum etraf8mda oğlumda o zaman soruyo anne benim kardeşimde senin karnındamı diye rabbim çocuklarımızın dualarını kabul eder inşallah çünkü oğlum uyurken Allahım banada kardeş ver die dua ediyor hep haaaaa bu arada bugün bi arkadaşım hamileymiş söyledi iki senedir uğraşıyormuş şimdi 5 haftalık hamile umut oldu bana sizinlede paylaşmak istedim darısı tüm isteyenlere Allahıma emanet olun

Hayırlısı ne yapalım benim oğlumda 5 yaşında ve hergün kardeş soruyo ona her sarıldığımda kardeş veremedigim için özür diliyorum oğlumdan çok yanıyor içim tam tedaviyede gidemiyorum eşim yurt dışına gidip geldiği için sanki herkes hamile yaa sürekli hamile g9rüyorum etraf8mda oğlumda o zaman soruyo anne benim kardeşimde senin karnındamı diye rabbim çocuklarımızın dualarını kabul eder inşallah çünkü oğlum uyurken Allahım banada kardeş ver die dua ediyor hep haaaaa bu arada bugün bi arkadaşım hamileymiş söyledi iki senedir uğraşıyormuş şimdi 5 haftalık hamile umut oldu bana sizinlede paylaşmak istedim darısı tüm isteyenlere Allahıma emanet olun

hepimizde aynı dert. benim çevremde de herkes hamile. benim 8 yaşındaki oğlum bugün şöyle dedi: "hep başkalarının bebekleri oluyor. bizim olmaz zaten!"

Canım birde iki defa yumurtlama diye bir şey varmış. Belki de geçen ay ben kimyasal zannederken öyle oldu çünkü bende daha önce ovulasyon kiti kullandım ama hiç böyle olmamıştı. Normal 13-14 gün ovulasyon testi epey koyu çıktı sonra silikleşti, Normal reglime 3-4 gün kala ovulasyon tekrar koyulaştı hatta hamile olduğumu kimsayal geçirdiğimi falan düşünmüştüm biliyorsun ama sonra yine silikleşmişti. Bu sefer de 4 gün geç regl oldum, bu ayda normalde iki gün önce yumurtlama günüm olmalıydı ama hala çizgi silik çıkıyor. Belkide geç yumurtlama olacak ya da olmayacak

hepimizde aynı dert. benim çevremde de herkes hamile. benim 8 yaşındaki oğlum bugün şöyle dedi: "hep başkalarının bebekleri oluyor. bizim olmaz zaten!"
Off ya çok sinir bir durum aynı yaştalar çocuklarımız onda bende hemen hamile kalmıştım ikinci sınıfa gidiyordur sanırım artık büyüdükçe daha çok anlıyorlar daha çok istiyorlar, benim en büyük hatam geçen yıl geçirdiğim kimyasal gebeliği ona söylemek oldu, öyle ki tatildeydik öğrendiğimizde sürekli beni kardeşini düşünüyordu deniz soğuk gibi olduğunda anne sen girme kardeşim üşür vs. hep böyleydi 1 hafta sürdü mutluluğu yavrumun

Olcak canım ben biliyorum ve bu sefer ikinciyle üçüncünün arası çok açılmayacak ikiz çok isterim ama çok zor canım ya ben güçsüzüm ama tabi Rabbim verdikten sonra başımla beraber
Canım birde iki defa yumurtlama diye bir şey varmış. Belki de geçen ay ben kimyasal zannederken öyle oldu çünkü bende daha önce ovulasyon kiti kullandım ama hiç böyle olmamıştı. Normal 13-14 gün ovulasyon testi epey koyu çıktı sonra silikleşti, Normal reglime 3-4 gün kala ovulasyon tekrar koyulaştı hatta hamile olduğumu kimsayal geçirdiğimi falan düşünmüştüm biliyorsun ama sonra yine silikleşmişti. Bu sefer de 4 gün geç regl oldum, bu ayda normalde iki gün önce yumurtlama günüm olmalıydı ama hala çizgi silik çıkıyor. Belkide geç yumurtlama olacak ya da olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…