Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Canım çok değişik olmuş bende dekorasyona çok meraklıyımdır nasıl yaptın bunu... Ben Aralık ayındaki düşük ten sonra zaten akışına bırakmıştım ama üstüne bir düşük daha oldu inan hamile kalmasam ben bukadar yıpranmam Rabbim nasip etmeyecek der geçerim ama iki kez ümitlenip hüsrana uğramak biraz zor oluyor dün doktora gitti rahimde ve testlerde yine hiç bir problem çıkmadı yinede antibiyotik verdi bir iltihap falan varsa gitsin diye ve sonrada coraspirin kullanıcam folik asitten bıktım içmek istemiyorum dedim gerek yok zaten baya kullanmışsındır dedi çok sevdim bu doktoru.. Daha kanamam devam ediyor 16 gün oldu zaten bu ay böyle geçecek bende polyester boyuyorum bir ara gönderirim fotolarını çok zevk veriyor uğraşmak ürün çıkarmak...

Bu avize yi plastik bardaktan yaptım canım seninde çalışmalarının fotolarıni bekliyorum... tatlım bütün testlerin normasee eğer eşinde bi problem olmasın? Hani bi test yaptirsin belki ondaki bi problem den dolayi kimyasal gebelik oluyodur saglikli bi sperm olmayınca kimyasal gebelik yaşıyosun dur belkide. Sana o yüzden ara ver sen de eşinde saglikli beslen diyorum en azindan eşine vitaminli şeyler yedir bide böyle dene bakalım inşallah bi problem yoktur da yinede denemek lazım hayırlısı olsun insallah takma kafana bak bana hiç takıyomuym kafama

Eşim düşük yapınca test yaptırdı acaba ondan mı kaynaklandı diye bir sorun çıkmadı herşey normal Rabbim ol demedikten sonra olmayacak bu gün fena yoruldum sarma sardım Börek Yaptım kendimi mutfağa verdim en yakın zaman da fotoğraflsndırıcam avize süper olmuş onunla takım abajurda yapabilirsin hangi oda bilmiyorum ama

Anladım canim haklısın rabbim ol demedikten sor olmaz hayırlısı olsun ama yinede sen saglikli beslen eşinde saglikli beslen sin mesela hergün kürü yemiş yedir vs bunun gibi şeyler işte :))avize mi begemen Sevindim oturduğunuz odada kullanıyorum canım ve abajurda iyi fikirmis face koydum cok begendiler He bu arada sarma demiyeydin iyiydi çok severim
sarma börek falan yaptigina göre hamaratsin belli ellerine sağlık ozaman afiyet bal şeker olsun canim

Ya sorma kafa dağıtmak için yapıyorum işte mutfağa oldum olası meraklıyımdır eşimde yemek yemeyi çok Sevince malum oğlan Büyüdü artık onunda damak tadına uygun Şeyler yapmak çok zevk veriyor..kuru incir Değilimi bahsettiğin yiyelim inşaallah inan artık çok sıkıldım hamile kalmanında sevinilecek birşey olmadığını öğrendim sonrasın da Gözyaşı geliyorsa...

Bugün iğnenin 14. günü. Sabah kan testi yaptırdım. Sonuç negatif. Bir seneyi geçti olmuyo.Yaş oldu 38. Yaş geçti geçiyor. Oğlum kardeş istiyor. O istedikçe biz hevesleniyoruz. Ama olmuyor. Yine de şükür Yaradana. Çok şükür ki gönlümüzü kucağımızı dolduran evletlarımız var. Rabbim olmayanlara da hayırlısıyla versin inşallah. Tüm istetenlere inşallah...

Inan durum çok zor biz istesek sadece belki bukadar koymayacak ona onun en güzel yaşlarını kardeşsiz geçirdiği düşüncesi çok üzüyor benide stres yspmıyorum hamile de kalıyorum zaten ama iki tane düşük inan düşük yapmak hamile kalamamaltan zor insan tam hevesleniyor pat diye elinden kayıp gidiyor..,

Ah kızlar bende de durum çok farklı değil. Bu hafta Dr uma gittim . 12. Gün de yumurta neredeyse hiç gelişmemiş 1 cm dedi ana büyür dedi, bu ay reglim bir garip oldu normalden daha az yani. Irade 10. Güne kadar siyah kahve leke akıntı oldu Dr Israrla Bhcg istedi rahimde kalın acaba üstüne mi gördün dedi baktık ama Bhcg 1.25 çıktı. Bugün yine çağırmıştı ama gitmedim zaten eşimde yok ama neden 1,25 çıktı onu anlamadım daha önce negatiflerde 0.1 çıkardı yine kinyasal birseyler oldu kesin kafam karıştı moralim bozuldu.Birde algıda seçicilik midir nedir her yerde hamile var neredeyse tüm çevrem ya hamile yada yeni bebek doğurdu off ne bileyim şükrediyorum tabii ama umudum sabrım beklentim gittikçe tükeniyor artık sabah beri Bunalım takılıyorum sonra da kendime kızıyorum gende çok kızıyorum artık Hayırlısı neyse o olsun diyorum demek ki benim için tek çocuk hayırlı Rabbim evlatlarımıza sağlık Şubat ve Ömür versin

Aynen bende o durumdayım canım sağım solum hamile ve hep Aklımda eğer düşk yapmasaydım son ayım olacaktı diye yapacak hiçbirşey yok sabır sadece sabır.kimyasal gebelik benimde dengemi bozdu göğüslerim çok acıyor ilk iç çamaşırı taktığım günden veri çıkaramayan ben şimdi eve gelir gelmez çıkartıyorum ve dahakanamam geçeli 2 gün oldu 15 gün sürdü ay ı düşükteki gibi...

Amin ablacim Rabbim önce evlatlarımıza saglikli imanli uzun ömürler versin sonrada onlara saglikli hayirli kardeşler dogurabilmeyi bize nasip etsin... inşallah en kisa zamanda rabbim nasip eder.

Öyle oluyor canım. Aslında aklımızdan atabilsek eski Düşünceleri olacak belki ama bilemiyorum bugün bir Arkadaşımın bebek Gününe gittim ikinci doğurmuş olan en az 5 kadın vardı bebeği olan tabii birde hamileler bugün cinsiyet öğrenip söyleyenler Allah'ım sağlıkla tamamlamak nasip etsin tabii ama kuzumu onlara bakarken görünce içim sızladı çok değil bir can daha istiyorum dedim içimden bütün gün başım ağrıdı moralim bozuldu off off keder Yaptım yine hayırlısı canım. İnşallah yeni Dr sana iyi gelir şans getirir

sizinki de ayrı bir stres. kuzenimden biliyorum. üst üste düşük, kürtaj yaşadı. hamile kalınca bir gerginlik başlıyordu. acaba devam edecek mi diye. şimdi 6 aylık nur topu gibi bir oğlu var maşallah.o stresler gerginlikler geride kaldı. darısı başınıza inşallah. tüm isteyenlere inşallah. açıkçası ben çocuk konusunda bu kadar inatçı olamayacağım galiba. her adet oluşum beni ikinci çocuk fikrinden biraz daha uzaklaştırıyor. yaşımdan dolayı çok zamanımın olduğunu düşünmüyorum

aynı durumdayım. şu sıralar benim çevremde de hamile dolu

Inşaallah canım ama doktor bana şu zaman gel bile demedi bende nasip olursa bayramdan sonraya kadar gitmeyi düşünmüyorum güzel bir yaz geçirmek Ramazan geçirmek istiyorum geçen sene oruçlarımı bile tutamamıştım eksiksiz olarak oğluş bu yıl okula başlıcak...inşaallah bir daha ki hamileliğimizi öğrendiğimizde kucağımıza almak nasip olur... Dün kuaföre gittim düşün arkamda düşük yaptığımdaki doğum doktoru BAŞINDA hamile bir kadın sorular sorup duruyor biran önce çıksam şurdan dedim...

Hiç ümitsiz olma yaşın çok ileri sayılmaz bizim ailede çoktur 40 üstü doğum yapan diyorum ya ben hamile kalmaya korkar oldum ilk çocuğumda hiç böyle Şeyler yaşamayınca ama inan düşük doğumdanzormuş... Rabbim kimseye yaşatmasın...

B
bizimde bugünlerimiz geçecek belki ama ben bu yaşadıklarımı üzüntülerimi kolay kolay unutmam sanırım insanda çok derin iz birakıyor bunlar ben gideceğim yine mecburen çünkü yumurta da gelişmedi bu ay Dr daha büyür dedi ama bana hiç öyle gelmiyor ovulasyon testi de Yaptım Ama hiç hep silik ikinci çizgi bu ay yumurtlama da olmayacak belli o Yüzden regl olunca gideceğim mecburen oluruna bırakınca hiç olmayacak galiba. Ya hiç 2. Çocuk düşünmeyenler bile hamile kaldı doğum yapacak psikolojik olarak yoruldum yıprandım neşem bile azaldı artık Rabbim bizi de bununla sınıyor demek ki diyorum ama yavrumun ne suçu var ki kardeşsiz kalmak zorunda

Merh . ben 34 yasindayim
Neydim degil ne olacam basligini atarak basliyorum.
Benim 7 yasinda kendiliginden olan bi kizim var istedim 3.ayinfa oldu normal yolla.
4 yildir 2. Cocugu istedik olmuyor
3 yil once sezeryan ile cikolata kist alindi.
Sonra hormonlarim degerlerim firladi.
Yumurta rezervem azaldi.
Erken menopoz baslngici olabilir
Fsh bi 20 oluyor bi 6.
Deha nin cok faydasini gordum.
2 catlatma denedik
1 asilama
2 tup(dis gebelik oldu)
Simdi 3. Tup icin bekliyorum.

Çok Haklısın hani klasik sözler vardır ya düşük yapanlara bidaha olur üzülme yaşın daha genç ne kadar ağır sözlermiş bunlar ben bunları kesinlikle söylemiyeceğim belki evet bir daha olabilir onunla mutlu da olabiliriz ama bu Kaybettiğimiz bebeklerin Acısını yıllar geçsede unutamam hele o düşük anı wc ye koşup kesenin içinde Minicik bir bebek görmek çok zor çok... Rabbim daha beterinden korusun inşaallah... Canım bencede git doktora gerekenleri yap benim gitsem bile diyecekleri bir şey yok herşey yolunda gidiyor çok şükür... En az altı ay bekle derler daha önceki düşüğümde de öyle demişlerdi... Çok yorgunu. Çok

Canım ya inan çok kötü oldum okurken....ne diyeceğimi bilemiyorum sadece deha ne demek onu anlamadım kusuruma bakma.... Bizlerde de durumlar çok farksız sayılmaz ilk çocuk düşünmeye başladığım ilk Korunmasız ayda oldu sandık ki yine öyle olacak 4 yıl korunduk arada kaçamak oldu hemen gidip ertesi günü hapı içtim ne salakmışım diyorum şimdi sonra birde baktık miyom büyümüş ameliyat dediler yok değil dediler nerdeyse bir sene geçti bu sıra histeroskopi rahim filmi 3 ay serephone bir aşılama ve sonunda ameliyat... Ve hemen sonra o ay tek Korunmasız ilişki de hamilelik 8 haftalık düşük ve 3 ay korunma üç ay sonra yine doktor yolu tekrar bir ay serephone ve arkasından yine hamilelik ve bu sefer kimyasal düşük... Kanamalarım 15 gün sürdü şimdi de antibiyotik ve arkasından coraspirin.... Yıkılmış bir psikoloji hamile kalmayı hem isteyip hem korkan bir bünye anne kardeşim ne zaman olacak diyen bir çocuk bebek diye gözümün içine bakan bir Eş.... Inşallah bu denemede bebeğine kavuşursun ve bu yaşadıklarını bir nebze olsun unutursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…