Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

sebeb yasim 43 (gerci 33 gibi duruyorum ama) ik yetiskin oglum olmasi ilk evliligimden. lakin kocam genc bunu anlatamiyorum yahu...adam istiyor..
ayyyy yesinler ne kadar da mütevazi gibi duruyormuşş:) peki dr ne diyor sıkıntı olurmuymuş eşinde kendince haklı ama çocuğu olsun kim istemez

ayyyy yesinler ne kadar da mütevazi gibi duruyormuşş:) peki dr ne diyor sıkıntı olurmuymuş eşinde kendince haklı ama çocuğu olsun kim istemez

doktor bisey diyemiyor cunku kabul bile etmiyorlar 42yi doldurdugum icin. ama en son ki tahlilelrde hesey cok iyiydi.

olsun canım vazgeçmeyelim bu arada aklıma bişey takıldı ben bu üç yıllık sürede toplam 6 kere yumurta geliştirici ilaç kullandım doktor bir daha kullanamazsın artık dedi çünkü zararlı oluyormuş sen kaç kere kullandın.açıköğretim okuyorsun ozaman
Canım 6 kez ard arda kullanamıyorsun diye biliyorum. Zarar verme değilde etki etmiyormuş. Ondan sonra iğneye geçiliyor. Bu benim 5. olacak inşallah da son olur. İlk 1 yıl tedavi olmadım zaten, sen ne yapcaksın peki iğneye mi geçeceksin?

Yok açıköğretim değil canım Mali Müşavirlik için stajım bitti yeterlilik sınavları var ve çok zorlu bu işlerle uğraşırken hiç çalışmadım ama şimdi 15 gün kamp yapacağım bildiğin en azından düşünmem çok fazla uğurlu gelir inşallah...

anladim canim peki civan percemi veya aslan pencesi cayini ictin mi hic? hormon dengeliyici ozellikleri var belki faydasi olur sanada. bende yeni ari sutu bal polen karisimi siparis verdim. gerci bebekten cok saglik icin aldim ben.
Canım hormon değerlerim güzel çıkıyor. Dr o yüzden bir şey yapmamı istemiyor. Garip bir durum kan değerlerime göre pko yok ama ultrason görüntüsünde göre var. O yüzden hafif var deniyor, ilaçlarla devam etmeye çalışıyoruz bakalım.

kızlar 1 yıl önce 8 aylık bebeğim karnımda öldü ve şu an hamile kalamıyorum bir kızım var 6 yaşında ikinci çocuk olmayacak diye çok korkuyorum klomen kullanıyorum şu an dr gün aşırı ilişki dedi ama ben teredddütteyim hergün olsa şans daha yüksek olmaz mı
Canım hoş geldin, Başın sağolsun :KK43: Rabbim aldığı meleğinin yerine tez zamanda yenisini versin inşallah, sakıncası yoksa neden kaybettin bebeğini ? hergün şansı azaltıyor diye biliyorum. Gün aşırı yetiyor ama eğer yumurtanın çatladığını anlıyorsan o zaman iki gün üst üste olabilir bence arada 24 saat olsun birde o gün eşine biraz takviye vitamin falan uygula kahve içir, ben böyle yapmaya çalışıyorum, burada hepimizin çeşitli kayıpları var. Rabbim elbet bize de yeniden anne olma şansı verir, zamanımız var belki de.

ca

canım bende hiç bir sorun çıkmıyor hiç ilaçsız yumurtam her ay oluşuyor ve kendiliğinden çatlıyor ama olmuyor işte... hormon tahlillerimde normal sadece kan pıhtılaşması çıktı düşükleri buna bağlıyorlar ama ikinci hamilelliğimde iğne olduğum halde düştü ben artık ne yapacağımı bilemiyorum coraspirin ve folik asit kullanıyordum bu ay onları da bıraktım yıllardır kullanıyorum yeter artı dedim
Canım bir şey soracağım kan pıhtılaşması için PLT değerine mi bakıldı yoksa başka bir tahlil vermişmiydin?

Canım hoş geldin, Başın sağolsun :KK43: Rabbim aldığı meleğinin yerine tez zamanda yenisini versin inşallah, sakıncası yoksa neden kaybettin bebeğini ? hergün şansı azaltıyor diye biliyorum. Gün aşırı yetiyor ama eğer yumurtanın çatladığını anlıyorsan o zaman iki gün üst üste olabilir bence arada 24 saat olsun birde o gün eşine biraz takviye vitamin falan uygula kahve içir, ben böyle yapmaya çalışıyorum, burada hepimizin çeşitli kayıpları var. Rabbim elbet bize de yeniden anne olma şansı verir, zamanımız var belki de.
sağol canım sekizinci aya kadar herşey normaldi amcamı kaybettim o ay bir iki gün sonra dr gittim suyum çok fazlaymış sen nasıl hareket ediyosun dedi çok baskı yapar dedi evet yapıyodu ama son aylarım diye öyledir diyodum üzüntüden olabilirmi dedim doktora sebebp ne dedim bunun sebebi yok çok rastlanan bir durum değil dedi ya bebebğin ölü doğar yadaa yaşarsa 2 yıl yaşar dedi böyle işte

anlamadığım şey rahim filmini,dr neden istiyor tamam iki sezeryan olunca yapışıklık mı oluyor hormonlarım normal ultrason normal yumurtlamamam normal belirtide vermiyormuş bu yapışıklık

Hoş geldin canım, bizde durumlar pek farklı değil ama olsun kaderde olanı yaşıyoruz hepimiz. İnşallah bu kadar acının sana bir faydası olur da bebeğin gelir. Çünkü film çektirdikten sonra hemen hamile kalan bir çok insan var. Olumlu düşünelim olumlusu olsun...
Hosbuldum canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah ve inşallah dediğin gibi bu ay hamile kalırım hayirlisiyla . Bu rahim filmi oncesiyle ve sonrasiyla yaklaşık yarım saat 45 dk lik bi acı veriyo insana ben sezaryen le doğum yaptığım icin sanırım bu acı onun yanında biraz hafif kalıyo ama olsun rabbim dermansiz dert vermesin çok sukurki temiz çıktı sonucum eğer bu ay hamile kalırsam hepiniz için dua coooook dua edicem gerçi hep ediyom ama ozaman daha çok edicem rabbim hepimizin yüzünü güldürur insallah...

canım aynı durumdayız benim de üç yıl bitti... ama bir sonuç yok elimde iki düşük var sadece olacaksa da inşallah hamile kaldığımı öğrenip doğurmak nasip olsun en çok ondan korkuyorum çünkü düşük çok yıprattı beni...
Ya bende hiç gebelik oluşmadı canım ya. Ama şuan hamile kalırsam öyle bi durumla karşılaşmakdan çok korkuyorum çünki suan çevremde çocuk isteyip gebe kalıp düşük yapan 3 4 kişi var onlarda ikinci çocuklarında bunu yaşadılar suan hepsi hamile biri ikinciyi dogurdu digerlerinin de kısa bi süre sonra olucak insallah ama sanki bende uzun bi süre olmadığı için böyle bişey benimde başıma gelirimi diye çok korkuyorum inşallah olmaz . Ya inşallah bunu çok yürekten söylüyorum hepimiz peşpeşe hamile Haberlerimiz veririz...

peki esine bakildi mi? 3 yil uzun bir sure insallah bu zorluklarin karsiligini alirsin canim.
Evet bakıldı bir sene oldu düşük yapınca acaba ondan mı kaynaklandı dedik test yaptırdık normal çıktı... Süre uzun ama elden bişey gelmiyor

Canım bir şey soracağım kan pıhtılaşması için PLT değerine mi bakıldı yoksa başka bir tahlil vermişmiydin?
Üniversitede genetik bölümü var Oray'a gidiyorsun eşinden ve senden kan alıyorlar sonuç üç haftada ancak çıkıyor... Yaptırmanı öneririm ikinci düşükten sonra yaptırdık biz...

Üniversitede genetik bölümü var Oray'a gidiyorsun eşinden ve senden kan alıyorlar sonuç üç haftada ancak çıkıyor... Yaptırmanı öneririm ikinci düşükten sonra yaptırdık biz...
Peki bu arada sen bir şey kullanıyor muydun ? coraspirin falan yanıltıcı olur değil mi gidene kadar kullanmayayım.

Hosbuldum canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah ve inşallah dediğin gibi bu ay hamile kalırım hayirlisiyla . Bu rahim filmi oncesiyle ve sonrasiyla yaklaşık yarım saat 45 dk lik bi acı veriyo insana ben sezaryen le doğum yaptığım icin sanırım bu acı onun yanında biraz hafif kalıyo ama olsun rabbim dermansiz dert vermesin çok sukurki temiz çıktı sonucum eğer bu ay hamile kalırsam hepiniz için dua coooook dua edicem gerçi hep ediyom ama ozaman daha çok edicem rabbim hepimizin yüzünü güldürur insallah...
İnşallah canım bende hep dua ediyorum hepimiz için :KK43: Rabbim bize de tez vakitte nasip etsin inşallah canım...

sağol canım sekizinci aya kadar herşey normaldi amcamı kaybettim o ay bir iki gün sonra dr gittim suyum çok fazlaymış sen nasıl hareket ediyosun dedi çok baskı yapar dedi evet yapıyodu ama son aylarım diye öyledir diyodum üzüntüden olabilirmi dedim doktora sebebp ne dedim bunun sebebi yok çok rastlanan bir durum değil dedi ya bebebğin ölü doğar yadaa yaşarsa 2 yıl yaşar dedi böyle işte
Ah güzelim ya ne zor zamanlar geçirmişsindir :KK43: Rabbim bundan sonra yardımcın olsun inşallah, Hepimizin türlü türlü sınavı var işte bizlerinde sınavı bitmiştir inşallah canım. Allah inşallah tez vakitte meleğinin yerine gönderir, Bir arkadaşımız var, Azerin adı oğlunu doğumdan iki gün sonra kaybetmiş, ama rabbim yüzüne güldü, şimdi Üçüz erkek evlat bekliyor, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ona uğurlu geldi burası inşallah sana da gelir.

İnşallah canım Rabbim sağlıkla nasip etsin sana da bizlere de inşallah güzel haberlerini bekliyoruz, senin kaybın yoktu ben bir şey olacağını düşünmüyorum. İnşallah duyacaksın pıt pıt kalp atışlarını ben yürekten inanıyorum buna...
Ama olmadı...Kandaki hcg düşünce acil doktora gittim. Tam net birşey söyleyemedi. İlk önce rahimde bir sürü karaltılar gördü. Kan odakları bunlar dedi. Sonra dış gebelik ihtimali var dedi. Birşeyler daha dedi. Yarın tekrar hcg, pazartesi ultrason istedi. Üzgünüm.

Ama olmadı...Kandaki hcg düşünce acil doktora gittim. Tam net birşey söyleyemedi. İlk önce rahimde bir sürü karaltılar gördü. Kan odakları bunlar dedi. Sonra dış gebelik ihtimali var dedi. Birşeyler daha dedi. Yarın tekrar hcg, pazartesi ultrason istedi. Üzgünüm.
Ah canım benim ya :KK43: Ya neden böyle oluyor ama anlayamıyorum bir gülmedi yüzümüz :KK43: ne kadar düşmüş değer kaçtan kaça gelmiş yani :KK43: İnşallah yoktur bir sorun dışarıda kanaman var mı? Keseyi görmüştü sanki öyle hatırladım kese varsa dış gebelik olmaz ki...

X