Evet cnm sıcak tutuyor hatta yakıyor sen nerdesin
Aaa ablamda Hollanda da:) kızım Nisan da 4 olacak teyzesi bir arkadaş var Almanya da o yakıyı orda bulmuştuhollanda da canm... senin kizin kac yasindaydi?
Aaa ablamda Hollanda da:) kızım Nisan da 4 olacak teyzesi bir arkadaş var Almanya da o yakıyı orda bulmuştu
selammm
olsun canım vazgeçmeyelim bu arada aklıma bişey takıldı ben bu üç yıllık sürede toplam 6 kere yumurta geliştirici ilaç kullandım doktor bir daha kullanamazsın artık dedi çünkü zararlı oluyormuş sen kaç kere kullandın.açıköğretim okuyorsun ozamanSorma canım malesef oldum zaten test sonrası bekliyordum. Aslında şaşırmadım diyebilirim. Zaten az çok insan hissediyor anlıyor sonuçta hamile kalmaktan çok sonrası da var işte kalsam bile devam edecek mi endişesi yetiyor. Bu ay bal tarçın çörek otunu yapacağım ben bir de eşime keçiboynuzu yaparım. Dr a gitmeyeceğim bugün serophene başladım sadece onu kullanacağım 5 gün sonra oluruna bırakacağım. Dr a gitmek istemiyorum. Öylesi daha çok geriyor beniAma oğlum için vazgeçme lüksüm ve şansım yok, şimdi 2 hafta sonra sınavlarım var. Kafamı dağıtmak için çok ideal oldu, kamp gibi ona çalışacağım benim için iyi olacak sonrası yine bekleme süreci zaten, artık rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım...
canım aynı durumdayız benim de üç yıl bitti... ama bir sonuç yok elimde iki düşük var sadece olacaksa da inşallah hamile kaldığımı öğrenip doğurmak nasip olsun en çok ondan korkuyorum çünkü düşük çok yıprattı beni...Hosbuldum canım ya ben ilk defa çektirdim ama bukadar çok acı verdiğini bilseydim 2 kere düşünürdüm ama çok şükür Sen de bende temiz sonuç almisiz inşallah en kisa zamanda hayırlı sonuç aliriz artık oğlum çok fazla kardeş istedigini dile getirir olduşimdiden isim bile bulmaya başladı. Nerdeyse 3 yil oldu hala bi sonuç alamadim ama yine hiç ümidim kaybetmiyorum inşallah en kisa zamanda bebeğimi veee hepinizde bebeklerinizi kucagimiza alırsınız ...
Gün aşırı yeterli cnm sperm içerde 4 güne kadar canlı kalabiliyor Endişe etmekızlar 1 yıl önce 8 aylık bebeğim karnımda öldü ve şu an hamile kalamıyorum bir kızım var 6 yaşında ikinci çocuk olmayacak diye çok korkuyorum klomen kullanıyorum şu an dr gün aşırı ilişki dedi ama ben teredddütteyim hergün olsa şans daha yüksek olmaz mı
herkesin baskısından sorularından sıkıldım yok daha istemiyomusun niye düşünmüyosun sanki ha deyince oluyo anlatamıyosunki derdini kimseye olmuyo napabilirim ben mi istiyorum böyle olsun
canım bende hiç bir sorun çıkmıyor hiç ilaçsız yumurtam her ay oluşuyor ve kendiliğinden çatlıyor ama olmuyor işte... hormon tahlillerimde normal sadece kan pıhtılaşması çıktı düşükleri buna bağlıyorlar ama ikinci hamilelliğimde iğne olduğum halde düştü ben artık ne yapacağımı bilemiyorum coraspirin ve folik asit kullanıyordum bu ay onları da bıraktım yıllardır kullanıyorum yeter artı dedim
Allah bağışlasın cnm Amsterdam diye biliyorumaa gercekten mi? neresinde acaba? bende buldum zaten canim. pekte ucuz biseymis. vakit bulur bulmaz gidip alcam.
benim kizimda 15 aylik teyzesi. Allah bagislasin hepimizin yavrusunu yavrularini.
hoş geldin canım aynı korkular içinde benzer acıları ve endişeleri yaşıyoruz... inşallah olur en kısa zamanda bende tedavi hiç işe yaramadı üç yıldır istiyoruz iki kere hamile kaldım ama ikiside tedavisiz kendiliğinden oldu... şimdi tedavisiz yumurta takibi yaptırıyorum... okadar... bakalım bu ay bizi neler bekliyor...kızlar 1 yıl önce 8 aylık bebeğim karnımda öldü ve şu an hamile kalamıyorum bir kızım var 6 yaşında ikinci çocuk olmayacak diye çok korkuyorum klomen kullanıyorum şu an dr gün aşırı ilişki dedi ama ben teredddütteyim hergün olsa şans daha yüksek olmaz mı
Denhaag da imiş cnm sen nerdesincanim benim oncelikle basin sagolsun boyle seyleri duydukca ben cok uzuluyorum. meleginide Rabbim kisa zamanda verir sana insallah. bana da birdaha bebek yapma diye baski yapiliyor...
nasıl böyle bir baskı yapıyolar sebep ne pekicanim benim oncelikle basin sagolsun boyle seyleri duydukca ben cok uzuluyorum. meleginide Rabbim kisa zamanda verir sana insallah. bana da birdaha bebek yapma diye baski yapiliyor...
ca
canım bende hiç bir sorun çıkmıyor hiç ilaçsız yumurtam her ay oluşuyor ve kendiliğinden çatlıyor ama olmuyor işte... hormon tahlillerimde normal sadece kan pıhtılaşması çıktı düşükleri buna bağlıyorlar ama ikinci hamilelliğimde iğne olduğum halde düştü ben artık ne yapacağımı bilemiyorum coraspirin ve folik asit kullanıyordum bu ay onları da bıraktım yıllardır kullanıyorum yeter artı dedim
Denhaag da imiş cnm sen nerdesin