Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Aaa ablamda Hollanda da:) kızım Nisan da 4 olacak teyzesi bir arkadaş var Almanya da o yakıyı orda bulmuştu

aa gercekten mi? neresinde acaba? bende buldum zaten canim. pekte ucuz biseymis. vakit bulur bulmaz gidip alcam.
benim kizimda 15 aylik teyzesi. Allah bagislasin hepimizin yavrusunu yavrularini.

kızlar 1 yıl önce 8 aylık bebeğim karnımda öldü ve şu an hamile kalamıyorum bir kızım var 6 yaşında ikinci çocuk olmayacak diye çok korkuyorum klomen kullanıyorum şu an dr gün aşırı ilişki dedi ama ben teredddütteyim hergün olsa şans daha yüksek olmaz mı

olsun canım vazgeçmeyelim bu arada aklıma bişey takıldı ben bu üç yıllık sürede toplam 6 kere yumurta geliştirici ilaç kullandım doktor bir daha kullanamazsın artık dedi çünkü zararlı oluyormuş sen kaç kere kullandın.açıköğretim okuyorsun ozaman

herkesin baskısından sorularından sıkıldım yok daha istemiyomusun niye düşünmüyosun sanki ha deyince oluyo anlatamıyosunki derdini kimseye olmuyo napabilirim ben mi istiyorum böyle olsun

canım aynı durumdayız benim de üç yıl bitti... ama bir sonuç yok elimde iki düşük var sadece olacaksa da inşallah hamile kaldığımı öğrenip doğurmak nasip olsun en çok ondan korkuyorum çünkü düşük çok yıprattı beni...

Gün aşırı yeterli cnm sperm içerde 4 güne kadar canlı kalabiliyor Endişe etme

herkesin baskısından sorularından sıkıldım yok daha istemiyomusun niye düşünmüyosun sanki ha deyince oluyo anlatamıyosunki derdini kimseye olmuyo napabilirim ben mi istiyorum böyle olsun

canim benim oncelikle basin sagolsun boyle seyleri duydukca ben cok uzuluyorum. meleginide Rabbim kisa zamanda verir sana insallah. bana da birdaha bebek yapma diye baski yapiliyor...

ca
Enfal97 @HurremSultan bitkisel kurler gibi seyler denediniz mi hic?
canım bende hiç bir sorun çıkmıyor hiç ilaçsız yumurtam her ay oluşuyor ve kendiliğinden çatlıyor ama olmuyor işte... hormon tahlillerimde normal sadece kan pıhtılaşması çıktı düşükleri buna bağlıyorlar ama ikinci hamilelliğimde iğne olduğum halde düştü ben artık ne yapacağımı bilemiyorum coraspirin ve folik asit kullanıyordum bu ay onları da bıraktım yıllardır kullanıyorum yeter artı dedim

3 ay klomen kullanıcam sonra rahim filmi istiyor dr çok korkuyorum rahim filminden dr korkma anestezi yapıcaz hisetmiycen dedi ama yinede korkuyorum ben iki sezeryan oldum bu yüzden mi rahim filmi isteniyo sezeryan olunca yapışıklık oluyomu nette araştırdım sezeryandan sonra yapışıklık diye yaşayan görmedim bilginiz varmı etraftan böyle bişey yaşayanfilan

aa gercekten mi? neresinde acaba? bende buldum zaten canim. pekte ucuz biseymis. vakit bulur bulmaz gidip alcam.
benim kizimda 15 aylik teyzesi. Allah bagislasin hepimizin yavrusunu yavrularini.
Allah bağışlasın cnm Amsterdam diye biliyorum

hoş geldin canım aynı korkular içinde benzer acıları ve endişeleri yaşıyoruz... inşallah olur en kısa zamanda bende tedavi hiç işe yaramadı üç yıldır istiyoruz iki kere hamile kaldım ama ikiside tedavisiz kendiliğinden oldu... şimdi tedavisiz yumurta takibi yaptırıyorum... okadar... bakalım bu ay bizi neler bekliyor...

eşime belli etmemeye çalışıyorum her gece ağlıyorum. cansız bir melek doğurdum rabbim kimseye yaşatmasın.doktorlara ameliyata nolur gösterin bana dedim ağlayarak gösterdiler ipek gibi saçları vardı hala gözlerimin önünde ben hala bunları yaşarken etrafımdakilerin yok mu çocuk demeleri beni iyice sinir ediyo yoruldum artık

peki esine bakildi mi? 3 yil uzun bir sure insallah bu zorluklarin karsiligini alirsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…